Evde yoktu gaviscon. Bugün alıcam mutlaka. İlk defa yaşadım bu mide yanması ne fena birşeymiş yaa!Gaviscon kullanmıyor Musun
Al al mutlaka ben çok direndim keşke hiç direnmeden içseymişim. Ayrıca uzun süreli yanmalar daha zararlı hemen geçirmek lazımEvde yoktu gaviscon. Bugün alıcam mutlaka. İlk defa yaşadım bu mide yanması ne fena birşeymiş yaa!
ya daha fena böle sertleşiyo kasığım iki büklüm yürüyorum bu gece nöbetçiymiş doktorum zaten cuma gidicektim beklemicem bugün gidicez inşallahYaa canım bahsettiğin kasık ağrısı sanki uzun zaman çişini tutarsın da yaparken kasıkların ağrır, onun gibi bir ağrı mı çünkü bende öyle bir ağrı var kasıklarda...
kalsiyum hapının adı ne cnm?Benimki de 34+5 te 2760 cikti. 4 kiloyu bulursa normal dogum zor dedi dr. Ben decavit kullanmiyorum artik sadece demir ve kalsiyuma devam edyorum.
benim doktorum diş eti ağrılarım için vermişti uzun süre içtim bir önceki randevumda bıraktırdı , uzun süreli gereksiz kullanımı doğumu tetikliyo dedi bi sorun isterseniz sizde doktorlarınızakalsiyum hapının adı ne cnm?
benim doktorum diş eti ağrılarım için vermişti uzun süre içtim bir önceki randevumda bıraktırdı , uzun süreli gereksiz kullanımı doğumu tetikliyo dedi bi sorun isterseniz sizde doktorlarınıza
Gittin mi canim acilden ??ya daha fena böle sertleşiyo kasığım iki büklüm yürüyorum bu gece nöbetçiymiş doktorum zaten cuma gidicektim beklemicem bugün gidicez inşallah
Gittim sezeryandaydi sonra normale giricek 12de cikar dediler 12de tekrar aradik 11 kisi bekliyo dediler tabiki gitmedim :) artik beklicem cumayi mecburGittin mi canim acilden ??
Hayirlisi canım ne kaldiki cuma gunune hemencik gecer gidersin :*Gittim sezeryandaydi sonra normale giricek 12de cikar dediler 12de tekrar aradik 11 kisi bekliyo dediler tabiki gitmedim :) artik beklicem cumayi mecbur
Ben iki gundur iyiydim ama suan kotuyum ya. Ilk olarak bebek ser sekikde hareket etmeye basladi. O kadar asagidaki cikacakmis gibiydi. Simdi de ufak ufak sancilaniyorum. Ben galiba normal dogum istemiyorum yaaa
Ben on sene cocuk yapmadim sirf o normalden korkuma :)) cidden cok korkuyorum yaa. Hayirlisiyla olsun bitsin artik.Herseyin normali makbuldur canim :*
Oyle düşünme
Ilk bebisin degilmi canım.. korkunun ecele faydasi yokmus akışına birakip gorecegiz inşallah su akar yolunu bulurBen on sene cocuk yapmadim sirf o normalden korkuma :)) cidden cok korkuyorum yaa. Hayirlisiyla olsun bitsin artik.
DegilIlk bebisin degilmi canım.. korkunun ecele faydasi yokmus akışına birakip gorecegiz inşallah su akar yolunu bulur( benimde ödüm patlıyor ama çaktırma )
Ay simdi sen böyle düşünüyorsan benim gozum daha cok korktu vede dogumda yapmissin oncedenDegil11 yasinda ogulcanim var.
Korkutmak istemedim seni. Herkesin ayni degilmis. Isyerinde bi arkadasla dogum yaptiginin ertesi günü konuştum. Bir tane daha yapmaktan bahsetti cok kolaymis. Cok cabuk olmus filan. Ama benim oyle degildi. Açılma problemi var maalesef bende. Bunda da oyle olacak diye cok korkuyorum.Ay simdi sen böyle düşünüyorsan benim gozum daha cok korktu vede dogumda yapmissin oncedenkorktummm ki
Anladım canım evet kişiden kişiye fark ediyormus yürüyüş yap Sıcak duşa gir doguma girmeden belki faydalı olurKorkutmak istemedim seni. Herkesin ayni degilmis. Isyerinde bi arkadasla dogum yaptiginin ertesi günü konuştum. Bir tane daha yapmaktan bahsetti cok kolaymis. Cok cabuk olmus filan. Ama benim oyle degildi. Açılma problemi var maalesef bende. Bunda da oyle olacak diye cok korkuyorum.
yok oyle karamsarlık...sancılar bastımı ay vazgectım normalden diyor hemen insan...Etme oyle...Allah demekki sen bu korkuları as diye vermemıs onca sene cocuk...yani sana cocuk yapma gucu vermemıs...10 seneden sonra boyle bı dusunce verip cocuk yapma sansı verdıyse bence normal dogum kontenjanın hala dolmadı demektirKorkutmak istemedim seni. Herkesin ayni degilmis. Isyerinde bi arkadasla dogum yaptiginin ertesi günü konuştum. Bir tane daha yapmaktan bahsetti cok kolaymis. Cok cabuk olmus filan. Ama benim oyle degildi. Açılma problemi var maalesef bende. Bunda da oyle olacak diye cok korkuyorum.
Anlaşıldı tamam ablayok oyle karamsarlık...sancılar bastımı ay vazgectım normalden diyor hemen insan...Etme oyle...Allah demekki sen bu korkuları as diye vermemıs onca sene cocuk...yani sana cocuk yapma gucu vermemıs...10 seneden sonra boyle bı dusunce verip cocuk yapma sansı verdıyse bence normal dogum kontenjanın hala dolmadı demektirMeryem suresı okuyor ve dınlıyoruz.Meryem otu alıyoruz...Hurma yiyip yuruyus yapıyoruz...Sonra gidip normal normal doguruyoruz.. Allah bı dert vermedigi surece tabi baska.. nuracr konu kapanmıstır yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?