Sonuclarin guzel cikacak Allah'in izniyle. Allah zihin acikligi versin. Belki de insanlardan beklemekle hata yapiyoruz bilmiyorum. Oglene kadarki melankolik havam dagildi. Bol bol esmaul husna cektim. Simdi de kalktim etrafi toparliyorum. Iyi dusunmek zorundayiz. Bazen zor olsa da. Rabbim bizi anlayan ve sevenlerle karsilastirsin.Sağlığımız yerindeyse kafaya takmayalım kızlar düşündükçe insan eksikleri stres yapıyor.. Bir de benim vize haftam yaklaştı 28aralık-8 ocak düşünün artık sınavlara çalışıyorum ne olacağı belli değil bebeğin eksikleri.. Her şeyi kendim yaptım ne anne var ne baba ne kardeş doğum yaptıktan sonra da öyle olacak yardımcı olacak kimse yok kayınvalidem var ama ara ara gider gelirim diyor daha şimdiden.. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisini önemsemiyorum.. Yarın patoloji sonucum çıkacak..
gel demedi mi halaBen de aradim da geri donmesini bekl i yorum. Yeni dogum yapan bi arkadas mide bulantisinin sebebinin acilma olabilecegini soyledi. Cumadan once gel der mi bilmem. Karnik dusecek gibi
Ben de agliyorum surekli. Bir de annemle tartıştım. Kendimi çok yalniz hissediyorum. Bir de sinirli
Sağlığımız yerindeyse kafaya takmayalım kızlar düşündükçe insan eksikleri stres yapıyor.. Bir de benim vize haftam yaklaştı 28aralık-8 ocak düşünün artık sınavlara çalışıyorum ne olacağı belli değil bebeğin eksikleri.. Her şeyi kendim yaptım ne anne var ne baba ne kardeş doğum yaptıktan sonra da öyle olacak yardımcı olacak kimse yok kayınvalidem var ama ara ara gider gelirim diyor daha şimdiden.. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisini önemsemiyorum.. Yarın patoloji sonucum çıkacak..
Ayyyy canim sıkma kendini lütfen. .[QUOTEkinimanneyim, post: 43948967, member: 680951"]Ben de agliyorum surekli. Bir de annemle tartıştım. Kendimi çok yalniz hissediyorum. Bir de sinirli
Dedi dedi. Nöbetçiymiş. 9dan sonra gitcez. Bir duş alayım barigel demedi mi hala
uyhhhh heyecan yaptirma daaaaaDedi dedi. Nöbetçiymiş. 9dan sonra gitcez. Bir duş alayım bari
Canim gittiniz mi doktora?senin gunun yaklasti zaten baya?ne durumdasin?bi ses ver?Kızlar cok fena sancilandimay cok kötüyüm hala devam ediyor
Geldim ben yarim sqat once. Benim doktor nobetciydi. Bebek cok asagida gobegin de dusmus dedi. Ama acilma yok. Endiselenecek bi durum da yok. Zaten suan sancim da yok cok sukur. Muhtemelen annemle gerildikten sonra oldu.
Gitmedim canım hala sancim varCanim gittiniz mi doktora?senin gunun yaklasti zaten baya?ne durumdasin?bi ses ver?
he iyi,dogurma daha dur zati :)))gecmis olsun canim son zamanlar dinlenmeye kafani dinlemeye bak...Geldim ben yarim sqat once. Benim doktor nobetciydi. Bebek cok asagida gobegin de dusmus dedi. Ama acilma yok. Endiselenecek bi durum da yok. Zaten suan sancim da yok cok sukur. Muhtemelen annemle gerildikten sonra oldu.baska sebep bulamadim. Nst'ye de baglandim. Sancilar dusuk.. Yok gibi. Bir bucuk hafta sonra gidecegim tekrar.
Yok o zaman senin sancin neyim,kandirma biziGitmedim canım hala sancim var
Sabaha kadar ne olur bilmiyorum bekleyip göreceğim
Yok o zaman senin sancin neyim,kandirma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?