2016 Ocak AnneLeri..

Ben uyuyamıyorum her on beş dk da bir uyanıyorum uzun süre dalamıyorum bir haftadır böyle

Kızlar bulqntilqrim biraz hafiflemisti ama ozellikle geceleri gene basladi uykudan uyandiriyor resmen. decavit kullanmaya başladım acaba ondan midir decavit kullanıp bulantısı artan war mi

bende de var canım hele son zamanlarda daha da arttı gece bacaklarım bile ağrıyor sanırım rahim iyice yukarı çıkııyormuş, bende gidince sorucam doktora
bugün bende uyuyamadım kasık ağrısından benim de ara ara oluyor doktor normal demişti rahim genişliyor artık

arkadaşlar bir şey soracam ben 14. haftadayım maden suyu içmek doğrum mu bebeğe bir zararı var mı bilen var mı?

kızlar ya ayrıntılı ultrason yaptırıcak mısınız, benim ilk doktorum yaptıralım dedi, ikincisi gerek yok dedi, kafam karıştı baya, sin napıcaksınız bu konuda

arkadaşlar bir şey soracam ben 14. haftadayım maden suyu içmek doğrum mu bebeğe bir zararı var mı bilen var mı?
Hayır canim yok.hatta faydalı bile..Ben uzun zamandır günde bi adet içiyorum.doktora sorarak başladım tabi.markaya dikkat et yalnız bazılarında nitrat düzeyi fazla.Beypazarı içiyorum ben.

kızlar ya ayrıntılı ultrason yaptırıcak mısınız, benim ilk doktorum yaptıralım dedi, ikincisi gerek yok dedi, kafam karıştı baya, sin napıcaksınız bu konuda
Niye gerek yokmus anlamadım.tarama testimi bu.Ben yaptircam canim 31 ağustos ta.yarım saat falan sürüyor.en önemli şeylerden biri.bebegimizin bütün organlari o ultrason da görülüyor.sorun varsa da tabii.ihmal etme bence canım

ikinci doktor erkek doktordu canım yaşlı bir doktor her şeye ne gerek var diyen tarz, haklısın sonuçta ultrason yani ne var ki bunda

ikinci doktor erkek doktordu canım yaşlı bir doktor her şeye ne gerek var diyen tarz, haklısın sonuçta ultrason yani ne var ki bunda
canım bana da ayrıntılıya gerek yok dedi doktor 2li taraman çok iyi dedi ama ben de yaptırmak istiyorum dedim yaptıracam zamanı gelince bence sen de yaptır

Hayır canim yok.hatta faydalı bile..Ben uzun zamandır günde bi adet içiyorum.doktora sorarak başladım tabi.markaya dikkat et yalnız bazılarında nitrat düzeyi fazla.Beypazarı içiyorum ben.
ben doktora sormayı unuttum ben normalde de çok severim maden suyunu şuanda da midemi rahatlatıyor Beypazarı içiyorum canım zaten bir ankaralı olarak başkasını içmem:)

Düşük tansiyon sorunun yoksa içebilirsin günde bir tane. Ama hamilelerin büyük kısmı düşük tansiyon sorunu Yaşar o nedenle dikkatli tüketmekte fayda var. Ben haftada iki kez içiyorum :)

Kızlar Merhaba bugün muayenem vardı bağırsakları parlak çıkmış cmv testi istedi toplam 5 test istedi bilginiz olan varmı yada aynı çıkan çok korkuyorum hastalık falan yaziyordu

Oy masaAllah,hayırlı buyumeler kuzusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…