bugün bende uyuyamadım kasık ağrısından benim de ara ara oluyor doktor normal demişti rahim genişliyor artıkbende de var canım hele son zamanlarda daha da arttı gece bacaklarım bile ağrıyor sanırım rahim iyice yukarı çıkııyormuş, bende gidince sorucam doktora
bugün bende uyuyamadım kasık ağrısından benim de ara ara oluyor doktor normal demişti rahim genişliyor artık
arkadaşlar bir şey soracam ben 14. haftadayım maden suyu içmek doğrum mu bebeğe bir zararı var mı bilen var mı?
Hayır canim yok.hatta faydalı bile..Ben uzun zamandır günde bi adet içiyorum.doktora sorarak başladım tabi.markaya dikkat et yalnız bazılarında nitrat düzeyi fazla.Beypazarı içiyorum ben.arkadaşlar bir şey soracam ben 14. haftadayım maden suyu içmek doğrum mu bebeğe bir zararı var mı bilen var mı?
Niye gerek yokmus anlamadım.tarama testimi bu.Ben yaptircam canim 31 ağustos ta.yarım saat falan sürüyor.en önemli şeylerden biri.bebegimizin bütün organlari o ultrason da görülüyor.sorun varsa da tabii.ihmal etme bence canımkızlar ya ayrıntılı ultrason yaptırıcak mısınız, benim ilk doktorum yaptıralım dedi, ikincisi gerek yok dedi, kafam karıştı baya, sin napıcaksınız bu konuda
Niye gerek yokmus anlamadım.tarama testimi bu.Ben yaptircam canim 31 ağustos ta.yarım saat falan sürüyor.en önemli şeylerden biri.bebegimizin bütün organlari o ultrason da görülüyor.sorun varsa da tabii.ihmal etme bence canım
canım bana da ayrıntılıya gerek yok dedi doktor 2li taraman çok iyi dedi ama ben de yaptırmak istiyorum dedim yaptıracam zamanı gelince bence sen de yaptırikinci doktor erkek doktordu canım yaşlı bir doktor her şeye ne gerek var diyen tarz, haklısın sonuçta ultrason yani ne var ki bunda
canım bana da ayrıntılıya gerek yok dedi doktor 2li taraman çok iyi dedi ama ben de yaptırmak istiyorum dedim yaptıracam zamanı gelince bence sen de yaptır
ben doktora sormayı unuttum ben normalde de çok severim maden suyunu şuanda da midemi rahatlatıyor Beypazarı içiyorum canım zaten bir ankaralı olarak başkasını içmem:)Hayır canim yok.hatta faydalı bile..Ben uzun zamandır günde bi adet içiyorum.doktora sorarak başladım tabi.markaya dikkat et yalnız bazılarında nitrat düzeyi fazla.Beypazarı içiyorum ben.
Oy masaAllah,hayırlı buyumeler kuzusamerhaba arkadaşlar ben de dün gittim doktora erkeğe benziyor ama 16 hafta olmadan emin olamayız dedi sağlıklı olsun da önemli değil hayırlısı artık mide bulantıları için de kalsiyum ve d vitamini kullanıyordum onu kes rahatlarsın dedi inşallah dedim bebek sağlıklıymış hiç bir şey yememe rağmen çok şükür Rabbimin mucizesi büyüyor içimizde şuan 100 gr 10 cm olduk :)
Hadi bakalım,hayırlı haberlerle ins.foto bekliyoruz annecikGozun aydin Canim, ne guzel oglusunla hasret gidermissin , biz de cuma gunu nu iple cekiyoruz ozledik:)
benim de mideme iyi geliyordu doktora sordum istersen kasa kasa içebilirsin dedi :)arkadaşlar bir şey soracam ben 14. haftadayım maden suyu içmek doğrum mu bebeğe bir zararı var mı bilen var mı?
Bakma sen ona yaptır kuzumikinci doktor erkek doktordu canım yaşlı bir doktor her şeye ne gerek var diyen tarz, haklısın sonuçta ultrason yani ne var ki bunda
Bakma sen ona yaptır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?