- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #79.081
yaptırıcam inşallahŞu rota virüsü aşısını yaptıran, yaptıracak olan var mı?
dr aradım 90 gün doldurduğunda dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptırıcam inşallahŞu rota virüsü aşısını yaptıran, yaptıracak olan var mı?
bende aynı sebeptenileride rotavirüs olursa daha kolay atlatsın diye yaptırıcam. yan etkılerını okumadım
okudukça kafam karıısyor
Çok değil mi canım bu kadar kıyafet?
Senin kaynanada her gün size mi geliyor
Kullandınız mı cnm kartları? İlgisini çekti mi? Ne kadarlık sizin bebiş? Ve linkini atabilir misin kartları aldığın sitenin?
Bizim gibi desene sık geliyordu bize de bende yakinim biraz soğuk havalar esince aramızda şimdi haftada bir geliyorBana göre çok anneme göre yetersiz bişeyler daha giydirelim der sürekli
Yakın oturuyoruz sık görüşüyoruz
Kaynanam ve kayinbabam yaşlandiklarinda onlara bakip bakmayacagimi sordular.. Ben kendime zor bakiyorum , Huzur evi denen kurumlar var dedim![]()
Kaynanam ve kayinbabam yaşlandiklarinda onlara bakip bakmayacagimi sordular.. Ben kendime zor bakiyorum , Huzur evi denen kurumlar var dedim![]()
Uyku tutmuyo ya dur şu kenarda bi sigara içeyim![]()
Göremedim ben naptimi bilemedimama bak hep yerlere atıyon..
Te şorda küllük va ..
Aynen düşmez kalkmaz bir Allah bana çok cektrdiler ilk e vlendigim zamanlar neredeyse ayiracaklardi bizi onun için hiç acimiyorum zati 70 geckin ikiside az kaldi yani o gunleri gormemeçok iyi demiş dimi...sen önce gelinine bak vi nefis temiz ...
Oodaa sana bakar..
Minnoşu emzirmek için uyandum uykum kaçtı
Bi de yeşil kaka yapmış kafam ona bozuk
Yetmezmiş gibi tükenmişlik sendromu oldum
Ev işi yemek hiç bişey yapasım yok
Hayat anlamsız geliyoo
Lohusaljk bunalımına yeni girdim galiba
Nankörlük belki ama ruh halim böyle
En mutlu olmam gerekrn zamanlar ama...
İnşallah canım geçip gider..Aynini ben de yasiyorum,gecen gun yazdim burda ahlari vahlari oynuyorum cidden ben de bunalimda sayilirim yani..gecip gidecek insallah ne diyeyim :/