2016 Ocak AnneLeri..

Bende oglumun öksürüğüne kalktım pekmez falan verdim bizde fena gribiz. Zencefil falan içiyorum valla iki gun boğazım fena yandı peteklerin üstüne lavantali su koyudum sanki biraz rahatlatti.bizi. Umarım bebek dogana kadar iyileşiriz. Yoksa cok sıkıntı olur.....

Günaydın herkese akşam sürekli ağladım susamadim resmen en son sızmışm gece 3 te bi bel ağrısıyla uyandım dogurcam sandım daha yeni geçti

Hemen krem jel yağ ne varsa sür çatlasa da geçer kırmızılık varken düzelmesi mümkün beyAzlarda geçmesi zor

Günaydın herkese akşam sürekli ağladım susamadim resmen en son sızmışm gece 3 te bi bel ağrısıyla uyandım dogurcam sandım daha yeni geçti
Günaydın gecmiş olsun bu gece ben de kötüydüm Bebek artık durmuyor bir sağ bir sol aşağı cok vuruyor sancı agrı var midem bulanıyor geceden beri üşüdüm bir de normalde sıcak basardı anlamadım, bugün kontrole gidicem ama bakalımm durum neymiş, doktor olur demişti ama 3hafta daha zor dayanırım

Gunaydin kizlarrr daha fena oldum ben hic yutkunamiyirumburnumda tikandi napicam ben yaaa

Bende pazartesi gitcem bakalım hayırlısı olsun ocakta dogsun istiyorm keyfim yok hemen dogsun diyorm sasirdim iyice ruhsal olarak berbat durumdaym

kizlar hastanedeyim idrar tahlili sonuclarini aldim az once kalsiyum okzalat lokosit bakteri be ararsaniz vsr daha drmuma gosteremedim ameliyattan cikmasini bekliyorum ama bobrek tasi yani okzalat ... bakalim dr ne dicek umarim korktugum basima gelmez dua edin ....

Gecmis olsun funda. Insallah kotu bisey yoktur. Kotu dusunme lutfen.

Kötü dusunme geçmiş olsun canım bizleri de haberdar et

Kizlarr benim karnimda çok var catlak gece uyuz gibi kasinti tutuyor dayanamayip kasiyorum dogal olarak catladim hep

Kizlar oglum iyi cok sukur herseyyolunda , ben ilacla tasi dusurucem agrili olabilirmis
canım eğer taşı ağrılı düşürürsen doğumdan daha korkma sinek ısırığı gibi gelecek sana :) boyu nekadar canım taşın büyük değilse çok zor olmaz Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin inş.

Masallah. Guzel haber. Insallah agrin da fazla olmaz. Allah yardimcin olsun.
inşallah çok sıkıntım var dün geceden beri wcdeyim ve yapamıyorum ağrı ve baskıda üstüne eklenince.. ah ah neyse içinizi karartmıyım bebeğim iyi çok şükür bebek iyi olduğu sürece bizim çektiklerimiz kendimizde dahil kimin umrunda zaten dimi

boyunu falan söylemedi cnm hiç tahlile baktı taşın var dedi ultrasonda da bebeğe baktı zaten eşimde taş düşürüp durdu hamileliğim boyunca ona çok üzüldüm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…