2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim suanki gebeligim mide bulantim coj . Zaten yorgunuz oda var. Halsizlik uyku basiyor. Uyusada bi uyusam diyorum.
Benim de mide bulantısı ve kusmaktan kafami yastıktan kaldiramiyordum
Canım lekelenmelerin için en kısa zamanda Dr görün sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş

Buraya yazmistim ikinci dusunmuyorum oglan yaramaz olunca kisnet diyordun birseyler demistin sen. Hakketen büyük konusmamak lazim . Yasim 35 istesemde daha sonra yapamam olmusken bu ideal bi zaman . Sagol canim Darisi isteyenlere
Hatırlıyorum canım o yazismalarimizi :)
Sağlıkla kucakla yavrularını.

M Mismommy cok sasirdimm,hayirlisi olsun insallah saglikla sihhatle dogar. Allah yardimcin olsun belki bebegin daha akilli olur,bi yerdenbi yere guc kuvvet geliyor sanirim yoksa dusunsene bu kadar insan kucuk bebekle napardi... ayy sevindim ama yasin icin de ideal bence,hadi bakalimm mis :)

M Mismommy ben de seninle aynı müjdeyi tasiyorum daha kendisinden emin olmasam da 12 gün önce gördüğüm bu mujdenin silik çizgisi bunu doğruluyor :))
Yaklaşık 6 haftalik benim meleğim :)
Küçük ablasinin doğum gunu hediyesi olarak öğrendiğim minigim, büyük ablasının doğum günü hediyesi olarak evimizde olacak sanırım.
Tüm isteyen arkadaşlar bu mutlulugu tekrar yaşasın.

Masallah hamile anneler,Allah tamamina erdirsin,guc kuvvet versin sizlere. Ben de -oglumla gidisata gore- Ikinci bbek icin nisan mayis gibi dusunuyordum,yine subat gibi dogsun diye ama hic gucum yok. Plansiz olmasi haric,sanirm daha buyusun istiyorum yaa

M Mismommy ben de seninle aynı müjdeyi tasiyorum daha kendisinden emin olmasam da 12 gün önce gördüğüm bu mujdenin silik çizgisi bunu doğruluyor :))
Küçük ablasinin doğum gunu hediyesi olarak öğrendiğim minigim, büyük ablasının doğum günü hediyesi olarak evimizde olacak sanırım.
Aaaa cok sevindim yalniz degilim . Cesaret veriyor insana. Bizde dogum gununde degil yaş gunu partisine bir iki gun kala ogrendik. Şok olduk. İnsallah sende saglicakla kucağina alirsin . Boncuk ve cisrik sagolun kizlar

Tebrik ederim insaallah saglicakla kucagina alirsin:anne:

Aaaa cok sevindim yalniz degilim . Cesaret veriyor insana. Bizde dogum gununde degil yaş gunu partisine bir iki gun kala ogrendik. Şok olduk. İnsallah sende saglicakla kucağina alirsin . Boncuk ve cisrik sagolun kizlar
Okuduğumda yüz ifademi görmeliydin mis, ve ooooow dediğimi. Çok sevindim. Her şey çok güzel olacak emin ol..

nebileyim nebileyim canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inş kızlar iyi sabretmissiniz buraya daha yeni yazıyorsunuz aşk olsun
Adet dongum uzun test yaptim . Oglumun yasguu gecmesini bekledim ancak persrmbe kontrole gidebildim. Şoktaydimya. Ne yapacagiz derken Adete gore 6 hafta oldu zatdn dra gidene kadar. Dr 7 dedi . Bir ayda iki defa yumurtlamisim. Bilmiyordumki o kadar oldugunu zaten

Adet dongum uzun test yaptim . Oglumun yasguu gecmesini bekledim ancak persrmbe kontrole gidebildim. Şoktaydimya. Ne yapacagiz derken Adete gore 6 hafta oldu zatdn dra gidene kadar. Dr 7 dedi . Bir ayda iki defa yumurtlamisim. Bilmiyordumki o kadar oldugunu zaten
Canım insan düşünüyor yok artık hamile degilimdir diye benimde bu ay 15gun geçti öyle adet oldum acaba diye düşünmedim desem yalan olur
Ne güzel işte kese olustumu kalp atışı varmı diye stres olmuyor hepsini birden öğreniyorsun
Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin
Darısı isteyenin başına

nebileyim nebileyim canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inş kızlar iyi sabretmissiniz buraya daha yeni yazıyorsunuz aşk olsun
Canim benim annem ve ablam dahi bilmiyor henüz.
Daha Dr a da gitmedim.
3.bebeğim olacağı için çevrenin kirici tepkilerinin etkisinde kalmaktan korkuyorum belkide...
Ama kalbim sevinç içinde...
Her yalnız kaldigimda kendimi karnimi severken buluyorum "anneciğim ben seni çok istedim" cumleleri dudaklarimdan dokulurken.
Dilerim her isteyen aramadan kavuşur kuzucuklarina.
Anne olmak çok güzel.
Şükürler olsun Allahım 3.kez tattırıyor bu güzelliği bana...
Senin kuzuna kavusmandaki zorlu sürecini biliyorum. Dilerim kardeşi sana sürpriz yaparak teşrif etsin mutlu yuvaniza.

Canim benim annem ve ablam dahi bilmiyor henüz.
Daha Dr a da gitmedim.
3.bebeğim olacağı için çevrenin kirici tepkilerinin etkisinde kalmaktan korkuyorum belkide...
Ama kalbim sevinç içinde...
Her yalnız kaldigimda kendimi karnimi severken buluyorum "anneciğim ben seni çok istedim" cumleleri dudaklarimdan dokulurken.
Dilerim her isteyen aramadan kavuşur kuzucuklarina.
Anne olmak çok güzel.
Şükürler olsun Allahım 3.kez tattırıyor bu güzelliği bana...
Senin kuzuna kavusmandaki zorlu sürecini biliyorum. Dilerim kardeşi sana sürpriz yaparak teşrif etsin mutlu yuvaniza.
Canım hiç kimseyi kafana takma en büyük hayalimdi üç tane evladımin olmasi
Bu ikinci sezeryanim üçüncü sezeryandan sonra bir daha hamilelik dusunemem
Inşallah ikinci bebegimde olur kucagima alırım
Birde cennetde bir meleğim var
Sende sağlıcakla al kucağına Rabbim gonlundekini kucağına verir inş
En kısa zamanda duyur çok istiyorduk oldu de
Kimse bişey diyemez sizi istekli gördüklerinde ;)

Kizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
Canım tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucağına al anne olmak çok güzel gecen yıl bu gece kucagima aldım pasami cennet kokulu masum bebeğim yarın doğum günü yapacam çok Yoruldum ama çok mutluyum iyiki varlar rabbine çok şükür bende biraz daha zaman geçsin istiyorum inşallah :dua:

Back
X