2016 Ocak AnneLeri..

Canım nazik eşine teşekkür et :) bu yağı arkadaşım kullandı.doğuma iki üç haftası kaldı.söylediğine göre çatlamış.bu arada henüz çatlamadim başlamiyim olmaz mesele zaten catlamadan önlem almakta.o da bu aylarda başlamakla oluyor.bir de bol bol şu içmekte derken.herşeye rağmen çatır çatır catlayanlar duydum,gördüm okudum...Sende inssAllah olmaz canim.

Aynen canım,ben de başladım şimdiden ...Tatlı badem yağı almasaydın keşke..ACı badem yağı olacaktı.Ben aktardan 5 çeşit yağ aldım karıştırdım.(Acı badem yağı+buğday yağı+kayısı çekirdeği yağı+saf zeytinyağı+kakao yağı)hepsini eşit miktarda Sprey şişesine koydum.Onu kullanıyorum.Çatlak kremi de sipariş ettim Mother love marka.Lierac kullanacaktım vazgeçtim.Sabah mother love kremimi akşam karışım yağ sürücem...Bakalım ne kadar işe yarıcak.

bilmiyorumki tatlımı acımı ezcaneden aldm . btane krem söyledi 55 tl adını hiç duymadm o yüzden almadım onu dedim şimdilik badem yağı yeter . salı günü doktora sorrım onun önerdiği olursa ona bakarım diye. keşke aktardan alsaydm hiç aklıma gelmedi

Eczanede bi tek tatlı badem satılıyor diye biliyorum.o tuglenme yapıyor .surmemeni öneririm canim.çatlaklardan kacicam derken tuglere yakalanma.bu dediğim yağ ları karıştır bi dene istersen.

Saf zeytinyagi karnına beline bacaklarına ve hatta göğüslerine sürebilirsin.aktarlarda satılıyor

Kayınvalidemlerin var zeytinyağları kendi bahçemizden ondan sürerim o zaman şimdi de eşim tutmuş mustela stretch marks double actıon yazan krem getirdi bu adam dükkanda kadınlarla gün falan mı yapıyor anlamıyorum

Ahaha etrafta çok bayan olunca öyle oluyor erkekler canim.benimki de kadınlar kulübünden öğreniyor bana bilgi veriyor :))) bak ne güzel zeytin bahçeniz varmış,sür dur saf zeytinyaglarini

Karin catlamasi ne kullandigindan cok vücudun yapisi ile alakali bence canim. Ben de pahali seylerden yana degilim o yuzden. Kimyasal olmasin ona dikkat etmeli, alacaksan icindekileri incele muhakkak.

Merhaba anneler
Hamilelik cok guzel gidiyor da , aranizda karni killanan var mi acaba. Esim hayir diyor ama ben eminin gobegimdeki killar siyahlasti
Meraba,aramıza hoşgeldin :) valla bende var.hormonal diye düşünüyorum.aldırmadım o yüzden.doğumdan sonra hormonlar normale dönünce dökülür herhalde.

Meraba,aramıza hoşgeldin :) valla bende var.hormonal diye düşünüyorum.aldırmadım o yüzden.doğumdan sonra hormonlar normale dönünce dökülür herhalde.

Hosbuldum canim tesekkurler:)
Sende de oldu ise kesinlikle hormonlardan::)
Nasil aldiricaktin ki ordaki killari. Feci bisi olurdu:)

Hosbuldum canim tesekkurler:)
Sende de oldu ise kesinlikle hormonlardan::)
Nasil aldiricaktin ki ordaki killari. Feci bisi olurdu:)
ağdayla aldırcaktım..Arkadaşım aldırmış pişman oldu sonradan...Hamilelik geçici bi süreç sonunda,getirileri de götürüleri de olacak,doğumdan sonra bakarız çaresine inşaallah cnm

ağdayla aldırcaktım..Arkadaşım aldırmış pişman oldu sonradan...Hamilelik geçici bi süreç sonunda,getirileri de götürüleri de olacak,doğumdan sonra bakarız çaresine inşaallah cnm

Bebek icerde iken nasil olurdu onu dusundumdu bir an:)
Ellememek en iyisi. Dedigin gibi hormonlar normale dönünce o da döner insallah.
Bebeklerimiz icin değer

Merhaba anneler
Hamilelik cok guzel gidiyor da , aranizda karni killanan var mi acaba. Esim hayir diyor ama ben eminin gobegimdeki killar siyahlasti

Ben bu konuda çok çekiyorum progestan hormonu az diye düşük riski yaşadım ve günde 3 hap ve iğne ile hormonu aldım en sonda depo iğnelerini yaptırdım şuan karnım kıl toparlağı Sıcaklarda isilik bile oldular hatta boynumda bile başladı doktor aldırma illa dökülecek doğum sonrası bakarsın dökülmezse dedi bende bekliyorum

O zaman sadece gobegimizle kalmiycak desene

Ayyy boşversene. Boyle seyleri kafaya takarsak hamileligin keyfini cikartamayiz ve kalan zaman iskence olur bize.
Biz her halimizle guzeliz kizlar, çünkü anneyiz

Bende çatlaklara taktım şimdi biraz da genetik diyorlar o da üzüyor tabi annem de yok ama halamda var

Bende çatlaklara taktım şimdi biraz da genetik diyorlar o da üzüyor tabi annem de yok ama halamda var
ya benim zaten kalçamda var..genetiğimi bilmiyorum ama çatlamaya müsaitim kalça önemli diil ama bacak karın gögüs bölgesine dikkat ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…