2016 Ocak AnneLeri..

Merhaba kizlarrrr bende o cati agrisi karin kasilmalari agrilar hep var yani yaklasik 2-3 haftadir her uzandigimda daha cok oluyor ama doktor normal dedi

kızlar artık rahim okadar baskı yapıyorki uzun zaman lavobaya gidilmediğinde idrar sızıyor diye düşnüyorum. dün geçe 4 saat ilk defa kesintisiz uyudum. uyandığımda resmen ıslaktım ama çok azdı. sabah hemen sordum anneme felan eğer suyun gelmiş olsaydı gün içinde yine gelirdi az az dedi. bugun okadar ayaktaydım şükrolsun hiçbişi gelmedi öncedende oluyordu nemlenme ama her muaneye gittiğimde doktor sıvı yeterli diyordu. akıntıydi idrar sıkıştırmasıydı derken su diye korkuyoruz

Canim regl sancisi gibi sancilar giriyor kasiklarima son zamanlarda. Bir de aniden bir baski oluyor kasigimda sanki biraz daha devam etse dogum baslicak gibi hissediyorum. Doktoruma sordum bebek artik büyüdüğünden baski yapiyor normal gayet dedi. Yalancı kasilmalarmis netten de baktim. Dogumu nelerin baslatacagini, ne yapmam gerektigini falan anlatti doktorum heyecanlandim baya ya, uyuyamadim o gece. Sanirim cok yaklastik :)

Kızlar bel ve sırt agrim aşırı derecede var ben regl olurkende pek sanci cekmezdim yani hafif bir degisiklik hissederdim karnimda okadar. Simdide oyle biswy hissediyorum. Artik zor taşıyorum minnagi nefes alirken sirtim patliyor

Bende baski iki tane kızlar artık nefes bile almakta güçlük cekiyorum. Ve karnımda çatlamalar artık normal çatlak degil kip kirmizi ve hareket ettikçe acidan aglayasim geliyor. Siz de acıhissediyor mmusunuz bu kadar cok

Çatlak için birşeyler kullanıyor musun ben yağ kullanıyorum ve çok şükür şuan birşey yok allah şifa versin sana

Canım enfeksiyon demedi mantar için de fitil krem verdi ama geçiyor tekrar başlıyor nasıl geçecek bilmiyorum artik çok bunaltiyor kaşıntı çok oluyor

Kızlar bugün park yatak ve ev tipi puset aldım park yatağı kraft como aldım güzel görünüyor ama bakalım pusette bunu aldım belim çok agridi alışveriş artik çok zorlaşıyor

Bu gece mide bulantısı, sanci ve kasilmalardan mahvoldum. Rahim agzinda kasilma da hissediyorum. Hatta birkac kez ciglik atma seviyesinde sancim oldu. Bebek donerken de cok aci cekiyorum. Cuma randevum var. Gece uyuyamadim bilgisayarda calistim hafiflesin, dikkatim dagilsin diye. Daha yiginla isim duruyo ve pek yardim edenim de yok. O kadar mutsuzum ki..

canim gunaydin...ayni durumdayim inan...varolan mutsuzlugumun ustune eklenen bi mutsuzluk ve hevessizlik...Allah yardimcimiz olsun...Sendroma girdik sanirim...

canim gunaydin...ayni durumdayim inan...varolan mutsuzlugumun ustune eklenen bi mutsuzluk ve hevessizlik...Allah yardimcimiz olsun...Sendroma girdik sanirim...
Sana da gecmis olsun. Resmen yuruyemiyorum. O kadar asagidaki. Bir de dun gece kanala girmis olabilir. Cunku hickirigi hep sag ustte olurdu sabah resmen asagida hissettim ilk kez. Bir de istahsizlik var. Off

Çatlak için birşeyler kullanıyor musun ben yağ kullanıyorum ve çok şükür şuan birşey yok allah şifa versin sana
Şimdiye kadar badem yağı ve bebe yagi kullandim hiç olmadı çatlak falan ama bu hafta mahvoldum resmen gerilmekten. Çok sağol canım benim inşallah hepimize allah şifa wersin

Sana da gecmis olsun. Resmen yuruyemiyorum. O kadar asagidaki. Bir de dun gece kanala girmis olabilir. Cunku hickirigi hep sag ustte olurdu sabah resmen asagida hissettim ilk kez. Bir de istahsizlik var. Off
kalan bir ay,sikintisiz gecirmek dilerim hepimize...aciya dayaniriz ins...doktor beni hala iki hafta sonra cagriyor bu arada senin randevun yakin :)

kalan bir ay,sikintisiz gecirmek dilerim hepimize...aciya dayaniriz ins...doktor beni hala iki hafta sonra cagriyor bu arada senin randevun yakin :)
Ben de aradim da geri donmesini bekl i yorum. Yeni dogum yapan bi arkadas mide bulantisinin sebebinin acilma olabilecegini soyledi. Cumadan once gel der mi bilmem. Karnik dusecek gibi

Ya kizlar Allah yardimcimiz olsun bu ara bende cok mutsuzum gecen kahvalti yaparken birden aglamaya basladim benimde bi ton eksigim var Allah yardimcimiz olsun , doguma dugune gider gibi gidip donmek nasip etsin hepimize bende cuma gunu gidicem , brn hareketlerini yukarda hissediyorum ama hickiriklar hep asagida hatta gecen wcdeyken bi vurdu tam asagidan aklim cikti

Ben de agliyorum surekli. Bir de annemle tartıştım. Kendimi çok yalniz hissediyorum. Bir de sinirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…