- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Ooo hadi hayırlı olsun senden önce sevincekler varrrrr :) şimdi başında beklerler tekme atsın diye :)Kizlarr. Ilk tekmemizi duydum nihayet. Isten erken geldim uzandim kanepeye. Once damar segirmesi gibi oldu. Sonra iceride dondu. Ve uc kez tekmeledi. Cok mutluyum.
Sorma aradim esimi. Ayy nasil sevinio. Zaten her aksam soruodum bekliodum bu siralar diyo. Sonra birazdan bi daha ariyo. Yine tekme atti mi diyoOoo hadi hayırlı olsun senden önce sevincekler varrrrr :) şimdi başında beklerler tekme atsın diye :)
Yakinda o kadar belirginlesecek ki ister istemez hissedecek :)
- Tabiki güzel bisi,bi de ara vermissiniz ilk cocuktaki heyecanları özlemiştir.benimki alisti bile kendi hissedemedigi için sallamiyo pek.elini koyuyo bekliyo.bebis de sanki babaya gıcık o dokununca duruyo :)
Çok pahalı ya,doğum olana kadar bi doğum parası daha verdiriyorlar resmen.pendik şifa daha ucuzdur.ikili taramanda fahiş fark vardi.central da doğum ne kadar?Bu arada 300 istedi central detayliya. Arti dr gerekki gorurse 100 de kan tahlili. Bir de pendik sifaya soracagim yarin.
Hadi hayırlı olsun oglusun.çabuk geçiyor zaman.17 den bi bakmışsın 27 ye bi bakmissin 37 yeBu arada bugün kontrolum vardı kızlar :) bebeğim gayet ıyi herşeyi normal cok şükür , hickirir gibi kendini atıp duruyordu öne doğru:) ama bugüne kadar hep ultrasonda 4gun önde cikiyodu bende hafta hesabımı ona göre yapiyodum bugün bi baktım 5gun geri dr.a az mi gelismis deyince kizdi senin dogumtarihin 22 ocak ben her turlu beklicem o tarihi ona göre çocuk gayet normal , sen bu tarihe göre hesapla haftani dedi peki dedimkendimi 17.haftada takılı kalmis gibi hissediyorum suan bu arada artik cinsiyetimiz netleşti erkek kesin Insallah:)
Yok be canim ne ilgisi var tahta üstünde oturmakla.catlicaksan catliyosun.Şimdi badem yağı sürmek bi ise yaramaz.Bende kilo vermekten olmuştu kalcamda.alıştım yaşamaya onlarla.ama diğer bölgelere dikkat ediyorum.sen de et.demek ki catlayabiliyosun.bi de o dediğim karışımı bi dene.tatlı badem yağı tuglendirir iyice.ya benim göbeğimde hemen oldu kıllanma . ama şoktayım popişimde çatlak olmuş şok oldum acayip kaşındı bi baktım bugun çatlamış :S çok tahta üzerinde oturdum acaba ondan mı ? moralim çok bozuldu. tüm badem yağını sürdüm bakalım nolacak :S
ya benim göbeğimde hemen oldu kıllanma . ama şoktayım popişimde çatlak olmuş şok oldum acayip kaşındı bi baktım bugun çatlamış :S çok tahta üzerinde oturdum acaba ondan mı ? moralim çok bozuldu. tüm badem yağını sürdüm bakalım nolacak :S
Ya duramadim ole cnm ha bi eksik ha bi fazla boşver:) Ayy o günleri de hep birlikte gorucez inşallah :) koca gobislerimizi yaristiririz artik:)Hadi hayırlı olsun oglusun.çabuk geçiyor zaman.17 den bi bakmışsın 27 ye bi bakmissin 37 yegöbeğini aldırmasaydin keşke,doğumdan sonra lazere devam ederdin.
Olucagi varsa oluyo canim ya napsrsak yapalım benimde bacağın oldu biraz artik başa gelen cekilir:)ya benim göbeğimde hemen oldu kıllanma . ama şoktayım popişimde çatlak olmuş şok oldum acayip kaşındı bi baktım bugun çatlamış :S çok tahta üzerinde oturdum acaba ondan mı ? moralim çok bozuldu. tüm badem yağını sürdüm bakalım nolacak :S
Hakkinda hayirlisi olsun Canim , saglikli olsunlar da cok onemli degil tarihi :) ogluslarimiz geliyo masallah:)Kizlar merhaba.ben aralik ve ocak arasinda kalmis bi hamisim.umarim annesi gbi yilsonu bebegi olmaz oglusum.hepimize saglikli hamilelikler ve hayirli dogumlar
Saol canim aynen oyle kismet artik hepimiz hakkinda hayirlisiHakkinda hayirlisi olsun Canim , saglikli olsunlar da cok onemli degil tarihi :) ogluslarimiz geliyo masallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?