Çok teşekkür ederim cnm. Ben de yaptırmaya karar verdim sonrasında olumsuzlukları daha fazlaymış sanırım. Bir de ailede olduğundan iyice tedirgin oluyorum. Doktorum da yapılması gerektiğini düşünüyor. Hayırlısı olsun hakkımızda. Umarım senin sonuuçların da gayet güzel çıkar cumartesi, sonuçları alınca haber et emicanım selamm bende aralık annesi olcam kısmetse ama şeker yüklemesiyle ilgili yorumunu okuyunca yazayım dedim. ya bende çok araştırdım kimisi yok yaptırma diyo kimisi yapılmazsa olmaz diyo canan karatay bana itici geliyo ama bilen bilmeyenin dilinde zararlıymış geziniyo onun yüzünden. benim doktorum da yaptırmanın iyi olacagını söyledi ilerde çıkarsa müdahale edemezsek daha kötü olur o yuzden garantiye almakta fayda var dedi bende yaptırdım zira ilk yüklemede biraz fazla cıkmıs değerim cumartesi 100gr olarak bi daha gidicem merak ediyorum sonuç ne olacak? benim ailemde de hiç şeker yok bence sen kesin baktırmalısın yani senin için ve bebek için:)
Gözün aydın cnm:)selam ikili testin sonucu iyi çok şükür
Çeyiz işi yapanlar yapıyor bizim burda.ölçüleri vermek fotosunu göstermek yeterli.Ben net te baktım birkaç siteye.kendim de yapabilirim.el dikisi bile olur.sekilci olmamak gerek :)Aynı durumdayım :) Nereye diktireceksin ki? Mantıklı geldi.
Evet canim ederdi.hatta sen agridan sancidan yerinde duramazdin.demek ki neymis,sana öyle gelmiş :)))-Az önce wc de peçetede normal akıntım ama çok açık pembeydi Sanırım.. Korktum. Bana mı öyle geldi acaba ?? :/ dakikada bir giriyorum bakıyorum şimdi sıkıntı yok kötü bir şey olsaydı devam ederdi değil mi :/
Evet canim ederdi.hatta sen agridan sancidan yerinde duramazdin.demek ki neymis,sana öyle gelmiş :)))-
Amin canim cumlemizinkiniMaşallah Rabbim sağ salim kucağınaza almayi nasip etsin :)
Normalmiş,doktora sordum özellikle..Sıkıntın çıkmaz inşaAllah canım..Bende dört aylık olmama rağmen kasik ve karin ağrım gitmiyor normal mi ya cuma InsaAllah doktora gitcz
Ben 5 gün kala öğrenmiştim normal gebelik testi ile.ama 20 gün çok uzun bi süre.daha döllenme olmamistirki.periyotlarin kaç gün sürüyor canim uzun mu? İlişkiden bi hafta sonra ultra erken gebelik testi diye bisi var.bebis varsa onda cikiyor.eğer bebek çalışmalarına baslamissaniz,rahim alışmaya başladığı için ve bazen de psikolojik olarak oluyor o batmalar vs...iyi calismalar :)tecrubeniz oldugu icin merak ediyorumuyku dahi tutmuyor. reglime 20 gun var daha aslinda ama kasigimda agrim cok fazla suan bile var ara ara sol kasigima igne batmasi gibi batmalar oluyor nefesimi kesiyor bazen bas donmesi yasiyorum cidden cok merak icindeyim regl tarihimi beklemeden sonuc alamazmiyim eger varsa tabi
Heyyy bize bakın teyzeler,annem beni ilk kez 4 boyutlu gördü bugün.ağzım burnum çok guzelmis.sağlığım da yerindeymis çok şükür,doktor çok yakisikli bu bebis dedi.Ben de yandan poz verdim:) oglusumu gördüm şükür,vakit geçirdik sonunda.doktorumuz da iyiydi[/QUO
Gozun aydin Canim, ne guzel oglusunla hasret gidermissin , biz de cuma gunu nu iple cekiyoruz ozledik:)Heyyy bize bakın teyzeler,annem beni ilk kez 4 boyutlu gördü bugün.ağzım burnum çok guzelmis.sağlığım da yerindeymis çok şükür,doktor çok yakisikli bu bebis dedi.Ben de yandan poz verdim:) oglusumu gördüm şükür,vakit geçirdik sonunda.doktorumuz da iyiydi
Bende dört aylık olmama rağmen kasik ve karin ağrım gitmiyor normal mi ya cuma InsaAllah doktora gitcz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?