2016 Ocak AnneLeri..

Çok teşekkür ederim cnm. Ben de yaptırmaya karar verdim sonrasında olumsuzlukları daha fazlaymış sanırım. Bir de ailede olduğundan iyice tedirgin oluyorum. Doktorum da yapılması gerektiğini düşünüyor. Hayırlısı olsun hakkımızda. Umarım senin sonuuçların da gayet güzel çıkar cumartesi, sonuçları alınca haber et emi

Az önce wc de peçetede normal akıntım ama çok açık pembeydi Sanırım.. Korktum. Bana mı öyle geldi acaba ?? :/ dakikada bir giriyorum bakıyorum şimdi sıkıntı yok kötü bir şey olsaydı devam ederdi değil mi :/

Kızlar benim annem uzun zamandır şeker hastasıı ve bana dün akşan söyledi şeker yüklemesi yaptırma benim şeker yüklemesinden snra şekerim çıktı düşmedi diye şimdi günde 4 defa inüsilin vuruluyooo

Evet canim ederdi.hatta sen agridan sancidan yerinde duramazdin.demek ki neymis,sana öyle gelmiş :)))-

Yorgan yapan yerler var hala yazar hatta camlarında yorgan doldurulur diye çeyiz için yaptıranlar var onlar yapıyor yastık işlerini de

Heyyy bize bakın teyzeler,annem beni ilk kez 4 boyutlu gördü bugün.ağzım burnum çok guzelmis.sağlığım da yerindeymis çok şükür,doktor çok yakisikli bu bebis dedi.Ben de yandan poz verdim:) oglusumu gördüm şükür,vakit geçirdik sonunda.doktorumuz da iyiydi

Eklentiler

• IMAG0073.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 75
Doktor detaylı ultrason a cagirdi 21. Hafta.denize girmemizde sakınca yokmuş,havuza sakin girme dedi.mayonu üstünde kurutma sakin değiş üstünü dedi.uzun yola gitmemizde sakınca yokmuş.218 gr olmuş yavrum.boyu da 16-17 cm civari dedi.geçen haftaki ölçümler yanlis çıktı.çok şükür Rabbime bebegim sağlıklı.bi sıkıntımız yok kızlar.doya doya gördüm bu kez

Son düzenleme:
tecrubeniz oldugu icin merak ediyorum uyku dahi tutmuyor. reglime 20 gun var daha aslinda ama kasigimda agrim cok fazla suan bile var ara ara sol kasigima igne batmasi gibi batmalar oluyor nefesimi kesiyor bazen bas donmesi yasiyorum cidden cok merak icindeyim regl tarihimi beklemeden sonuc alamazmiyim eger varsa tabi

Ben 5 gün kala öğrenmiştim normal gebelik testi ile.ama 20 gün çok uzun bi süre.daha döllenme olmamistirki.periyotlarin kaç gün sürüyor canim uzun mu? İlişkiden bi hafta sonra ultra erken gebelik testi diye bisi var.bebis varsa onda cikiyor.eğer bebek çalışmalarına baslamissaniz,rahim alışmaya başladığı için ve bazen de psikolojik olarak oluyor o batmalar vs...iyi calismalar :)

Gozun aydin Canim, ne guzel oglusunla hasret gidermissin , biz de cuma gunu nu iple cekiyoruz ozledik:)

merhaba arkadaşlar ben de dün gittim doktora erkeğe benziyor ama 16 hafta olmadan emin olamayız dedi sağlıklı olsun da önemli değil hayırlısı artık mide bulantıları için de kalsiyum ve d vitamini kullanıyordum onu kes rahatlarsın dedi inşallah dedim bebek sağlıklıymış hiç bir şey yememe rağmen çok şükür Rabbimin mucizesi büyüyor içimizde şuan 100 gr 10 cm olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…