2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

E="neslihan3434, post: 46047893, member: 751099"]Telefonunun saatini kursan duymuyor musun[/QUOTE]
Hayir naptiysam olmadı uzak yere bile koyuyorum kalkıp kapatırım diye uyanmış olurum yok bazen esim uyandırıyor yine uyuyorum napcam çok üzgünüm geceleri hiç iyi anne değilim

="tirilye, post: 46048305, member: 684309"]kızlar bebeğim 76 günlük iyi rahat bir kanguru markası biliyormusnuz[/QUOTE]
Zarali değil mi kanguru

Hayir oyke dusunme sakin sen iyi bir annesin yaninda degilmi besik yataginin yanina yaklastir
E="neslihan3434, post: 46047893, member: 751099"]Telefonunun saatini kursan duymuyor musun
Hayir naptiysam olmadı uzak yere bile koyuyorum kalkıp kapatırım diye uyanmış olurum yok bazen esim uyandırıyor yine uyuyorum napcam çok üzgünüm geceleri hiç iyi anne değilim[/QUOTE]

[QUihan3434, post: 46047893, member: 751099"]Telefonunun saatini kursan duymuyor musun[/QUOTE]
Galiba artik gece uyumicm gündüz o uyudukca ve esim gelince uyucam ne dersiniz

1 ay kullanım süresi oldugu için oda sıcaklıgında saklayabılıyorsun.
o damla daha karlı aslında. 1 sene giidyormus. bunu her ay almak zorundasın :=)
bir de fiyatı 20-25 tl
devlet bunu karsılamıyor. devlet 3-5 tl olan ilaçları karşılıyor
ee az degıl koskoca 3-5 tl :KK53:

sen neden ondan almıyorsun canım
instagramda 55 tl ye var
n11 de 110 a var
neden bu kadar fiyat farkı var
annem de ucuz olan sahte olmasın diye kafamı karıştırdı :KK53:

kızlar bu arada bişey sorucam
son 2 kez minnoşun tırnaklarını keserken hafif kanadı :KK17:
ama canı hiç acımadı ne ağladı ne de suratını ekşitti
acaba hissetmiyor mu
size hiç oldu mu yaa

Bende bir kaç kere kanatmıştım canım
hatta bi tanesi baya çok kanadı eti kesilmiş :KK42: çok üzülmüştüm ama kesmek zorundayım yüzünü çizip kanatıyo Kesmezsem

E="neslihan3434, post: 46047893, member: 751099"]Telefonunun saatini kursan duymuyor musun
Hayir naptiysam olmadı uzak yere bile koyuyorum kalkıp kapatırım diye uyanmış olurum yok bazen esim uyandırıyor yine uyuyorum napcam çok üzgünüm geceleri hiç iyi anne değilim[/QUOTE]
Rahatsizligindan dolayioldugunu soyluyorsun zaten. Bubyuzden kendini iyi bir annenolmadigina inandirma ki iyi anneligin olcutu bu degil..
Esin muhtemelen dogru duzgun bir sey yapmiyordur. Inun gorevi de gece bebegin sesini duyunca seni uyandirmak olsun.
Bebek nerde yatiyor bu arada.

1 hafta gecikmeli olarak 3. Ay kontrolümüze gittik. 62 cm boy, 6330 kg geldi kızım. Sizlerde durum ne? Birde sol gözünde sulanma oluyor göz yaşı kanalı tıkalı ve masaj yapmam gerek.ancak kızım müsade etmiyor ki yapayım. Napıcam bilmiyorum. Bu durumda olan var mı?
Bizimkinin de gözleri çapaklı temizleyip masaj yapıyorum 10 ar kez 4 defa. Burun dibinden ucuna dogru, basta korkuyordu, rahatlatıcı konuşmalar yapıyorum aynı anda yüzünü yanaklarını yavasca oksuyorum rahatlıyor masaj da pek hosuna gidiyor bıdıgımın :KK51:

slm kizlar bende ocak annesiyim hemde iki çocuğumda ocak dogumlu biri 4 ocak 2013 erkek biri 18 ocak 2016 kız sizleri burdan gizlice takip ediyorum...☺ telim akılsız. Eşim telden bakıyorum yazmaya firsat olmuyor oğlum elimde görünce almak istiyor. şimdi takip ettiğim kadarıyla kendimce cevaplar yazmak istiyorum.
iki doğumda normal istememe ragmen gelmedi oglum 40 +4 sezeryan oldu. oğlumda hemen ayaklandim.belden uyuşturma epidural oldu. hiç ağrı sorunum olmadı.oğlum 4 aylıkken eşimin ailesiyle birlikte oturmaya başladık esim tek erkek kaynanam iyidir saolsun hakkı çoktur ilk çocukta Kıskançlik krizlerim çok oldu kaynanam okadar içten severdi ki delirirdim. terslerdim. İkinci dogumda hemen ayaklanamadim. gaz sıkıntısi cektim..gözüm bebek falan görmedi.ilkinde mama falan vermiycem diye cok direndim.1 hft süt gelmedi göğüsum 4 ay kanaya kanaya acikyla emzirdim. cok sukur 2 buçuk yaşa kada emdj oğlum. bunda hemen geldi şükür. göğsüm yara olmadı sıkıntı çok gelmesi cok emdi gazlandi kustu kizim kusmuklu çıkti oglumda hic kusma sorunu olmadi. kaka olayina gelince oğlumda bende cok takmış durumdaydim. genelde yeşil yapardi gazdan yada aşırı beslenmedendi ama habire tahlil verdim. hiç bişey çıkmadı şükür bu konuda takmayin derim. ilkinde 16 ay sonra adet oldum. bundada daha adet olmadim. iyi emiyorsa bebek olmamasi normal. sıkıntı vermiyorsa sorun yok keyifli oluyor. çok sukur bizde kusma harici bir sıkıntı yok arada gaz sıkıntısı. ..

Cok korktum be pembis.. Esim isten geldi az once anlattm nasil agladim yine :KK43: allah korumus oglumuvalla buna sukur,uyuyor hala kucagimda iyi sukur :nazar::KK46: kinder pek hareketli masallah zaten,tam tescillendi
:KK14:nası kıymetliler nası:KK14:
Yaza 1+1 e cıkıyom :KK70:
Temizliği kola olcak hem:KK53:
Üzülme kız çarparım bak..sidikli göz :KK11:

Anne oluyoz acık souk kanlı olun:KK11:
Onları biz değil ancak Allah korur..
Önlemini al işini yap:KK11:
Çok cayırdadınız :KK11:

Back
X