Hemen krem jel yağ ne varsa sür çatlasa da geçer kırmızılık varken düzelmesi mümkün beyAzlarda geçmesi zorzar zor aynadan gördüm emin oldum ama. göbeğimin aşağısında yukardan görünmüyor. kasıkla göbek arasında bugun çok kaşnıyordu bebekte çok hareketler yapıyordu sanrım habericisiydi herhaldehayal kırıklığına uğradım ama
Günaydın gecmiş olsun bu gece ben de kötüydüm Bebek artık durmuyor bir sağ bir sol aşağı cok vuruyor sancı agrı var midem bulanıyor geceden beri üşüdüm bir de normalde sıcak basardı anlamadım, bugün kontrole gidicem ama bakalımm durum neymiş, doktor olur demişti ama 3hafta daha zor dayanırımGünaydın herkese akşam sürekli ağladım susamadim resmen en son sızmışm gece 3 te bi bel ağrısıyla uyandım dogurcam sandım daha yeni geçti
Bende pazartesi gitcem bakalım hayırlısı olsun ocakta dogsun istiyorm keyfim yok hemen dogsun diyorm sasirdim iyice ruhsal olarak berbat durumdaymGünaydın gecmiş olsun bu gece ben de kötüydüm Bebek artık durmuyor bir sağ bir sol aşağı cok vuruyor sancı agrı var midem bulanıyor geceden beri üşüdüm bir de normalde sıcak basardı anlamadım, bugün kontrole gidicem ama bakalımm durum neymiş, doktor olur demişti ama 3hafta daha zor dayanırım
Gecmis olsun funda. Insallah kotu bisey yoktur. Kotu dusunme lutfen.kizlar hastanedeyim idrar tahlili sonuclarini aldim az once kalsiyum okzalat lokosit bakteri be ararsaniz vsr daha drmuma gosteremedim ameliyattan cikmasini bekliyorum ama bobrek tasi yani okzalat ... bakalim dr ne dicek umarim korktugum basima gelmez dua edin ....
Kötü dusunme geçmiş olsun canım bizleri de haberdar etkizlar hastanedeyim idrar tahlili sonuclarini aldim az once kalsiyum okzalat lokosit bakteri be ararsaniz vsr daha drmuma gosteremedim ameliyattan cikmasini bekliyorum ama bobrek tasi yani okzalat ... bakalim dr ne dicek umarim korktugum basima gelmez dua edin ....
Benim de bacaklarımda var çok sevinmiştim çatlak yok diye ertesi günü bi baktım bacaklarımda kırmızı çizgilerinanamıyorum bukadar zaman dayandı dayandı göbeğim çatlamış 2 saat içindeşoktayım ya
Masallah. Guzel haber. Insallah agrin da fazla olmaz. Allah yardimcin olsun.Kizlar oglum iyi cok sukur herseyyolunda , ben ilacla tasi dusurucem agrili olabilirmis
sürmem mi aklıma geldikçe sürecem nerdeyse enazından daha fazla olmaz diye düşünüyorum.Hemen krem jel yağ ne varsa sür çatlasa da geçer kırmızılık varken düzelmesi mümkün beyAzlarda geçmesi zor
canım eğer taşı ağrılı düşürürsen doğumdan daha korkma sinek ısırığı gibi gelecek sana :) boyu nekadar canım taşın büyük değilse çok zor olmaz Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin inş.Kizlar oglum iyi cok sukur herseyyolunda , ben ilacla tasi dusurucem agrili olabilirmis
inşallah çok sıkıntım var dün geceden beri wcdeyim ve yapamıyorum ağrı ve baskıda üstüne eklenince.. ah ah neyse içinizi karartmıyım bebeğim iyi çok şükürMasallah. Guzel haber. Insallah agrin da fazla olmaz. Allah yardimcin olsun.
boyunu falan söylemedi cnm hiç tahlile baktı taşın var dedi ultrasonda da bebeğe baktı zaten eşimde taş düşürüp durdu hamileliğim boyunca ona çok üzüldüm heraldecanım eğer taşı ağrılı düşürürsen doğumdan daha korkma sinek ısırığı gibi gelecek sana :) boyu nekadar canım taşın büyük değilse çok zor olmaz Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?