2016 Ocak AnneLeri..

merhaba arkadaşlar ben 14. haftadayım dün akşam çok az bir kan geldi peçeteye silince anladım hemen doktoru aradım önemli bir şey değil rahim büyümesinden olur dedi bugün gel dedi birazdan gidecem ama korkuyorum bebeğimi kaybetmek istemiyorum dua edin bana aranızda bu haftalarda bu durumu yaşayan var mı

Gecmsolsun..Bi sıkıntı yoktur insallah, sen iyi dusun iyi olsun cnm. Iyi haberlerle gelirsin ins., sıkma canını

Kizlar ben Lierac kullaniyorum, bir de aktardan yag aldim baya bi cesit kakao yagi, badem yagi, menekse yagi..vs karistirdim ama cok kullanamiyorum onu. Kokusu cok rahatsiz ediyor. Bir de Ersag 'in bebe yagini kullaniyorum. Hic kalinti birakmiyor kiyafette falan da ve baya bi sure nemli kaliyor. Tek sıkıntım duzenli kullanamamk bunlari, unutuyorm. Annemde hic catlak yok ama ben cok beyazim beyaz tenlilerde catlak riski daha yuksekmis insallah bende olmaz.

Herkese günaydın,
Dün doktora mesaj attım whatsapptan. Ayrıntılı usg yi sordum. 17+2 yim ne zaman geleyim dedim. 20-22 haftalar arasında dedi. Hastaneden başka bir dr yapıyormuş. Bu ay benden randevu alma ama ayrıntılı sonuçlarını bana göster dedi. Yarın randevu alacağım. Fiyatı filan ne ki acaba, bilgisi olan var mı? Bir de bebeği 4 boyutlu görüntüsünün verildiği muayene bu değil mi? Yanlış mı biliyorum?

canımm merak etme benimde bir arkadaım var 14. haftasında kanaması olmuştu yenilerde o da korkarak gitti doktora ama korkulacak bişey yokmuş uzun süreli kanamadıysa rahim büyümesinden kaynaklanabiliyomus hemen olumsuz düşünme arkadaşımda çok iyi bebişide seninde öyledir pozitif yaklaş bebişinde rahat olsun:)

Gittin mi cnn ne dedi dokktor

Ha aynı benimki gibi olmus.bahsettigin gibi ultrason.medicana samsun 200 tl istedi.senin hastane kaziktir.taramalar bile çok pahalıydı.ara sor hastaneden randevu alcagin yer söyler sana.

Kakao yağı çok ağır kokuyo bana.ama gece yatarken sürüyorum bitkisel karışımı.üstüne de bisi giyiyorum.yağı iyice çeksin vücuduma işlesin diye güzel nemlendiriyor.korkma canim,ecele faydası yok :)

bana doğum hastanesinde 22 temmuzda gittiğimde ayrıntılı ultrasyon istedi doktor 5 ekime randevu vermişlerdi ozaman 15+3 bayağı 20, haftayı geçmiş oluyorum. özelde daha erken yaparsa enazından 5 ekimde bebeğimi tekrar görerim

Gittin mi cnn ne dedi dokktor
canım gittim geldim bebeğim çok sağlıklı çok şükür bir sıkıntı yok doktor plesanta yukarı çokıyor rahim büyüdükçr baskı oluyordur dedi rahimde açılma yada kesede sıkıntı yok olur bu haftalarda dedi canım zaten parmak ucu kadar geldi bir daha yok ama kan olunca ben çok korktum Rabbim hepimizin bebegini korusun ben çalışıyorum rapor yazdı biraz dinlen yorulmuş da olabilirsin dedî öyle canım baya dinlenecem inşallah tekrarlamaz

hayatım 5 Eylül olmasın o?5 Ekime 6 ayın biter nerdeyse.

Son düzenleme:
Bacağa sürmemiştim bak ona da süreyim aklıma hiç gelmedi bacak çok yaşa
Ne demek şekerim,popo altından diz kapaklarının altına kadar sürüyorum..Daha doğrusu belden itibaren.Bel de çatlayabiliyor..ön tarafa da göğüs altından başlıyorum...yanlarıma falan boca ediyorum.Göğüs bölgesinin kremi farklı çünki...

ohh çok şükür,korkmakta haklısın ama artık anne olucaz sakin olmayı öğrenicez canım zamanla...benim 3 gündür yaşadığım mide ağrısını anlatamam.Eşim de şehir dışında..Dün dışarı çıktım hava alıyım diye,markette oturttular artık,büklüm büklüm oldum sancıdan..eve 100 m vardı 100 km gibi geldi mesafe...Allah yardımcımız olsun.Bebeklerimiz sağlıkla gelsin..Dinlen canım bol bol,geçmiş olsun...

Bana da işte çok kokuyor ama yapacak bişi yok. Orası öyle ama işte insan tedirgin oluyor çatlak hikayeleri okuyunca :) ne yapalım herşeyin hayırlısı :)

Arkadaşlar biraz genetik biraz da cildin kuruluğu ile ilgili çatlak olayı..Ablam lierac kullandı ki çok titizdir asla saat bile kaçırmaz ama maalesef çok kilo almadığı halde çatlak oluştu..Ben de aktardan yağ aldım.Akşamları onu kullanıyorum ama yağlı güreşçiler gibi yatmak hoşuma gitmiyor.O yüzden bugün yine tavsiye üstüne mustela aldım eczaneden.. Ama vücudu susuz bırakmamak en önemlisi..

Çok fena olmuşum evde sünnetlik çocuk nasıl yana yana dolanır aynı öyle dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…