2016 Ocak AnneLeri..

aman sallama sakın, benim de dışardayken belli olmuyor göbeğim ama evde belli oluyor, iç göbeğimiz geniş sanırım o yüzden, gerçi göbek falan normalde yok ince dururum ama iç göbek genişmiş, bence böyle daha iyi, bu arada doktor 5 ayda belli olur dışarda da dedi, önemli olan sağlıklı olsunlar canım,ben zaten çok belirgin olmasını istemiyordum normal olsun diyordum :))

arkadaşlar merhaba ben sürekli kusuyorum artık afedersiniz yediklerim burnumdan bile çıkıyor bir türlü geçmedi tam azaldı diyorum yine başlıyor çok bunaldım 14. haftaya girdim hala hiç bir şey yiyemiyorum ne zaman bitecek

Benim ilk çocukta 6 7 aylıkken ancak belli olmuştu. Bunda ise çok erken belirdi. Kişiden kişiye olduğu gibi aynı kişinin farklı doğumlarında bile değişebiliyor. Kollarım bacaklarım çöp gibi ama kocaman bir karnım var :)

aynen canım kişiden göre değişiyor önemli olan anne ve bebeğin sağlığı

Ben kot giydim hamilelik öncesi olmuyordu pantolon şimdi oldu göbeğim yok gibiydi elbise giydim cuk diye çıktı elbise de daha çok belli oluyor :)

O bendede var ya of allhin içim dışına çıkıyor heleki sabahları geckcek derken devamlı var dha çok oldu burnumdanda çıkıyor benim Sizinkiler gibi

O bendede var ya of allhin içim dışına çıkıyor heleki sabahları geckcek derken devamlı var dha çok oldu burnumdanda çıkıyor benim Sizinkiler gibi
canım sabrediyorum da hiç sağlıklı beslenmiyorum ona canım çok sıkılıyor kendimi zorluyorum yemek için bu kez daha kötü oluyorum ne yapacağımı şaşırdım yarın doktor kontrolüm var ne olacak bilmiyorum inşallah bebek sağlıklıdır

canım ben 17. haftadayım hala geçmedi benimde. mide bulantı ilacı içmesem hiç yemek yiyemiyorum. yemeklere bakıp bakıp içim gidiyor. bir de sıcak hava beni çok fena yapıyor

merhaba arkadaşlar.
bende 17. haftadayım ama benimde göbek çok fazla çıkmadı. hatta 61 kg ile hamile kaldım sonrasında 58 kg düştüm. şimdi yeni yeni 2 kg almışım 60 oldum. inş. çok fazla da kilo almayız. önemli olan sağlıklı beslenmek çok kilo almak değil sonuçta...

üçlü test yaptıran var mı. sonuçlar nasıl. benim doktorum ikili test istemedi. üçlü test istedi. ondada sonuç normal dediler.

henüz bebeğime bir iğne bile almadım. oda yapıp yapmama konusunda da çok kararsızım. 6 ay yanımda yatırıp sonrasında oda yapıp odasına mı taşısam. yoksa 2 seneye kadar yanımda mı yatırsam, onu da bilemedim. odasını hazırlamak çok istiyorum. ama birazda gereksiz buluyorum.

canım biz oda yapmıcaz, beşiğini alıcaz kendi odamızda kalıcak bebeğimiz inş, odaya gerek duymuyorum ben

Benim göbeğim sola doğru yamuk duruyor sol taraf daha Şiş bebekte o tarafta hissediyorum bazen sağa geçince kasılmalar oluyor bakıyorum hemen karnım normal Şekil almış
Benimde aynen oyle yön değiştirince normale donuyo bi sağda bi solda belli olmuyo hareketli sipa:)

Boşver cnm bebek sağlıklı olduktan sonra kim ne derse desin , fit ve sağlıklı bir anne olmanın keyfini çıkar :)

ogret_menim maşallah büyümüştü kendisini belli mi etmeye Başlamış o hep böyle güzel güzel devam eder inşallah

Arkadaşlar size bu sabunun kokusunu anlatamam zeytinyağlı içeriği arkasında yazıyor duş jelini bırakmaya çalışırken çok zorlandığımdan eşim yardımıma koştu Defne sabununa alışmadan bana bunu almış sen böyle korkuyorsun bu da kokunu taşıyor diyip hediye etti çok mutlu oldum Migros'ta bulunuyormuş biterse ordan alabilirsiniz en kolayı demişler eşim Edremit'li bu da Edremit'te üretiliyormuş tavsiye ediyorum sizlere de :)

Benim de tam geçti derken sabah bulantılarm tekrar başladı. Ne zaman geccek yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…