- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #107.281
Sağol canım. İnşallah iyileşir onu böyle gördükçe çok üzülüyorumCanim gece yatarken bir tane sogani ortadan ikiye kesip odasina koy o da cok iyi geliyor nefesini rahatlatir birde ihlamura elma kabuguda ekle biran once iyilessin yavrucak
Sağol canım size de geçmiş olsun. Bizimki de gece iyice kötüleşiyo allah yardımcınız olsun biz bile zor dayanıyoruz hastalığa el kadar bebişler napsınM MazeGuase06 @ilknurrr22 geçmiş olsun bebislerinize. Bizde de sumukler selale.. öksürük de var. 3tane şurup içiyor yavrum.
1tanecik dişi var ama bi kaç gecedir yine çığlık atarak uyanıyor . yeni dişler geliyor heralde. Niye bu sıkıntılar hep gece gelir![]()
Benimki de öyle..Kızlar benim zillide bi sinir harbi başladı ki anlatamam. Bi süredir istediği olmadığında sinirleniyordu ama bu başka türlü. Bi kaç gündür sinirinden çığlıklar atıyor. Mesela bir yeri karıştırıyor kucağıma alıyorum karıştırmasın diye deli gibi çırpınarak kucağımdan atmaya çalışıyor kendini. artık dayanamayip geri bırakıyorum. Bazen de hiç olmayacak bir şey istiyor vermiyorum o zamanda çığlıklar ağlamaya dönüşüyor gözyaşları sel.. Sinirli sinirli üstüme saldırıyor bi yerlerimi ısırmak için. Beni mi cezalandırıyor ısırarak yoksa sinirini mi çıkarmaya çalışıyor anlamadım.
Bu kadar sinir normal mi yaa
Çocuğu böyle yapan var mı ?

Sadece kıyafete karar veremiyorum :)