2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı benm annem mevlutte cagirmadigi kalmadı dahada diyoki herkesi cagrmadm ki amcamin kızlarını feln diyo senin amcanın kızını ben gormemsm ne işi var bi günde arams çocukluk arkadaşı var onu cagrym mi sen benle dalga mı geçiysn anne hayatımda hiç gormedgm insan daha senin evine bi kere gelms ben evlendikten sonra benm evmde ne işi var komşularınida cagrdi arkadaslarinida kapyi bi actm arkadaşı bide 2 gelinini almstagelms ben sok çok sukur atlattkta kurtldk 2 arkadaşı da ben dogm yaptm 5. Gün geldiler var mı byle bi saçmalık derdinize noldu ama benm annemde suçlu
Allahtan anneme cekmemisim :KK48:

Bizde keriz gibi tek kullanimlik diye onca şişeyi attik iste bilmeyince böyle oluyor birde sen sık sık sutunu sagiyormusun hala bosaltiyormusun memeyi sanki bu aralar azaldı mi ne pek eskisi gibi sagamiyorum sagsamda kolay dolmuyor
aynen keriziz.
bazen benımde öyle oluyor. sağmayı azalttıgımız için bence. emzirme süresi uzadı cünkü.

Evin cephesi guney, 3 oda gunes batana kadar gunes aliyo, klima calistirmak istemiyorum devamli havalandiriyorum ama aksam serin oluyo daha diye acamiyorum bu sefer cok sicak oluyo cocuk tek kat artik zaten... Hasta da eder bu sicak... Gurul gurul gaz tabi ne zaman bitecek diye beklerken pik yapti iyice :KK43: dedigin degerler kan icinde gecerli, bebek bu daha... kan degerlerinin normal insana gore dusuk olmasi da cok normal bende vermek istemiyorum bisey, zamani gelince doktoruna sorucam bakalim ne dicek... Bir de acile goturdugumde agrisini dindirmek icin serum takmak istediler biliyormusun :KK57: saka gibi ya... Bilseydim hic getirmezdim o yarim fitili tikmasini bende biliyorum dedim. Bosu bosuna cocuga eziyet. Kan tahlili idrar tahlili kaka tahlili... :KK12: Utanmasalar mr, rontgen falan isteyecekler
aynen. referans değerleri sabit, ne oldugu önemli değil.
bunlar şaka gibi gercekten
allahsız bunlar .. ben artık bokları takip etmeyı bıraktım. rüyamda bile gördüm görümcem minnoşunkini yiyordu :KK70:
iğrenç yaa..
şunları bilelim; kakası günde 7 yi geçmezse ishal değil
mukus balgam, yeşillik bilmem ney varsa fazla beslenmekten. beslenme araları açılıp gözlem yapılabilir.
bebeğin kilosu düşmüyor, keyfi yerındeyse bebekte sorun yoktur!
denek yaptırmayalım bebeklerımızı!

Iki gündür burnumdan geldi kucaktan inmeme doymama sürekli aglak huysuz buyume atağı mi nedir bu canimdan bezdim:KK34:

Back
X