- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Bi cikicak gobisler vay gobisim büyüdü vay yuruyemiyorum diye hayiflancaksiniz :) çıkar yavrum az kaldı 5.ayaooo almış başını gidiyor bıcırık :) bizim daha 40 fırın ekmek yememiz lazım :) maşallahh
#merveyi#dusjelinden#kurtardık#sonunda# :)ogret_menim maşallah büyümüştü kendisini belli mi etmeye Başlamış o hep böyle güzel güzel devam eder inşallah
Eki Görüntüle 1597630
Arkadaşlar size bu sabunun kokusunu anlatamam zeytinyağlı içeriği arkasında yazıyor duş jelini bırakmaya çalışırken çok zorlandığımdan eşim yardımıma koştu Defne sabununa alışmadan bana bunu almış sen böyle korkuyorsun bu da kokunu taşıyor diyip hediye etti çok mutlu oldum Migros'ta bulunuyormuş biterse ordan alabilirsiniz en kolayı demişler eşim Edremit'li bu da Edremit'te üretiliyormuş tavsiye ediyorum sizlere de :)
Bi cikicak gobisler vay gobisim büyüdü vay yuruyemiyorum diye hayiflancaksiniz :) çıkar yavrum az kaldı 5.aya
Aynen canim,minicik ya da kocaman,içinde yavrularimiz var o göbeklerin...çok şükür bugünumuzesanırım öyle olacak :) sağlıklı olsunlarda yeterki göbişlerede alışırız :)
Ayy masallahh :) cok tatlisiniz:)Biz bu kadar olduk teyzeler :)
internette yorumlar cok iyi yastiklarla ilgili, Bu konu gundemimde bayadir Tek yastikla idare ediyorum simdilik ama ilerde zorlanicam gibiBenim karnım yamuk duruyor sizde de öyle mi ya da oldu mu sola doğru yamuk bariz şekilde bi de hamile yastıklarından almayı düşünüyor musunuz
Darisi benim basima#merveyi#dusjelinden#kurtardık#sonunda# :)
Teşekkür ederiz teyzemizAyy masallahh :) cok tatlisiniz:)
Ben şu an iki yastıkla yatıyorum zaten.biri başımın altına biri bacak arama :) sola dönük yatmaya alıştım artık...Hamile yastığı şu U şeklinde olanlardan diktirmeyi ya da kendim dikmeyi dusunuyorum ilerdeki durumuma bakıp((bi arkadaşım 5.ayından sonra midesi hep yanma yaptığı için hep koltukta uyudu.alcagim yastığı hiç kullanamayabilirim))internette pahalı çünkü.1m kumaş ile 1kg elyaf yeter.ne gerek var o kadar para vermeye.dikimi çok basit.Benim karnım yamuk duruyor sizde de öyle mi ya da oldu mu sola doğru yamuk bariz şekilde bi de hamile yastıklarından almayı düşünüyor musunuz
#fundayi#da#dusjelinden#kurtaricaz#insaAllah# :))Darisi benim basimabirakamadim bi turlu
Ben şu an iki yastıkla yatıyorum zaten.biri başımın altına biri bacak arama :) sola dönük yatmaya alıştım artık...Hamile yastığı şu U şeklinde olanlardan diktirmeyi ya da kendim dikmeyi dusunuyorum ilerdeki durumuma bakıp((bi arkadaşım 5.ayından sonra midesi hep yanma yaptığı için hep koltukta uyudu.alcagim yastığı hiç kullanamayabilirim))internette pahalı çünkü.1m kumaş ile 1kg elyaf yeter.ne gerek var o kadar para vermeye.dikimi çok basit.
kızlar bir şey soracağım.
aranızda 17. hafta da kan lekelenmesi olan var mıydı. benim dün akşam biraz lekelenmem oldu.
doktorum normal dedi. ama yine korkuya kapılıyıyorum.
canım selamm bende aralık annesi olcam kısmetse ama şeker yüklemesiyle ilgili yorumunu okuyunca yazayım dedim. ya bende çok araştırdım kimisi yok yaptırma diyo kimisi yapılmazsa olmaz diyo canan karatay bana itici geliyo ama bilen bilmeyenin dilinde zararlıymış geziniyo onun yüzünden. benim doktorum da yaptırmanın iyi olacagını söyledi ilerde çıkarsa müdahale edemezsek daha kötü olur o yuzden garantiye almakta fayda var dedi bende yaptırdım zira ilk yüklemede biraz fazla cıkmıs değerim cumartesi 100gr olarak bi daha gidicem merak ediyorum sonuç ne olacak? benim ailemde de hiç şeker yok bence sen kesin baktırmalısın yani senin için ve bebek için:)Kızlar şeker yüklemesi benim de kafamı karıştırıyor. Zira annemde ve bizim ailede şeker hastalığı olduğundan yaptırsam iyi olur diye düşünüyorum. Kayınvalidem de sanırım Karatay'ı dinlemişhamileliğimin neredeyse ilk haftasından beri şeker yüklemesi yaptıracak mısın, yok işte bebek bikaç gün kendine gelemiyormuş baygın yatıyomuş falan diyor Hatta ilk haftalarda eşime de söylemiş sanırım o da bi tedirgin yaptıracak mıyız diye :) Doktordan doktora değişiyor sanırım fikirler ama benim doktorum eşime de yaptırttım ben demiş ve yaptırtmış bi arkadaşıma. Bakalım bizde ne olacak durumlar..
benim de 18 ocak inşallah.. çok heycanlıyım şimdiden özlüyorum. sağ salim alırız inşallah kucağımıza.Kızlar bnde hamileyim ocak 18 bebegim gelecek çok heyexanliyim
Aynen bende anneme diktirmeyi dusunuyorum ya gereksiz pahalı onun yerine bebislerimize neler alirizBen şu an iki yastıkla yatıyorum zaten.biri başımın altına biri bacak arama :) sola dönük yatmaya alıştım artık...Hamile yastığı şu U şeklinde olanlardan diktirmeyi ya da kendim dikmeyi dusunuyorum ilerdeki durumuma bakıp((bi arkadaşım 5.ayından sonra midesi hep yanma yaptığı için hep koltukta uyudu.alcagim yastığı hiç kullanamayabilirim))internette pahalı çünkü.1m kumaş ile 1kg elyaf yeter.ne gerek var o kadar para vermeye.dikimi çok basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?