2016 Ocak AnneLeri..

Bu saatte hala ayaktayim. Çünkü feci şekilde midem yanıyor. Az önce forumdan bir öneriyle ılık süt içtim. Şu anda bekliyorum. Geçmezse soda daha geçmezse talcid almayı düşünüyorum. Öyle de uykum var ki anlatamam. Şu anda uyuyabilen insanları çoook kiskaniyorum

Nasil oldun? Gecmistir insallah. Ben de 4 e kadar uyaniktim. Aksam 8bucuk gibi uyuyakalmışım. Yarim saat diyo esim bana daha uzun uyumusun gibi gelio. Sonra da uyuyamadim haliyle. Ben de isyeriyle ilgili bikac işim kalmisti. Onlari yaptim pcde. Simdi de namaz kildim geri yattim. Sanci agri olmayinca uykusuzluk sorun degil o kadar. Gun icinde uyurum yine. Sen hala uyaniksin. Iyisindir umarim.

Gecmis olsun canim bana limonlu soda cok iyi gelmisti umarim sende de ise yarar sevdepia
Ya kizlar bu cati agrisi dediginiz sey eger kasiklarin acir gibi yurumeyi engellicek kadar agrimasi ise bende had safhada dunden beri bosluklarda da agrim var , abdest alamiyorum.ya baya aciz hissediyorum kendimi dun gunduz bebek odasiyla ugrastik o ara yoruldum diye oldu belkide biraz uyumaya calisicam uyandigimda gecer umarim

Evet adim attirmiyor cok agrili birşey

Yaa canım bahsettiğin kasık ağrısı sanki uzun zaman çişini tutarsın da yaparken kasıkların ağrır, onun gibi bir ağrı mı çünkü bende öyle bir ağrı var kasıklarda...

yorulunca oluyor. tecrübeyle sabit. artık ağırdan almamız ve daha çok dinlenmemiz gerek. bebekler gelince enerjiye ihtiyacımız olacak zaten.

Merhaba kizlarr bugun hastaneye gittik benim minnak yine nst odasina girince oynamasi durdu kapida sira beklerken diger bayanlar bile karnimi gorunce ayyy nasil oynuyo diyolardi iceri girdik tik yok bide doktor 38. Hafta bitimi gibi alicam dedi moralim bozuldu biraz bebegim biraz tombikmis 2970 dedi bormal dogum yapamicam galiba iyice diyete girdim

Geceden sabah saat 6 ya kadar kivrandim. Ne süt ne soda fayda etmedi. Talcid icince biraz iyi gelmiş olacak ki sızmış kalmışım. Uyandığımdan beri de belim ağrıyor. Her gün bir sıkıntı bir ağrı, cok yoruldum artık. Hayırlısı ile dogsalardi bi bebişler ... son 1 ay kaldı inşallah.

Canım bana da iri bebek diyor sana gore baya gerideyim 30 haftalıkken 1850 grmdi iki hafta önden gidiyor iri bebek olacak dedi haftaya gidecem bakalım ne diyecek ya bu doktorlar niye boyle diyor anlamıyorum 3500 sen sonra direk sezeryan diyorlar neyse sağlıklı dogsunlar da artik her şeye raziyiz

Canim masallah üzülme hic birsey belli olmaz daha var.. 4 kilodan fazla bile doguranlar var

Benimki de 34+5 te 2760 cikti. 4 kiloyu bulursa normal dogum zor dedi dr. Ben decavit kullanmiyorum artik sadece demir ve kalsiyuma devam edyorum.

Canim bizim senle muhtemel dogum tarihimiz ayni,ustelik benimki sata gore diil...sata gore benim dogum tarihim daha ileride ama bebek senin soylediginden daha iri...buna ragmen doktor simdiden 38.haftada aliriz falan demedi,dogum sekline hala karar vermedik...37.hafta karar vericez...Sezeryanda israr bile etse devletteki doktorllarimla da gorusmeyi dusunuyorum cunki devlette normal dogum 4.5 kiloya kadar destekleniyor eger cati musaitse...En son asamada sezeryana bile muhtac kalsam sancim gelmeden doguma gitmek istemiyorum.Bebegimin karnimda kalma suresinden,hakkindan almak istemiyorum cunki...O ne zaman isterse o zaman gelsin...Ama dedigim gibi bi kac doktorla gorusmeden sezeryan dusunmuyorum...

Gaviscon kullanmıyor Musun

Talcid Zararlı olabilir gaviscon şurup biraz tadı kötü ama hemen Etki ediyor ben kafaya dikiyorum Şişe hep yanımda gece yatarken de o olmasa ben de mahvolurdum çok yanıyordu çok

Talcid Zararlı olabilir gaviscon şurup biraz tadı kötü ama hemen Etki ediyor ben kafaya dikiyorum Şişe hep yanımda gece yatarken de o olmasa ben de mahvolurdum çok yanıyordu çok
Pantpas diye bor hap verdi dr. Cunku benim ulser de oldugu icin mide yabmam had safhada. Iki gun sabah kullansam on gun rahat ediyorum. Gaviscon da verdi ama gerek duymuyorum bu hapi icince. Mucize gibi

Gecmis olsun kuzular,dokuluyoruz tek tek...Allah hayirli dogumlar nasip etsin...Catidaki o agrilarin bebegin iyice irilesip karin yuzeyi ve vajinamiza yaptigi vurmalardan kaynaklandigini dusunuyorum....Artik yururken penguen gibi yuruyorum..egilmemek icin caba sarfediyorum...Yukari uzanmak ve asagi egilmek kordon dolanmasina sebep olabiliyormus...hurmami aldim ama yemeye 37-38.hafta baslayacagim...ters tepki yapsin istemiyorum...

Acve hurmasi cigneyip suyunu bebegin agzina vermek bebegin gazina iyi geliyormus...(Peygamber Efendimiz oyle yaparmis)...Ben de yapacagim insaAllah...Bi de nar suyu anne sutunden evvvel...onu da vermeyi dusunuyorum bir damla...Kiraz cekirdeklerini de yazdan kurutttum kese yapip mikrodalga da isitmayi dusunuyorum gazi oldugu zamanlarda...Bu konuya nerden geldim bilmiyorum,doguma yaklastik onumu hissediyorum ne

zerrin09 hic endiselenme canim..Anne sutunu azaltan bisiy varsa o da stres ve mutsuzluk...Benim goguslerim de aman aman buyumedi,ama korkmuyorum...Hastanede annenin sutu gelmediginde mama verilmesi sik sik cok etkiliyor bebegi diye dusunuyorum...Bizim hastanedeki hemsireler de ck merakli bebegi mama ile beslemeye saolsunlar ama kendimi zorlayip sut cikmasini beklemeyi dusunuyorum...Cok az mama veririm mecbura kalirsam...Allahtan sagligimla ilgili bi sorun olmazsa tabi...Anne sutunu arttiran seyler ise:mutluluk,huzur,uyku,incir,findik vs...hele bi doguralim onlari da paylasiriz ihtiyacimiz olursa

Aynen talcid bence de zararli...mide agrisina sekerli sicak su da iyi geliyor...Bende de kronik gastrit var..ilac kullanmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…