- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Gecmis olsun canim internetten bir araştır istersenkizlar mrb az once saglik ocagina gittim kanim da wbc diye bir deger biraz yuksek cikmis kanda enfeksiyon olabilir kadin dogumcuna sor dedi randevum pazartesi boyle bi durum u olan var mi bebek sikintiya girsin istemem
Herkes kendi halinde takılıyor sanırım :) bugün bebegin hareketleri azaldı gibi aklıma kotu şeyler getirmek istemiyorum ama inşallah iyidir bebek salı günü kontrolün var zaman yaklaştıkça her hafta kontrole gitmek daha iyi diye düşünüyorum yoksa hep panik olacamAmaniiin nerelerdesiniz kizlar?? Kimse yazmamis. Dokuluyonuz mu yavas yavas..
Kolestrole bol su önerisinde bulunuyorlar canim :)Sağlık ocağına kan testini bende yaptırdım benim de kolesterol ler ikisi de baya yüksek hiç öyle bi durumu olan var mı diğer hormonlar gayet normal çıktı çok şükür şimdilik
Çok teşekkür ederim içiyorum ama daha fazla içmeye çalışırımKolestrole bol su önerisinde bulunuyorlar canim :)
Gecmis olsun. Ben kendi adima hamilelik surecinden cidden sıkıldım. Rabbim hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin..Ben de 3 gündür çok kötüyüm. Elim kolum kalkmıyor. Kan değerlerim çok düşük. Zaten akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. İyice düşmüş. Kan serumu takılıcak büyük ihtimal doktorum dönüş yaparsa eğer. Onu bekliyorum. Çok zor geçiyor
Tesekkür ederim. Amin hepimiz için hayırlısıyla inşallah. Aslı hanıma devam ediyor musun? Doğumu onunla mı yapıcaksın?Gecmis olsun. Ben kendi adima hamilelik surecinden cidden sıkıldım. Rabbim hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin..
Evet canim asli hanimla devam ediyorum. Dogum da onunla olacak nasipse.Tesekkür ederim. Amin hepimiz için hayırlısıyla inşallah. Aslı hanıma devam ediyor musun? Doğumu onunla mı yapıcaksın?
Bende öyle. Ablamı da o doğurttu geçen hafta. Sıra bizde kısmetse.Evet canim asli hanimla devam ediyorum. Dogum da onunla olacak nasipse.
Rica ederim canim ♡ :)Çok teşekkür ederim içiyorum ama daha fazla içmeye çalışırım
Aaa ciddi misinn ne guzell. Ablan normal mi dogum yapti? Ve kac kilo bebis. Cunku asli hanim benimkinin kilosunun sezeryana sebep olabilecegini soyluyor son zamanlardaBende öyle. Ablamı da o doğurttu geçen hafta. Sıra bizde kısmetse.
maşallah bende benim karnıma küçük diyorum seninki yok gibi nerdeyse ohh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?