2016 Ocak AnneLeri..

Bu arada hala hareket etmiyo yahu? sizde durum ne ki? Çok mu uyuşuk nedir bizim oğlan?
Benimki ultrasonda da kıpır kıpır evde de hiç rahat durmuyor,hatta karnımda da sürekli yer degistiriyor.uzanırken görüyorum.ilk tekmesini geçen hafta hissettim.şimdi dokununca hissediyorum hareketlerini.uyuşuk deme annesi,keyfi gelmiyodur :)

Ayy masallah annesi kocaman olmuş, herşeyi belli oluyor kuzucuğun :) buarada ben havuza yazıldım haftada iki kez gidiyorum. Dr a sordum başlayabilirsin dedi. Yalnız mayoyla ıslak kalma sakın, havuzun temizliğinden emin ol vs. dedi. sana neden havuza girme dedi? Bir de 21 ağustosta ben de detaylı ultrasona gircem göbeğim de iyice çıktı çok merak ediyorum kızımı sağlığı, boyu, gr ı ne alemde acaba sabırsızlanıyorum

Ultrasonda fena değil ama daha hissedemedim. Oğlum ve eşim benden daha meraklı. Eşim her akşam tekme var mı diye sorarak giriyo eve. Ay yok ayol :) paşamız rahat..

Evet canim buyuyoruz şükür :) havuz çok iyi olmuş hareket etmen açısından ama temizlenmesi için atılan kimyasallar kendini temizlemiyor sonuçta,deniz suyu en azından tuzlu dedi.havuzu tavsiye etmedi o nedenle.bak seninki de temizliğinden emin ol demiş.sakınca olsa tavsiye etmezdi.bu arada detaylı ultrason için biraz erken gitmiyormusun canim?ben erken gitmek istedim daha sonraki haftalara verdiler gün.herşeyi daha çok belli olur diye.4 boyutlu çok güzel oluyor,bayilirsin ağzını yüzünü görünce annesi,özlemini giderirsin bolca

Ultrasonda fena değil ama daha hissedemedim. Oğlum ve eşim benden daha meraklı. Eşim her akşam tekme var mı diye sorarak giriyo eve. Ay yok ayol :) paşamız rahat..
Ahaha,babalardaki heves beni öldürüyor.bi de bi yerden bi bilgi okuyolar.bu hafta hareket etmesi lazım falan diye bana ahkam kesiyor.Ben hissediyorum eşim hissedemiyor,bizimki de sabirsiz :)

Ahaha,babalardaki heves beni öldürüyor.bi de bi yerden bi bilgi okuyolar.bu hafta hareket etmesi lazım falan diye bana ahkam kesiyor.Ben hissediyorum eşim hissedemiyor,bizimki de sabirsiz :)
Aynen ya. diyo ki ya 18 hafta oldu. Bu hafta sonu filan hissedersin artık.
Oğlum da kulağını koydu dinledi aha duydum dedi. Ne dedi dedim. Guurkk dedi dedi. Ay ne güldüm. (gayet ciddiydi) Şapşal bağırsaklarım o dedim. Baya bozuldu :)

Bu arada profilimdeki takvimde böyle yazıyor ama Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 210 gr. - Yaklaşık boyu : 14.2 cm. (Baştan Popoya) Ben 25 temmuzda gittiğimde 15.2 cm ve 146 gramdı. Çok geriden yazıyor sanki ya..

Canım 20. haftaya denk geliyor. 21-22. haftalarda yapılıyor sanıyorum detaylı ultrason. Bizim doktor biraz aceleci malum :) ama daha iki hafta var nası dayancam bilmiyorum :) buarada ben de göbek altında damar seyirmesi gibi bişiler hissediyorum ara ara. Pıt pıt atıyor bazen sağda bazen solda sabahları. Sanırım bunu Doğa yapıyor diyorum ama ilk gebeliğim olunca emin de olamıyorum :)

Sabah sabah koptum yaaa :) inşaAllah artik dışa vurur hareketlerini de kurtulursun dillerinden buradaki hamilelik takvimi minimal düzeyde veriyor boyunu sanırım.yoksa normaldir seninki.bak bu siteye:
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html

Yazarken aklıma geldi aslında bunu isteyen eligonun doktor u.erkenden çağırması normal diye :) bu adam seni 2015 aralık annesi yapacak bu erkencilikle :) pitpitlar bi süre sonra kıpırdanmaya dönüyor.bugün sabah ezanı uyandım artık o derece :)arkadaşımın kızının adi da doga bak sana neler gönderi cem :)

Aynen öyle valla doğum 8 Ocak görünüyor ama Aralık annelerine de üye olayım olmassa :) ayy ne tatlıııı darısı bizimkinin uyandırmasına inşallah :) gönder bakalım :)

Son düzenleme:
Bizim oğlanda tekme atmıyor çok rahat takılıyor sadece sağa sola kayıyor acıkınca da Pıt pıt baloncuk patlıyor o kadar bu ayın 24 ünde doktora gidicem organlarına bakalım Güzelce dedi sadece Ayrıntılı bu mu oluyor eğer öyle ise ben baya geç kalıyor olucam sanırım ha bi de sol tarafım da top gibi oluyor sinirlenince ben o da sinirleniyor sanırım

Birinizin doktoru erkenden çağırır(eligo) birinizinki ne gerek var der(elifbursa86) birinizinki de adını komaz gel güzelce bakalım der :) bu ney yav,detaylı ultrason konusunda ülkemdeki doktor çeşitliliğine gel geç kalmış olmuyorsun canım,tam zamanı oluyor kanımca.

:))))))) doğru valla canım

Ben daha boyunu kilosunu hiç öğrenmedim bodoslama gidiyorum resmen hiçbirşey de almadım hiçbirşey Yapmıyorum nasıl anneyim ya

kızlar benim 3 gündür çok ağrım oluyor sağ sol boşluklarım bile ağrıyor uykudan uyandırıyor. ilk kasıklarımdan başladı durup dururken bi anda batma oluyor. sol tarafım şişmiş gibi aynı elleyince okadar acıyorki bebek değildir herhalde dimi. bugunde geçmezse acile gidecem doktorlar inş. kızmaz. tv kanalı değiştirmek için kumandaya bassam kolumu kaldırsam hemen batıyor:S

Şu sıra bende de oluyor öyle dik duramıyorum yaşlı nineler gibi yürüyorum bende enfeksiyon çıkmıştı belki Ondandır diyorum ben sende dayanamazsan git bi doktora tahlil falanda iste

en iyisi gitmek olaca sanrım. çok canım yanıyor böle normal kasık batması gibi değil arada olandan. hafif yanmamda var belkide enfeksiyon.

en iyisi gitmek olaca sanrım. çok canım yanıyor böle normal kasık batması gibi değil arada olandan. hafif yanmamda var belkide enfeksiyon.
aynı şikayetlerle Pazar gecesi kadın doğumun aciline gittik.Doğru düzgün hasta yoktu.bi kadınhasta bi de ben.Buna rağmen doktor 20 sn lik bi ultrasonda FKA pozitif,bilmem ne şu kadar gibi yanındaki yardımcısına bilgi verdi.(donuk suratlı bi kadın)bana bişi göstermedi.Ultrasonda sıkıntı çıkmayınca idrar istedi.Temiz çıktı herşey çok şükür...ve sonunda ne alakaysa Progestan yazdı.Sağlam çocuğuma ilaç gönderiyor zorla,almadım ben de...Önlem olsun diye vermiş hanfendi.Geçen gün kendi doktoruma söyledim.Normal artık genişliyor rahim dedi.o sol tarafta toplanan şeyde bebeğin canım,bastırma..O da bu haftalarda normal.Onu da sordum.İçin rahat etmiyosa git .Gideceksen devlete gitme sakın.normal polikliniğe git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…