- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
- 53
Seninki buyusun canimmMaşallah evet karnın çok küçük ya benim acayip büyüdü öne doğru artık egulemiyorum bile
Bizim tayfanin gobisler hep küçük benim gobiste boyle
Maalesef bebiş dönmedi mecburi sezeryan oldu. 3.530gr doğdu kuzumuz. Çok şükür ikiside iyi. Aslı hanım risk almayı istemiyor. Hayırlısı olsun.Allah gönlüne göre versin.Aaa ciddi misinn ne guzell. Ablan normal mi dogum yapti? Ve kac kilo bebis. Cunku asli hanim benimkinin kilosunun sezeryana sebep olabilecegini soyluyor son zamanlarda
Ben de onu farkettim. Normalden cok korkmama ragmen normal dogum istiyorum. Yani cok aksi bi durum olmadikca. O ise sanki sezeryana daha bi sicak bakiyo. Bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi. Sende durum ne? Sana ne diyo?Maalesef bebiş dönmedi mecburi sezeryan oldu. 3.530gr doğdu kuzumuz. Çok şükür ikiside iyi. Aslı hanım risk almayı istemiyor. Hayırlısı olsun.Allah gönlüne göre versin.
Benim bebek dönmüş durumda ama rahim agzında dikiş olduğundan son ana kadar net olamıcak. Bekliyoruz hayırlısını.Ben de onu farkettim. Normalden cok korkmama ragmen normal dogum istiyorum. Yani cok aksi bi durum olmadikca. O ise sanki sezeryana daha bi sicak bakiyo. Bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi. Sende durum ne? Sana ne diyo?
Anladim canim Allah yardimcin olsun. Benim de net bise yok. Hissettigim bu. Normal dogum zordu ama sonradan cok rahattim. Hayirlisi diyelim. 21 aralikta randevum var. Sanirim biraz daha netlesir artikBenim bebek dönmüş durumda ama rahim agzında dikiş olduğundan son ana kadar net olamıcak. Bekliyoruz hayırlısını.
Gecmis olsun gecen hafta da ben griptim. Zor gecti..Erkenden uyudunuzmu yaaa ben grip oldumbasimin agrisindan uyuyamiyorumda cok fenayiiiimmmmm
Cok kotu yaaa burnumu silmekten aciyo artik basim agrimasa yaticam da agridigindan yatamiyorum ceneme kadar agriyoGecmis olsun gecen hafta da ben griptim. Zor gecti..
Ayyy gercekmi nasil gordun aci falan mi oldu tam olarak neresinde catlak ben goremedim acaba varda goremiyomuyuminanamıyorum bukadar zaman dayandı dayandı göbeğim çatlamış 2 saat içindeşoktayım ya
zar zor aynadan gördüm emin oldum ama. göbeğimin aşağısında yukardan görünmüyor. kasıkla göbek arasında bugun çok kaşnıyordu bebekte çok hareketler yapıyordu sanrım habericisiydi herhaldeAyyy gercekmi nasil gordun aci falan mi oldu tam olarak neresinde catlak ben goremedim acaba varda goremiyomuyum
Bosver canim yaa sıkma canini herkeste oluyo tek sıkıntımız o olsunzar zor aynadan gördüm emin oldum ama. göbeğimin aşağısında yukardan görünmüyor. kasıkla göbek arasında bugun çok kaşnıyordu bebekte çok hareketler yapıyordu sanrım habericisiydi herhaldehayal kırıklığına uğradım ama
Ben okyanis suyu kullanmistim. Fisfis. Biraz iyi geliyordu. Ama tabi ilac alamayinca z9r geciyor. Bas agrisi burun akintisi ve tikanikligi (evet ayni anda) cok kotuydu. Insallah bir an once atlatirsin..Cok kotu yaaa burnumu silmekten aciyo artik basim agrimasa yaticam da agridigindan yatamiyorum ceneme kadar agriyo
Ayyy insallah canim ya bide ben normalde hic grip olan biri degilimdir.basimin agrisindan olucem parol ictim banamisin demediBen okyanis suyu kullanmistim. Fisfis. Biraz iyi geliyordu. Ama tabi ilac alamayinca z9r geciyor. Bas agrisi burun akintisi ve tikanikligi (evet ayni anda) cok kotuydu. Insallah bir an once atlatirsin..
Maalesef biraz suruyor geçmesi. Ben bitkisel cozumlerle genelde atlatirim ama ona da fazla asilamadim bisey olur diye. Dikkat edip geçmesini beklemekten baska care yok sanirim.Ayyy insallah canim ya bide ben normalde hic grip olan biri degilimdir.basimin agrisindan olucem parol ictim banamisin demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?