2016 Ocak AnneLeri..

Sağlığımız yerindeyse kafaya takmayalım kızlar düşündükçe insan eksikleri stres yapıyor.. Bir de benim vize haftam yaklaştı 28aralık-8 ocak düşünün artık sınavlara çalışıyorum ne olacağı belli değil bebeğin eksikleri.. Her şeyi kendim yaptım ne anne var ne baba ne kardeş doğum yaptıktan sonra da öyle olacak yardımcı olacak kimse yok kayınvalidem var ama ara ara gider gelirim diyor daha şimdiden.. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisini önemsemiyorum.. Yarın patoloji sonucum çıkacak..

Sonuclarin guzel cikacak Allah'in izniyle. Allah zihin acikligi versin. Belki de insanlardan beklemekle hata yapiyoruz bilmiyorum. Oglene kadarki melankolik havam dagildi. Bol bol esmaul husna cektim. Simdi de kalktim etrafi toparliyorum. Iyi dusunmek zorundayiz. Bazen zor olsa da. Rabbim bizi anlayan ve sevenlerle karsilastirsin.

[QUOTEkinimanneyim, post: 43948967, member: 680951"]Ben de agliyorum surekli. Bir de annemle tartıştım. Kendimi çok yalniz hissediyorum. Bir de sinirli[/QUOTE]
Ayyyy canim sıkma kendini lütfen. .
Bende dün evime geldim babamda beni gündüz yalniz birakmamak için geldi benimle ama adamcagizi geldiğine pişman ettim aksam geri döndü sonrada coj üzüldüm. Normalde de sinirliyim ama son günlerde iyice acayip oldum. .ne oluyor bize..

Ben de agliyorum surekli. Bir de annemle tartıştım. Kendimi çok yalniz hissediyorum. Bir de sinirli

Ya ben yanimda kimse olsun gibi bi derdim yok...Beni germesinler yeter...Iki ay onceki mesele cozulmedi daha,dogum sonrasi nasil olacak merakla bekliyorum...kis geldi onun da etkisi var,hava surekli kapali falan...Keske zamani tam belli olsa ona gore hazirlanip ona gore davranirdik,sinav gibi...Dua edelim bol bol Allah hepimize ferahlik versin...Yavrulari korusun...yanlis yerde ariyoruz belki ferahligi ondan da bunaliyoruz...Allah var,o bize yeter kizlar...Yarin daha toparlanik yazariz ins

[QUOTEkinimanneyim, post: 43948967, member: 680951"]Ben de agliyorum surekli. Bir de annemle tartıştım. Kendimi çok yalniz hissediyorum. Bir de sinirli
Ayyyy canim sıkma kendini lütfen. .
Bende dün evime geldim babamda beni gündüz yalniz birakmamak için geldi benimle ama adamcagizi geldiğine pişman ettim aksam geri döndü sonrada coj üzüldüm. Normalde de sinirliyim ama son günlerde iyice acayip oldum. .ne oluyor bize..[/QUOTE]
İşin kötü yanı annem benden daha alıngan ve atarlı çıktı kırdık birbirimizi. İstemezdim ama oldu.

im, post: 43951159, member: 680951"]Ayyyy canim sıkma kendini lütfen. .
Bende dün evime geldim babamda beni gündüz yalniz birakmamak için geldi benimle ama adamcagizi geldiğine pişman ettim aksam geri döndü sonrada coj üzüldüm. Normalde de sinirliyim ama son günlerde iyice acayip oldum. .ne oluyor bize..[/QUOTE]
İşin kötü yanı annem benden daha alıngan ve atarlı çıktı kırdık birbirimizi. İstemezdim ama oldu.[/QUOTE]
Elden birsey gelmiyor maalesef..olan oluyor..benim anemde atarlidir babam kadar anlayisli olamiyor hicbir zaman..ondan kactim artik evime..

saskinimanneyim gittin mi doktora,ay sende mi sancilandin...uff kizlar bi ses verin ya...
Geldim ben yarim sqat once. Benim doktor nobetciydi. Bebek cok asagida gobegin de dusmus dedi. Ama acilma yok. Endiselenecek bi durum da yok. Zaten suan sancim da yok cok sukur. Muhtemelen annemle gerildikten sonra oldu. baska sebep bulamadim. Nst'ye de baglandim. Sancilar dusuk.. Yok gibi. Bir bucuk hafta sonra gidecegim tekrar.

he iyi,dogurma daha dur zati :)))gecmis olsun canim son zamanlar dinlenmeye kafani dinlemeye bak...

Yok o zaman senin sancin neyim,kandirma bizi

Ogluma hamileyken son 2.5 ay geceleri uykusuz gecmisti. 22 yasindaydim ve ben uyuyamazken esim horul horul uyurdu ve onu bogmak isterdim ama simdi siz varsiniz. Teknolojinin gozunu seveyim. Uyumasam bile iyi geliyor ayni durumdaki arkadaslarimin olmasi. Iyi ki varsiniz len

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…