• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bizimde var oyle yukarda bir tane ozellikle gece 12 den sonra bagirmaya basliyorlar gecen polisi aradim gelmedi. En sonunda duvaea vurdum napayim sustular susus o susus daha ses cikmadi:KK70:boncuklu gelinin komsusundan bendede var sagir dilsiz camdan surekli biseyler atar silkeler bigun kagit yazip kapisina yapistirdim o kesmedi hala devap ediyo:KK11:
şu bebeler buyuse de bızde ses yapsak :D

Ya hamile kaldıkmı kalacakmıyız ? kızlaaar burda ikinci çizgiyi görüyormusunuz ? :KK49:hemen kan vermeye gidiyorum. eveet hamileyim:anneadayı:. Hazırlıklar. şunu mu alsak bunu mu ? hangi beşik ? hangi araba? nasıl doğum ?. ayy çok korkuyorm doğumdan çok heyecanlıyım. evet son günler . Yarın doğuma gidiyorum:KK57::KK17: . Kızlar bebeğimi kucağıma aldımmmm :KK46::KK200:. ama hiç uyumuyor:KK46: gazı mı var bunun? ememiyor. emmiyooor.. artık dönüyorrr ,emekliyorr, ek gıdaa ,dişi çıktı, tutunup kalkıyor ve sıralıyooorr .. :KK37:

Ahhh zaman çok hızlııı ne ara 10 aylık oldular:KK61: duygusala bağladım yine kızlar :)
zaman nasılda gecıyor.

Iyi geceler kızlar
Benim kızım daha emeklerken oturur pozisyona geçmiyor genelde besikte oturmaz hemen ayağa kalkar

Siralarkende comelip oturuyor çok komik
Iki dizinin üzerine oturmayi öğrenmiş

Babasına kendince adıyla sesleniyor çok tatlı bal surat ya

Kızlar doğum günü için ne düşünüyorsunuz
Hazırlık varmı
Surrender Surrender ilk senin prensesin doğum günü olacak galiba
onlıne takılan kişiler arasında Atom heart mother Atom heart mother da 28 aralık
ama bızden once doganlar da var, gırmıyorlar uzun suredır.

Gecmis olsun maze. Sur her binada var oyle dengesiz . Ne kadar luks yerede gitsen saygisizlar dagdan inme oluyor. Bizim hersey ayni yazacak birseyde yok. Bu gece inledi disti sanirim. Hic durmasi yok. Cuma 11. Ay kontrolumuz. Balkabagi veriyorum kasik mamasina katiyorum ancak oyle yapiyo kaka. Bide biogaigaya basladim. Suyy arttirdim ama ise yaramadi su veriyorum yine alisti icmeye
aynen dagdan inme çok.
allah yardımcın olsun kabızlık çok kötü. iyi olan tarafı zaman bı sekılde gecıyor
bıraz daha zaman gecse ıkınmayı bilir ve şuan ki gibi zorlanmaz.

Kizlar yurutec aldim en sonunda. Korktu muzigede basinca agladi. Alistirmaya calisiyorum. Yurumek istiyor. Gunde kac kere tutup yurutuyorum. Bide top oynuuoruz toplara vuruyor. Koltugunda oturmuyor tabii boyle olunca.
yürüteç için geç kalmadın mı ? :D ben kullanmıyorum çünkü sarkıyor
bıraksan yere atacak kendını

yürüteç için geç kalmadın mı ? :KK70: ben kullanmıyorum çünkü sarkıyor
bıraksan yere atacak kendını
Daha kullanmayi bilmiyir. Yuruyene kadar idare etsin. Zaptedemiyorum. Yuksek aldim biraz. Eskudi gibi degil kuculmus yurutecler. Biraz yuksek digerlerini kaldirip yere vurur zaten

Sende benim gibi akşama kadar çalıştırsaydın :KK53:
Ayy ne güldüm geçen hafta geldi kV kızıma baktı camları sildim markete çıktım
Başladı kızım bunun uykusu geldi bu meme istiyor:-)
Ayy benimde evde isim vardı gibisinden

Aldım kızımı sen uyut bende gideyim dedi gitme dedim kal aksama yok kizim dedi

Seni yordu dimi dedim zor senin işin gelin dedi maşallah kızım hareketli
Kv bir haftadır gelmiyor
3 4 aylıkken günlük gelirdi
Şimdi yoruluyor :KK70:

Kv bir haftadır gelmiyor

Bizmki tatile gittigimizde dogru duzgun bakmadi,ben yemegi yiyemiyrdm goruyordu almiyordu bile. Bi de kucagina alsa da iki dk zor dayaniyordu hemen veriyordu geri. Ama annem ben yemek yiyeyim yemesem de durayim diye surekli aliyordu,bizm kerata pek durmuyordu o ayri. Herkes farkli iste..

Kv bir haftadır gelmiyor

Benimki de bugün aradı nasıl oldu oğlan diye dün çok yorulmuşum dedi ki hasta olduğu halde hiç sıkıntı çıkarmadı çocuğum herzamanki haliydi totosunum üstüne oturmuyo 1 dk ordan oraya gezip duruyo dolapları çekmeceleri boşaltıyo falan böyle. Bir günde kaçırttı babaanneyi:KK53:

Back
X