2016 Ocak AnneLeri..

Yaa canım bahsettiğin kasık ağrısı sanki uzun zaman çişini tutarsın da yaparken kasıkların ağrır, onun gibi bir ağrı mı çünkü bende öyle bir ağrı var kasıklarda...
ya daha fena böle sertleşiyo kasığım iki büklüm yürüyorum bu gece nöbetçiymiş doktorum zaten cuma gidicektim beklemicem bugün gidicez inşallah

kalsiyum hapının adı ne cnm?
benim doktorum diş eti ağrılarım için vermişti uzun süre içtim bir önceki randevumda bıraktırdı , uzun süreli gereksiz kullanımı doğumu tetikliyo dedi bi sorun isterseniz sizde doktorlarınıza

Bende mide agrisi icin gavisgon veya lansorpol iciyorum yoksa dayanilacak gibi degil kizlar bu mide yanmasi

Ay simdi sen böyle düşünüyorsan benim gozum daha cok korktu vede dogumda yapmissin onceden korktummm ki
Korkutmak istemedim seni. Herkesin ayni degilmis. Isyerinde bi arkadasla dogum yaptiginin ertesi günü konuştum. Bir tane daha yapmaktan bahsetti cok kolaymis. Cok cabuk olmus filan. Ama benim oyle degildi. Açılma problemi var maalesef bende. Bunda da oyle olacak diye cok korkuyorum.

Anladım canım evet kişiden kişiye fark ediyormus yürüyüş yap Sıcak duşa gir doguma girmeden belki faydalı olur

yok oyle karamsarlık...sancılar bastımı ay vazgectım normalden diyor hemen insan...Etme oyle...Allah demekki sen bu korkuları as diye vermemıs onca sene cocuk...yani sana cocuk yapma gucu vermemıs...10 seneden sonra boyle bı dusunce verip cocuk yapma sansı verdıyse bence normal dogum kontenjanın hala dolmadı demektirMeryem suresı okuyor ve dınlıyoruz.Meryem otu alıyoruz...Hurma yiyip yuruyus yapıyoruz...Sonra gidip normal normal doguruyoruz..Allah bı dert vermedigi surece tabi baska.. nuracr konu kapanmıstır yavrum

Anlaşıldı tamam abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…