2016 Ocak AnneLeri..

Aaa ciddi misinn ne guzell. Ablan normal mi dogum yapti? Ve kac kilo bebis. Cunku asli hanim benimkinin kilosunun sezeryana sebep olabilecegini soyluyor son zamanlarda
Maalesef bebiş dönmedi mecburi sezeryan oldu. 3.530gr doğdu kuzumuz. Çok şükür ikiside iyi. Aslı hanım risk almayı istemiyor. Hayırlısı olsun.Allah gönlüne göre versin.

Maalesef bebiş dönmedi mecburi sezeryan oldu. 3.530gr doğdu kuzumuz. Çok şükür ikiside iyi. Aslı hanım risk almayı istemiyor. Hayırlısı olsun.Allah gönlüne göre versin.
Ben de onu farkettim. Normalden cok korkmama ragmen normal dogum istiyorum. Yani cok aksi bi durum olmadikca. O ise sanki sezeryana daha bi sicak bakiyo. Bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi. Sende durum ne? Sana ne diyo?

Ben de onu farkettim. Normalden cok korkmama ragmen normal dogum istiyorum. Yani cok aksi bi durum olmadikca. O ise sanki sezeryana daha bi sicak bakiyo. Bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi. Sende durum ne? Sana ne diyo?
Benim bebek dönmüş durumda ama rahim agzında dikiş olduğundan son ana kadar net olamıcak. Bekliyoruz hayırlısını.

Benim bebek dönmüş durumda ama rahim agzında dikiş olduğundan son ana kadar net olamıcak. Bekliyoruz hayırlısını.
Anladim canim Allah yardimcin olsun. Benim de net bise yok. Hissettigim bu. Normal dogum zordu ama sonradan cok rahattim. Hayirlisi diyelim. 21 aralikta randevum var. Sanirim biraz daha netlesir artik

Ayyy gercekmi nasil gordun aci falan mi oldu tam olarak neresinde catlak ben goremedim acaba varda goremiyomuyum
zar zor aynadan gördüm emin oldum ama. göbeğimin aşağısında yukardan görünmüyor. kasıkla göbek arasında bugun çok kaşnıyordu bebekte çok hareketler yapıyordu sanrım habericisiydi herhalde hayal kırıklığına uğradım ama

Bosver canim yaa sıkma canini herkeste oluyo tek sıkıntımız o olsun

Cok kotu yaaa burnumu silmekten aciyo artik basim agrimasa yaticam da agridigindan yatamiyorum ceneme kadar agriyo
Ben okyanis suyu kullanmistim. Fisfis. Biraz iyi geliyordu. Ama tabi ilac alamayinca z9r geciyor. Bas agrisi burun akintisi ve tikanikligi (evet ayni anda) cok kotuydu. Insallah bir an once atlatirsin..

Ben okyanis suyu kullanmistim. Fisfis. Biraz iyi geliyordu. Ama tabi ilac alamayinca z9r geciyor. Bas agrisi burun akintisi ve tikanikligi (evet ayni anda) cok kotuydu. Insallah bir an once atlatirsin..
Ayyy insallah canim ya bide ben normalde hic grip olan biri degilimdir.basimin agrisindan olucem parol ictim banamisin demedi

Ayyy insallah canim ya bide ben normalde hic grip olan biri degilimdir.basimin agrisindan olucem parol ictim banamisin demedi
Maalesef biraz suruyor geçmesi. Ben bitkisel cozumlerle genelde atlatirim ama ona da fazla asilamadim bisey olur diye. Dikkat edip geçmesini beklemekten baska care yok sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…