2016 Ocak AnneLeri..

Herkese merhabalar...
Ben katılımda biraz geç kaldım sanırım
18 haftalık hamileyim. Aranıza katıldığım için memnunum..
Ben ciddi gaz problemi yaşıyorum. Yaşayanınız var mı?
Anaaaa benim oglusumla aynı gün dogmayi bekleyen bi kuzu :) tebrik ederiz.cinsiyeti belli mi ? Gaz olmaz mi hem deli gibi ,hazimsizliginda vardır o zaman

bayanlar ben fazla kilo almıyorum yani daha hiç almadım kilolu başladım ondan mi acaba doktor iyi gidiyor diyor sizce

bayanlar ben fazla kilo almıyorum yani daha hiç almadım kilolu başladım ondan mi acaba doktor iyi gidiyor diyor sizce
Ben 5 kilo aldim doktor fazla dedi.52 de kaldım ben ama.eşim de sen ona bakma tam ayarindasin diyor.dışardan bakanlar da aynı şeyi söylüyor.belki de zayıf hamile kaldığım için.benim doktor seni görse bayılır :)

benim doktorum iyi diyor bide ben tatlı ekmek abur cubur şekerli yiyecekler yemiyorum yiyemiyorum önemli olan çocukların sağlığı

Kızlar bulqntilqrim biraz hafiflemisti ama ozellikle geceleri gene basladi uykudan uyandiriyor resmen. decavit kullanmaya başladım acaba ondan midir decavit kullanıp bulantısı artan war mi
Bende artmadı ama azaldı cnm tamamen geçmedi yani bulantilarim decavite baglamadim ben hiç

benim doktorum iyi diyor bide ben tatlı ekmek abur cubur şekerli yiyecekler yemiyorum yiyemiyorum önemli olan çocukların sağlığı

Bazıları 6. Aydan sonra almaya Başlıyor bende iki kilo almıştım bi kilosunu yine verdim eksi 12 kilo işe devam ediyorum hatta önemli olan bence çocuğun sağlığı kilosu

P00
Kızlar Merhaba bugün muayenem vardı bağırsakları parlak çıkmış cmv testi istedi toplam 5 test istedi bilginiz olan varmı yada aynı çıkan çok korkuyorum hastalık falan yaziyordu
canim bu konuda hiç bir bilgim yok.o yüzden dünden beri bisiler okumaya calisiyorum.en iyisi senin okunan.çok iç karartıcı şeyler de var,umut vaad edici şeylerde...ama ben inaniyorum ki olumsuz bi durum yok.insaAllah güzel haberler vereceksin bize.bak sana link yolluyorum .bu site güvenilir bi site.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-cmv-sitomegalovirs.html?m=1

Ahaha aynen,o ne anlarmis,burda Ocak anneleri dururken :) yalnız bu yazdıklarımızı bi doktor okusa dalga geçer sanırım :)
Örtmenimm. Bu ayrıntılı ne zaman yapılıyor. Ben 5 eylüle randevu almayı düşünüyorum. Geç kalmış olur muyum? Bir de öncesinde özel olarak doktoru bilgilendirmek gerekir mi ben ayrıntılı usg istiyorum diye. Yoksa gittiğimde haftası geldiyse yapar mı?

21.-22. Haftalar yapılıyor dedi bana hastanedeki kız.benim muhtemel doğum tarihim 9 seninki 13 Ocak.arada 4 gün var.Bana normalde 1 eylüle randevu veriyolardi.1+4=5 eylül senin için uygundur :) geç kalmış olmazsin.detayli ultrasonu radyoloji doktoru yapıyor.yarım saat sürdüğü ve başka ihtisas alanı olduğu için kendi kadın dogumcumuz yapmıyor.doktorunun bugünlerde senden detaylı ultrason istemesi senin de randevu alman lazım.telefonla da olur diye düşünüyorum.bizde öyle oldu en azından.

Teşekkürler :)
E ben bi arayayım o zaman.

Çok teşekkür ederim canım diken üstündeyim ınsallah kötü olmaz bi de 18 haftalik ken aile hekimine görünmek lazimmis tetanoz aşısı vurulmak için asi kartı verdiler bilmeyenler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…