2016 Ocak AnneLeri..

#merveyi#dusjelinden#kurtardık#sonunda# :)

Benim karnım yamuk duruyor sizde de öyle mi ya da oldu mu sola doğru yamuk bariz şekilde bi de hamile yastıklarından almayı düşünüyor musunuz

Benim karnım yamuk duruyor sizde de öyle mi ya da oldu mu sola doğru yamuk bariz şekilde bi de hamile yastıklarından almayı düşünüyor musunuz
internette yorumlar cok iyi yastiklarla ilgili, Bu konu gundemimde bayadir Tek yastikla idare ediyorum simdilik ama ilerde zorlanicam gibi

Ben şu an iki yastıkla yatıyorum zaten.biri başımın altına biri bacak arama :) sola dönük yatmaya alıştım artık...Hamile yastığı şu U şeklinde olanlardan diktirmeyi ya da kendim dikmeyi dusunuyorum ilerdeki durumuma bakıp((bi arkadaşım 5.ayından sonra midesi hep yanma yaptığı için hep koltukta uyudu.alcagim yastığı hiç kullanamayabilirim))internette pahalı çünkü.1m kumaş ile 1kg elyaf yeter.ne gerek var o kadar para vermeye.dikimi çok basit.

Aynı durumdayım :) Nereye diktireceksin ki? Mantıklı geldi.

kızlar bir şey soracağım.
aranızda 17. hafta da kan lekelenmesi olan var mıydı. benim dün akşam biraz lekelenmem oldu.
doktorum normal dedi. ama yine korkuya kapılıyıyorum.

kızlar bir şey soracağım.
aranızda 17. hafta da kan lekelenmesi olan var mıydı. benim dün akşam biraz lekelenmem oldu.
doktorum normal dedi. ama yine korkuya kapılıyıyorum.

canım arada oluyormuş önemli olan kesilmesi, arkadaşımın ablasında da olmuş ara ara, kendini kesinlikle yormaman lazım hiç bir şekilde ona dikkat et

canım selamm bende aralık annesi olcam kısmetse ama şeker yüklemesiyle ilgili yorumunu okuyunca yazayım dedim. ya bende çok araştırdım kimisi yok yaptırma diyo kimisi yapılmazsa olmaz diyo canan karatay bana itici geliyo ama bilen bilmeyenin dilinde zararlıymış geziniyo onun yüzünden. benim doktorum da yaptırmanın iyi olacagını söyledi ilerde çıkarsa müdahale edemezsek daha kötü olur o yuzden garantiye almakta fayda var dedi bende yaptırdım zira ilk yüklemede biraz fazla cıkmıs değerim cumartesi 100gr olarak bi daha gidicem merak ediyorum sonuç ne olacak? benim ailemde de hiç şeker yok bence sen kesin baktırmalısın yani senin için ve bebek için:)

Aynen bende anneme diktirmeyi dusunuyorum ya gereksiz pahalı onun yerine bebislerimize neler aliriz

Ben ilacı içmeden kan şekerime baktırıcam kızlar onu içersem ben mahvolurum çıkarsa ya da yükseğe yakın bişey çıkarsa o zaman düşünürüm açken gidicem bi de normal yediğim gibi yemeğimi yedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…