aynı şikayetlerle Pazar gecesi kadın doğumun aciline gittik.Doğru düzgün hasta yoktu.bi kadınhasta bi de ben.Buna rağmen doktor 20 sn lik bi ultrasonda FKA pozitif,bilmem ne şu kadar gibi yanındaki yardımcısına bilgi verdi.(donuk suratlı bi kadın)bana bişi göstermedi.Ultrasonda sıkıntı çıkmayınca idrar istedi.Temiz çıktı herşey çok şükür...ve sonunda ne alakaysa Progestan yazdı.Sağlam çocuğuma ilaç gönderiyor zorla,almadım ben de...Önlem olsun diye vermiş hanfendi.Geçen gün kendi doktoruma söyledim.Normal artık genişliyor rahim dedi.o sol tarafta toplanan şeyde bebeğin canım,bastırma..O da bu haftalarda normal.Onu da sordum.İçin rahat etmiyosa git .Gideceksen devlete gitme sakın.normal polikliniğe git.
ERKEKAnaaaa benim oglusumla aynı gün dogmayi bekleyen bi kuzu :) tebrik ederiz.cinsiyeti belli mi ? Gaz olmaz mi hem deli gibi ,hazimsizliginda vardır o zaman
Ne hakları varsa bağırıp çağırmaya...Ayda maaşımdan 900 tl para kesilcek,ama ben böyle muamele görücem ha,ne münasibet...Benim aylık 900 tl lik sağlık masrafım mı var?Verseler o parayı bana özelde en ala doktora en rahat şekilde muayene olurum...O yatırdıkları sedyenin bezini falan değiştirtiyorum hep...Acımız var ki gidiyoruz.İstediğim muameleyi göremezsem de arıyorum şikayet hattını şikayet ediyorum...10 ay önce annem acilden yatırılmış,mr makinesi bozuk bahanesiyle kalçası kırık kadını bekletmeye kalktılar,aradım şikayet ettim,sonra bi ilgi bi alaka,hemen ameliyata alma falan..Hiç korkma canım,azıcık yırtık olup hakkını arıycan...şansa iki hastanede gittiğim doktorlar iiznde polikinliğede gitsem doktorum yine yok. ewet normal biliyorum da yinede çok sık olmaya başlayınca insan endişeleniyor. bugunde takip edim kendimi olmadı yarın direk polikinliğe bi doktora giderim enazından acildeki doktorlara kıyasla sıkıntımı dinler. en son geçen hafta gittiğim şehirdeki acilde mide bulantılarım için gitmiştim doktor resmen terör estirdi bağırıp çağırıyordu. o yüzden acilden korktum resmen :)
Allah bağışlasın oğluşu... Hazımsızlık konusunda neler yapıyosun?Decavit de yapıyor bence şayet kullanıyorsan..ERKEKolacak inşallah...Evet aynı gün dün dikkatimi çekmişti.. Çokta mutlu oldum.. Hazımsızlık ,kabızlık....
İlk çocuk mu peki..Doktorum ilk çocukta yaklaşık 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsın dedi. İlk doğumu olmayanlar erken hissediyormuş..Yani ben hissedemememi normal görüyordumBenimki ultrasonda da kıpır kıpır evde de hiç rahat durmuyor,hatta karnımda da sürekli yer degistiriyor.uzanırken görüyorum.ilk tekmesini geçen hafta hissettim.şimdi dokununca hissediyorum hareketlerini.uyuşuk deme annesi,keyfi gelmiyodur :)
Ne hakları varsa bağırıp çağırmaya...Ayda maaşımdan 900 tl para kesilcek,ama ben böyle muamele görücem ha,ne münasibet...Benim aylık 900 tl lik sağlık masrafım mı var?Verseler o parayı bana özelde en ala doktora en rahat şekilde muayene olurum...O yatırdıkları sedyenin bezini falan değiştirtiyorum hep...Acımız var ki gidiyoruz.İstediğim muameleyi göremezsem de arıyorum şikayet hattını şikayet ediyorum...10 ay önce annem acilden yatırılmış,mr makinesi bozuk bahanesiyle kalçası kırık kadını bekletmeye kalktılar,aradım şikayet ettim,sonra bi ilgi bi alaka,hemen ameliyata alma falan..Hiç korkma canım,azıcık yırtık olup hakkını arıycan...
yok kullanmıyorum. Zaten vitamin kan hapı derken hayatım da kullanmadığım kadar ilaç kullandım.. Hazımsızlıktan daha fena gaz rahatsız ediyor beni 2 kere dahiliyeye gittim karaciğerde sorun var diye aradılar taradılar GAZ dediler..Sabah başlıyor ertesi gün akşama kadar.. Sanki sağ tarafıma bıçağı sokup sokup çıkarıyorlar.. Pankreoflat kullandım birde çiğnenen bir tablet ama bir işe yaramadı.Şuan ağrılara alışmaya çalışıyorum..Allah bağışlasın oğluşu... Hazımsızlık konusunda neler yapıyosun?Decavit de yapıyor bence şayet kullanıyorsan..
supermiş bu tablo..Sabah sabah koptum yaaa :) inşaAllah artik dışa vurur hareketlerini de kurtulursun dillerindenburadaki hamilelik takvimi minimal düzeyde veriyor boyunu sanırım.yoksa normaldir seninki.bak bu siteye:
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
İlk çocuk canım...Sizin bebeler normal zaten,benimki anormal derecede hareketli :) Allah eksiltmesin hareketini.Gaz sancısı bende hamile değilken de olan ve hayatımı mahveden bişiydi...çok sancın olunca gazın çıkmaya çalışıyor ama çıkamadığı için bağırsaklarına baskı yapıyor demektir..lafım yanlış anlaşılmasın kızlar lütfen..Sağlık bu insan ne yapacağını şaşırıyor zorda kalınca.Özür diliyorum.Doktor tavsiyesi.Sancın çok olunca yüz üstü köpek pozisyonuna geçerek başını ellerinin üstüne koy,gazının çıkmasını bekle.Bir kaç kez olunca sancı azalıyor.Ama bahsettiğim pozisyonda kolay kurtulmanı sağlıyor. Çok geçmiş olsun.Doktor bana hazımsızlık için Vinalac immunıte diye bi vitamin verdi.Zencefilli ve sindirime yardımcı.Denenebilir o da.İlk çocuk mu peki..Doktorum ilk çocukta yaklaşık 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsın dedi. İlk doğumu olmayanlar erken hissediyormuş..Yani ben hissedemememi normal görüyordum
Ahahaah koptum yaaa,sen et şikayetini yine de ,vatandaşlık görevi...Sivaslıların ne suçu var :)))) Samsuna geldin rahatladın ohhh :)sivasa gitmiştim ben sedye bile yoktu kadın doğum devlet hastanesiyle beraberdi. oranın neyini şikayet edim :) tek oda var sandalyede serumumu yedim ben ve diğer hastalar. dedim samsunun gözünü sevim :)
Evim özel bi hastanenin acil giriş kısmında bilerek burdan almıştık çok hasta oluyorum ben falan diye Protestan yaptırdığım dönemler çok işe yaradı hatta evime bile gelmişlerdi ama geçenlerde acile gittiğim de özele değil burda kadın doğum acil olan hastaneye gittim devlet hastanesi sıkıntımı anlattım ağlıyordum zaten bişey demeden tahlil istediler tahlilde enfeksiyon çıkınca sandalyeye oturtup üst kata bi yere çıkardılar bi doktor Saçları kabarmış gözleri kan çanağı şekilde beni karşıladı upuzun koridor gittik hep kadınlar yatmış bağıran Çığlık atan Sancısı olanlar doğum için bekleyenler falan baya korktum sonra ultrasyonla Güzelce baktı etti konuştu içimi rahatlattı ama bi daha gider miyim son dönemler de gitmem o kadınlar rüyalarıma giriyorlar bende öyle mi olucam beni de mi kadınların arasına bırakıp bekletecekler öyle diye Kafayı yerim
Çok teşekkür ederim:) Özellikle pozisyonu deneyeceğim gerçekten ..İlk çocuk canım...Sizin bebeler normal zaten,benimki anormal derecede hareketli :) Allah eksiltmesin hareketini.Gaz sancısı bende hamile değilken de olan ve hayatımı mahveden bişiydi...çok sancın olunca gazın çıkmaya çalışıyor ama çıkamadığı için bağırsaklarına baskı yapıyor demektir..lafım yanlış anlaşılmasın kızlar lütfen..Sağlık bu insan ne yapacağını şaşırıyor zorda kalınca.Özür diliyorum.Doktor tavsiyesi.Sancın çok olunca yüz üstü köpek pozisyonuna geçerek başını ellerinin üstüne koy,gazının çıkmasını bekle.Bir kaç kez olunca sancı azalıyor.Ama bahsettiğim pozisyonda kolay kurtulmanı sağlıyor. Çok geçmiş olsun.Doktor bana hazımsızlık için Vinalac immunıte diye bi vitamin verdi.Zencefilli ve sindirime yardımcı.Denenebilir o da.
Ahahaah koptum yaaa,sen et şikayetini yine de ,vatandaşlık görevi...Sivaslıların ne suçu var :)))) Samsuna geldin rahatladın ohhh :)
Okurken gözümden yaş geldi,ayyy karnımı gerdin kızzz :))) Karnım kaşınıyor haaa,ahahaha,doktor kaşısaymış bi iyice :))) Zordur ama onun açısından da bakmak lazım.Karın kaşıntısı uyutmaz adamı,sinir eder,ay sinirim bozuldu...Kadın gerçekten hastaaynen öyle. burda ki devlet özel gibi vala onun yanında. bir tane hamile kadın karnı bayağı şişmişti karnım kaşınıyor diye acile gelmiş millet canıyla uğraşıyor orda doğum zamanı gelen midesi bulananlar zaten küçüçük yer. doktor ondan sonra tırlattı. kadının suratına baktı kaşınıyor mu dedi kadın evet çok kaşınıyor çok zor dedi :) ben şoka girdim orda dedim allahım benim serumumu versinde sonra gitsin doktor :)
Eki Görüntüle 1600183
Kızlar , eşim dükkanda hanımlar grubuyla oturmuş arkadaşlarımızın Eşleriyle utanmadan çekinmeden benim sıkıntılarımı anlatmış napmak Lazım bilmem ne diye bi güzel sohbet etmiş bu Yağı demişler o da almış gelmiş heyecanla bi de göğüslerimde ucunda yarıklar var süt geliyor diye oluyor onun içinde ilaç hazırlatıyormuş o da yarına olcak dedi ben Şaşkın Şaşkın baktım yüzüne tabi sizde kullanan var mı bu Yağı ? Bende çatlak falan oluşmadı henüz başlayayım mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?