2016 Ocak AnneLeri..

Herkese günaydın.. Dünkü sancılardan sonra aşağıdaki linkteki egzersizleri yaparak başladım güne. Şimdi de yürüyüşe çıkacağım.
Hamileliğin son ayında yapılması gereken egzersizler. Devam eder miyim bilmiyorum ama bugün bismillah dedim bakalım :)

kizlar mrb az once saglik ocagina gittim kanim da wbc diye bir deger biraz yuksek cikmis kanda enfeksiyon olabilir kadin dogumcuna sor dedi randevum pazartesi boyle bi durum u olan var mi bebek sikintiya girsin istemem

kizlar mrb az once saglik ocagina gittim kanim da wbc diye bir deger biraz yuksek cikmis kanda enfeksiyon olabilir kadin dogumcuna sor dedi randevum pazartesi boyle bi durum u olan var mi bebek sikintiya girsin istemem
Gecmis olsun canim internetten bir araştır istersen

Amaniiin nerelerdesiniz kizlar?? Kimse yazmamis. Dokuluyonuz mu yavas yavas..
Herkes kendi halinde takılıyor sanırım :) bugün bebegin hareketleri azaldı gibi aklıma kotu şeyler getirmek istemiyorum ama inşallah iyidir bebek salı günü kontrolün var zaman yaklaştıkça her hafta kontrole gitmek daha iyi diye düşünüyorum yoksa hep panik olacam

Sağlık ocağına kan testini bende yaptırdım benim de kolesterol ler ikisi de baya yüksek hiç öyle bi durumu olan var mı diğer hormonlar gayet normal çıktı çok şükür şimdilik

Benim kan sonuclarim iyi cikti. Pazartesi yaptirmistim. Hersey referans araliklarinda. Dr da bakti sorun yokmus.
Bu arada dr bana bir hafta sonra gel dedi ama ben en son gttigimden iki hafta sonrasina randevu aldim. Cidden skildim artik. Zaten son 3 seferdir cok asagida oldugu icin yuzunu de goremiyoruz. Nstye yatip yatip geliorm.

Gecmis olsun. Ben kendi adima hamilelik surecinden cidden sıkıldım. Rabbim hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…