2016 Ocak AnneLeri..

Canim yaaa,Allah besiginde yatirmayi nasip etsin,evinde emzirmeyi...Az kalmis bak atlatiyorsunuz masaAllah

Günaydın kızlar ne var ne yok dün gittik doktora oglusum kocaman olmuş 2700 gr geldi 2 ocak sezeryan olacağım, 4 haftam kaldı herşey çok şükür yolunda imiş
masaAllah canim,evet kocaman olmus...Senin sezeryan icin ozel bi durumun mu vardi,soyledin de ben mi hatirlayamadim

Evet cnm plasentam yanı bebeğin eşi öndeden neler yapıyorsun hazırlıklar ne durumda izne ayrıldım şimdi süslere başlıcam
ben hicbisiy yapmiyorum...bosladim su ara...bi terziye gidip puset susunu diktirmem lazim bi kac fiyonk ani defteri kalemi falan var...sanki dogurmucam hic...duraksama donemine girdim...

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Ciğer geliştiricinin süresi 15 günmüş. İnşallah dayanır da bebeğim sorunsuz atlatırız.
Senin için de dua ediyorum. Bebişin saglıkla eve cıksın inşallah. Hepimizi güzel günler bekliyor inanıyorum.

Cnm ben yanlış anlamış olabilirim ama yinede yazmak istedim. İdrar enfeksiyonu için ilaç kullanıyor musun? 2 hafta ilaç içmiyorsan cok uzun bir süre. Bu sırada enfekfiyon böbreklerine veya rahmine ulaşabilir. Rahmine ulaşırsa erken doğum diyor ve bebeğe zararı içtiğimiz antibiyotiklerden daha zararlı ki su an rahim mesane ile yanyana organlarımız sıkışmış durumda. Böbreklerine de ulasırsa cok ugrasırsın. Doğumdan önce 3 yıl enfeksiyon ile uğraşmış biri olarak nacizane tavsiyem acil enfeksiyondan kurtulman. Ben cranberry ile kurtuldum. Tek iyi ilacı diyebilirim. Hamilelikte yenip suyu içilebiliyor mu bilmiyorum. Bir araştır istersen. Sevgiler.

kizlar kasilmalari ve sancilari olanlar bi tarif edeilir mi?bi de akinti miktariniz nedir?son olarak bebegin mideye dogru olan hareketleri caninizi cok acitiyormu,o hareket ettikce akintiniz artiyor mu?bugun cok acayipiz biz kasilmalarimiz artti
sanki

Benimde çatım ağrıyor ben operasyondan diye düşündüm ama değil galiba kimi Zaman bir sıvı şeklinde kimi Zaman beyaz akıntım var suyum mu sızıyor anlamıyorum bugün de sancılarım vardı sabah bel ve kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ben bu sabah herhalde bugün doğuracağım dedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…