2016 Ocak AnneLeri..

Ooo hadi hayırlı olsun senden önce sevincekler varrrrr :) şimdi başında beklerler tekme atsın diye :)
Sorma aradim esimi. Ayy nasil sevinio. Zaten her aksam soruodum bekliodum bu siralar diyo. Sonra birazdan bi daha ariyo. Yine tekme atti mi diyo gerci ikinci cocukta bu heyecanin hala olmasi guzel galiba.

• Tabiki güzel bisi,bi de ara vermissiniz ilk cocuktaki heyecanları özlemiştir.benimki alisti bile kendi hissedemedigi için sallamiyo pek.elini koyuyo bekliyo.bebis de sanki babaya gıcık o dokununca duruyo :)

Bu arada 300 istedi central detayliya. Arti dr gerekki gorurse 100 de kan tahlili. Bir de pendik sifaya soracagim yarin.

Bu arada 300 istedi central detayliya. Arti dr gerekki gorurse 100 de kan tahlili. Bir de pendik sifaya soracagim yarin.
Çok pahalı ya,doğum olana kadar bi doğum parası daha verdiriyorlar resmen.pendik şifa daha ucuzdur.ikili taramanda fahiş fark vardi.central da doğum ne kadar?

Kızlar ben catlaklarim icin bebeyagi ile kakao yağını karıştırıp kullanıyorum , bide ayrı bir krem sürüyorum ozel yapım dogal bir krem,instagramda meg dogal sabun sayfasından inceleyebilirsiniz ürünleri çatlaklar icin isteyince tavsiye ediyo zaten , tüy meselesinde sizin gibi olsam keske bosveremiyorum ben takintiliyim ya , artınca almaya başladım hiç tahammülüm yok eger artarsa da epilasyonla biter ya zaten hamile kalmadan önce gidiyordum 3seansta baya azalmıştı tüylerim 9 ay dokulurse diye yaşayamam onlarla

Bu arada bugün kontrolum vardı kızlar :) bebeğim gayet ıyi herşeyi normal cok şükür , hickirir gibi kendini atıp duruyordu öne doğru:) ama bugüne kadar hep ultrasonda 4gun önde cikiyodu bende hafta hesabımı ona göre yapiyodum bugün bi baktım 5gun geri dr.a az mi gelismis deyince kizdi senin dogumtarihin 22 ocak ben her turlu beklicem o tarihi ona göre çocuk gayet normal , sen bu tarihe göre hesapla haftani dedi peki dedim kendimi 17.haftada takılı kalmis gibi hissediyorum suan bu arada artik cinsiyetimiz netleşti erkek kesin Insallah:)

ya benim göbeğimde hemen oldu kıllanma . ama şoktayım popişimde çatlak olmuş şok oldum acayip kaşındı bi baktım bugun çatlamış :S çok tahta üzerinde oturdum acaba ondan mı ? moralim çok bozuldu. tüm badem yağını sürdüm bakalım nolacak :S

Hadi hayırlı olsun oglusun.çabuk geçiyor zaman.17 den bi bakmışsın 27 ye bi bakmissin 37 ye göbeğini aldırmasaydin keşke,doğumdan sonra lazere devam ederdin.

Yok be canim ne ilgisi var tahta üstünde oturmakla.catlicaksan catliyosun.Şimdi badem yağı sürmek bi ise yaramaz.Bende kilo vermekten olmuştu kalcamda.alıştım yaşamaya onlarla.ama diğer bölgelere dikkat ediyorum.sen de et.demek ki catlayabiliyosun.bi de o dediğim karışımı bi dene.tatlı badem yağı tuglendirir iyice.

Sanmıyorum oturmaktan olcağını canım ya ben çünkü sürekli yatıyorum denizde bile ya oturuyorum ya yatıyorum yürüyüşüm falan da çok değil olsa benim olurdu tabi genetik ve vücut yapısı farkı da vae belki göz yanılması olmuştur geçer inşallah

benim hep göğsüm kaşınırdı şükür yok ama banyodan sonra bakıyorum kup kuru olmuş ve bornozun tüyleri yapışmış oluyor uçlarına özellikle o tüyleri çıkarmak çok acıtıyor canımı yağ krem ne sürsem sanki içine çekmiş gibi Göğüs bırakmıyor tek tek çekiyorum

Hadi hayırlı olsun oglusun.çabuk geçiyor zaman.17 den bi bakmışsın 27 ye bi bakmissin 37 ye göbeğini aldırmasaydin keşke,doğumdan sonra lazere devam ederdin.
Ya duramadim ole cnm ha bi eksik ha bi fazla boşver:) Ayy o günleri de hep birlikte gorucez inşallah :) koca gobislerimizi yaristiririz artik:)

Olucagi varsa oluyo canim ya napsrsak yapalım benimde bacağın oldu biraz artik başa gelen cekilir:)

Kizlar merhaba.ben aralik ve ocak arasinda kalmis bi hamisim.umarim annesi gbi yilsonu bebegi olmaz oglusum.hepimize saglikli hamilelikler ve hayirli dogumlar
Hakkinda hayirlisi olsun Canim , saglikli olsunlar da cok onemli degil tarihi :) ogluslarimiz geliyo masallah:)

artık yapacak bişiy yok. belkide kusmalardan bianda 5 kilo verdim ondan oldu. demekki farkedemedim. şuan çatlaması için hiçbir neden yok :) çatlayamazzzzzzzzzz :)

Herkese merhaba,
16.haftada vajinal ultrason ile rahim agzı uzunluğunuz ölçüldü mü? Yukardan ölçünce 32mm cıktı. Alttan 25.72mm. Bu da demek oluyor ki erken doğum riskim varmış. Daha da incelirse serklaj denilen bir dikiş atıyorlar. Çok üzgünüm çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…