2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar premium care kullanıyorum evde 3 numara 5 tanecik kalmış. 4 numara stogumuz sağlam ama 4 numara 8 kilodan itibaren yazıyor paketlerde.aslında eskiden 7 kilodan itibaren değil miydi? Kizim 6.5 kilo 4 numarayı deneyim dedim fena olmadı ama ne yapsam acaba?
3 numara alcaksan az olanlardan al Canm snra gecersin 4 numaraya

[QUOTEçirilye, post: 46060273, member: 684309"]Zarali değil mi kanguru[/QUOTE]
yeni bebekler içinde varmış sanırım çok kullanan var bende emin olamadım[/QUOTE]
Bende cok seviyorum çok kurtarıcı ama bel yapılarına zararliymis ağırlık popoya veriyor hemde erkek bebegin cinsel organı içinde iyi değil diyorlar ne bilim ya

Evet cook güzel bi duygu annelik, ben ilk bebeğimde bebekten önce boşa yaşamışım bunca yıldır diye düşünmüştüm. İkincisinde ise,yani şimdikinde, kendimi çok özel hissediyorum, şanslı hissediyorum, mutluluğum katlandı 100 katına çıktı:KK46:
Şimdi tadını çıkarıyorum her anımın, ilkinde tecrübesizdim paniktim :KK51: çocuklarıma bakınca içim huzur doluyor
maşallahhh
Allah hepinize sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin:KK36:
şükürler olsun bu güzel duyguyu yaşadığımız için
evlat isteyenlere de tattırsın rabbim inşallah

Güzel annişler merhaba size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

Benim bebiş 8 nisanda üç ayını doldurdu. Şu son ili gündür yeni huylar çıkardı. Normalde akşam yedide yatar 22.30 da kalkar mama yer sonra 01.30 da kallar mama yer sonra 03.00de kallar mama yer sonra 05.30 da kallar mama yerdi. Ama iki gündür sadece iki kere kalkıyor. Gümdüz uykusu olmadığı için uyandırmak istemiyorum. Akşam sekizde yatıyor gece 12.30 da kalkıp mama yiyor. Sabaha karşı kalkıyor bir de( 5.00 -5.30 gibi.) Sonra gözler cin gibi az sohbet istiyor. Yedi buçuk seki gibi tekrar uyutuyorum ama yarım saatten fazla uymuyor gündüz.

Şimdi sorum şu

Gece uykusunda kaldırıp mama yedirmeli miyim? Aç açına uyumasına üzülüyorum ama uyumasını da istiyorum. Mesela şuan dörtten beri uyanığım ama ona kıyıp uyandıramadım kuzumu. Çok acıksa uyanır diye de düşünüyorum büyüdü artık diyorum ama bir taraftan da bir sorun mu var diye endişeleniyorum.

Ikinci sorum da şu
Bebişimin yine iki gündür parmağını emdiğini görüyorum. Gece şapırtısına uyandım bi de baktım tatlı tatlı parmak emiyor. Gündüz de gördüm bir iki defa uyutmaya çalışırken... sizce buna engel olmalımıyım? Kimisi çok güzel demiş 3-4 yaşına kadar sorun degil ama sonra engellemeliymişiz. Kimi de en başından engelemek gerek sonradan zor oluyor demiş. Doktora gitsem soracam ama daha çok var gitmememize ondan sizlere danışmak istedim.

Parmak emen çocuk gece çok uyanmaz uyanır geri uyur diyorlar acaba ondan mı bu böyle uyur oldu.

Cevaplarınızı tecrübelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok öptüm yavrularınızın avuçlarını koklaya koklayaaaa
Sevgilerrrrr

düzenlerini kendilerini kuracak kadar akıllı bu minnoşlar maşallah
bizimkide tam üç gündür sekiz buçukta uyanıyor ve saat iki buçuğa kadar uyanık bu süreçte asla yanından ayrılmamı ve hatta susmamı bile istemiyor sürekli ilgi konuşma dokunma
ikibuçukta yatıyor max 2 saat uyuduktan sonra uyanıyor ve saat sekize kadar yine ayakta, yine ilgi alaka
sekizde artık gece uykusuna geçiyor ve 11 yada 12 gibi uyanıp sadece beslenip uyuyor
sonra tekrar dörtte uyanıp beslenip uyuyor sonra yine sekizde...
bu şekilde üç gündür ama bugün değişti mesela
sekizde uyandı yedi ama uyumadı bir saat uğraştım ana kucağına aldım on bire kadar yatı kalktı oynadı kustu ama beş dk bile yemedi şimdi geri uyudu
bence hergün aynı düzende devam etmeleri beklenmemeli
ben hiç bebeğimi uyandırmadım
sarılığı varken bile
relaxım bu konuda

Süt alerjisi olabilirmi? Bunun tahlilini yaptığı doktorunuz belkş AS ürünleri önerir
Onada baktiriyoruz canim haftaya belli olucak galiba bu arada ben sut ürünlerini kestim deniyorum kaka yapmadi kac gundur yapsa ona gore bakicam gerci diyette 1 hafta sonra ise yaramaya basliyormus neyi oldugunu bulsak ta cozebilsek keske

Bdn ilk oglumdada kullandim bundada kullanıyorum valls
[QUOTEçirilye, post: 46060273, member: 684309"]Zarali değil mi kanguru
yeni bebekler içinde varmış sanırım çok kullanan var bende emin olamadım[/QUOTE]
Bende cok seviyorum çok kurtarıcı ama bel yapılarına zararliymis ağırlık popoya veriyor hemde erkek bebegin cinsel organı içinde iyi değil diyorlar ne bilim ya[/QUOTE]

Hadi ya benimkinin gazı varsa eğer kucak istyo meme istyo ben evdeyken hep ana kucağına yada oyun halisina yatryrm isimi yapyrm emzrmek.için aliyorm kucagima bide kalabalığı sevmyo benmki surekli kucakta gsziyo ozaman yüzü hiç.gulmyo
aynı benim ki
hiç kucağa almadım
sadece emzirmek için
onun dışında ya koltukta yanında uzandım ya da ana kucağında durdu
birilerini hiç sevmiyor
kim gelse o gün hem ona hem bana ziyan oluyor
sadece ben olayım istiyor
bana benziyo bu çocuk :)

Kızlar premium care kullanıyorum evde 3 numara 5 tanecik kalmış. 4 numara stogumuz sağlam ama 4 numara 8 kilodan itibaren yazıyor paketlerde.aslında eskiden 7 kilodan itibaren değil miydi? Kizim 6.5 kilo 4 numarayı deneyim dedim fena olmadı ama ne yapsam acaba?
vallahi beniimkide 6.5 bende 3 no kullanıyorum ama bende artık sıktığını hissediyorum
hatta bu nasıl 5-9 kilo diye şaşırmıyo değilim
zaten ben üçede erkenden geçmiştim
galiba 4 te öyle olacak

Bdn ilk oglumdada kullandim bundada kullanıyorum valls
[QUOTEçirilye, post: 46060273, member: 684309"]Zarali değil mi kanguru
Bende cok seviyorum çok kurtarıcı ama bel yapılarına zararliymis ağırlık popoya veriyor hemde erkek bebegin cinsel organı içinde iyi değil diyorlar ne bilim ya[/QUOTE]

dün minnoş yedikten sonra omzumda gazını çıkardım
her zamanki gibi ıslaklık oldu
sonra bi baktım tişörtümde sarı leke var
ilk defa böyle birşey oldu
ağzından sap sarı renkte su gelmiş
doktora sordum problem yok dedi
böyle birşey yaşayan var mı

kızlar bugün oyun halısı almak istiyorum
minnoşun eğleneceği hiç bir oyuncağı vs yok
dün biraz baktım da
fisher pricenin bi modelini buldum büyüdüğünde de kulanılıyomuş
kullanan var mı
fisherprice-oyun-dunyasi-jimnastik-merkezi49361_2001297094.jpg

aaa buda çok eğlenceliymiş inceledim
yanları katlanıyomuş
bnim gosterdiğim modeli bebek 3 seviyede kullanabiliyomuş
yatarak
oturarak ve ayakta
sesli müzikli ve topuda var
Bu çok güzelmiş canım fiyatı ne kadar ben de alaçam da karar vermedim :KK49: kucağa çok alıştı paşam bu gelişimi için de çok faydalı görünüyor :KK49:

aynı benim ki
hiç kucağa almadım
sadece emzirmek için
onun dışında ya koltukta yanında uzandım ya da ana kucağında durdu
birilerini hiç sevmiyor
kim gelse o gün hem ona hem bana ziyan oluyor
sadece ben olayım istiyor
bana benziyo bu çocuk :)
Bizimde öyle kvdem soruyo niye gulmyo diye dedm o kalabalığı sevmyo ondan bide akşamları genelde gaz sancıları oluyo

İlla gulecek mi bu bebekler yaaa buyume evresindelrr günü gününü tutmuyor iste allah allah
Aynen bide babasıyla bana çok guluyo e bizde herkesin yanında öyle askm oğlum bitanem diye konuşa konuşa gulduremyiz ki genelde sabah ilk uyandgnda bide akşama doğru çok neşeli benim oglan akşamları öyle çok gülmez oyun istemez ama sabahın korunde ilgi bekler

Back
X