- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #101.121
Korkuyor musunCok guzel cok begenmistim. Cok sıcak bi foto. Nette denk gelince dikkatimi cekti o yüzden. Ben kendi avatarimdan korkuyorum. Useniyorum degistirmeye
Dün verdik ilk kez. Hemşireyi kan alırken izledim hep. Çıkan kadına eli hafif mi diye sordum. Kucağımda kan alma koltuğuna oturtugumda ellerim titriyordu. Farketti hemşire. Önce beni sakinleştirdikızlar, hemşireler gercekten çok becerıksız. bebek damarı zor bulunuyor. işini gercekten adam gibi yapan cok az. bir kere topuk kanı aldırmıstım hastane yıkıldı resmen. hemşire de becerıksızın tekıydı. işin ehli biri olsa korkmam. doktor da damardan dedi. parmak olaydı bari yaa
o yuzden 1 yaşa erteledık
hem demir damlası verse ne olacak kı? bebegımde kabızlık sorunu var. yani şuan yok dişten dolayı ama genel olarak oluyor kabız. vermezdım damla yani.

Elinin üstünden buldu damar. Ama cok ince dedi. Resmen ağladım acitma diye. Tek seferde buldu şükür. Kızımsa eğilip igneyi inceledi sadece
En korktuğum şeydi bu. Cok kolay atlattik şükürler olsun. Inşallah size de iyi bir hemsireye denk gelirsiniz verince.

mısa değil..