- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Benim çevremdeki arkadaşların da hepsi gecen yıl doğum yaptılar durmadan her karşılaştığımızda göbeğine bakıyorlar gözleri üstümde normalde hic gobegim yoktu dikkat cekiyor sanirim ama yani büyümüş buyumemis bu kıyafetle çok belli falan deyip duruyorlar. Bende diyorum allah allah ikiz yani ki 4 ayı geçtim tabiki belli olacak gecen seneyi hatırlıyorum da hepsinin karni benden büyüktü anlamıyorum bu insanlari. Bebislerim saglikli olsunlar da gerisi muhim degil
Benim ilk çocukta 6 7 aylıkken ancak belli olmuştu. Bunda ise çok erken belirdi. Kişiden kişiye olduğu gibi aynı kişinin farklı doğumlarında bile değişebiliyor. Kollarım bacaklarım çöp gibi ama kocaman bir karnım var :)aman sallama sakın, benim de dışardayken belli olmuyor göbeğim ama evde belli oluyor, iç göbeğimiz geniş sanırım o yüzden, gerçi göbek falan normalde yok ince dururum ama iç göbek genişmiş, bence böyle daha iyi, bu arada doktor 5 ayda belli olur dışarda da dedi, önemli olan sağlıklı olsunlar canım,ben zaten çok belirgin olmasını istemiyordum normal olsun diyordum :))
Benim ilk çocukta 6 7 aylıkken ancak belli olmuştu. Bunda ise çok erken belirdi. Kişiden kişiye olduğu gibi aynı kişinin farklı doğumlarında bile değişebiliyor. Kollarım bacaklarım çöp gibi ama kocaman bir karnım var :)
O bendede var ya of allhin içim dışına çıkıyor heleki sabahları geckcek derken devamlı var dha çok oldu burnumdanda çıkıyor benim Sizinkiler gibiarkadaşlar merhaba ben sürekli kusuyorum artık afedersiniz yediklerim burnumdan bile çıkıyor bir türlü geçmedi tam azaldı diyorum yine başlıyor çok bunaldım 14. haftaya girdim hala hiç bir şey yiyemiyorum ne zaman bitecek
canım sabrediyorum da hiç sağlıklı beslenmiyorum ona canım çok sıkılıyor kendimi zorluyorum yemek için bu kez daha kötü oluyorum ne yapacağımı şaşırdım yarın doktor kontrolüm var ne olacak bilmiyorum inşallah bebek sağlıklıdırO bendede var ya of allhin içim dışına çıkıyor heleki sabahları geckcek derken devamlı var dha çok oldu burnumdanda çıkıyor benim Sizinkiler gibi
canım ben 17. haftadayım hala geçmedi benimde. mide bulantı ilacı içmesem hiç yemek yiyemiyorum. yemeklere bakıp bakıp içim gidiyor. bir de sıcak hava beni çok fena yapıyorarkadaşlar merhaba ben sürekli kusuyorum artık afedersiniz yediklerim burnumdan bile çıkıyor bir türlü geçmedi tam azaldı diyorum yine başlıyor çok bunaldım 14. haftaya girdim hala hiç bir şey yiyemiyorum ne zaman bitecek
merhaba arkadaşlar.
bende 17. haftadayım ama benimde göbek çok fazla çıkmadı. hatta 61 kg ile hamile kaldım sonrasında 58 kg düştüm. şimdi yeni yeni 2 kg almışım 60 oldum. inş. çok fazla da kilo almayız. önemli olan sağlıklı beslenmek çok kilo almak değil sonuçta...
üçlü test yaptıran var mı. sonuçlar nasıl. benim doktorum ikili test istemedi. üçlü test istedi. ondada sonuç normal dediler.
henüz bebeğime bir iğne bile almadım. oda yapıp yapmama konusunda da çok kararsızım. 6 ay yanımda yatırıp sonrasında oda yapıp odasına mı taşısam. yoksa 2 seneye kadar yanımda mı yatırsam, onu da bilemedim. odasını hazırlamak çok istiyorum. ama birazda gereksiz buluyorum.
Benimde aynen oyle yön değiştirince normale donuyo bi sağda bi solda belli olmuyo hareketli sipa:)Benim göbeğim sola doğru yamuk duruyor sol taraf daha Şiş bebekte o tarafta hissediyorum bazen sağa geçince kasılmalar oluyor bakıyorum hemen karnım normal Şekil almış
Boşver cnm bebek sağlıklı olduktan sonra kim ne derse desin , fit ve sağlıklı bir anne olmanın keyfini çıkar :)Benim çevremdeki arkadaşların da hepsi gecen yıl doğum yaptılar durmadan her karşılaştığımızda göbeğine bakıyorlar gözleri üstümde normalde hic gobegim yoktu dikkat cekiyor sanirim ama yani büyümüş buyumemis bu kıyafetle çok belli falan deyip duruyorlar. Bende diyorum allah allah ikiz yani ki 4 ayı geçtim tabiki belli olacak gecen seneyi hatırlıyorum da hepsinin karni benden büyüktü anlamıyorum bu insanlari. Bebislerim saglikli olsunlar da gerisi muhim degil
Biz bu kadar olduk teyzeler :)
Teşekkür ederiz teyzesi,boyu 23 cm dolaylarında şu an.yarın akşam kontrolümüz var.tatile gitmeden doktor amcadan onay alicaz öyle cikicaz ins yola.ayyy kıyamam yerim onu yaaa,nasılda annesinin göbişinde belli olmuş kıyamam yaa maaşallah :))
Teşekkür ederiz teyzesi,boyu 23 cm dolaylarında şu an.yarın akşam kontrolümüz var.tatile gitmeden doktor amcadan onay alicaz öyle cikicaz ins yola.
Biz bu kadar olduk teyzeler :)
Benim de tam geçti derken sabah bulantılarm tekrar başladı. Ne zaman geccek yaacanım sabrediyorum da hiç sağlıklı beslenmiyorum ona canım çok sıkılıyor kendimi zorluyorum yemek için bu kez daha kötü oluyorum ne yapacağımı şaşırdım yarın doktor kontrolüm var ne olacak bilmiyorum inşallah bebek sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?