- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
- 53
En korktuğum seyde 40. Haftayi doldurup hala doguramamak inşallah oyle birsey olmazGünaydın erkenci anneler. Şuanda bu durgunluk war bakalım ilk hareket hangimizin fıstığından gelecek beklemek cok heyecan verici gercekten
Surada en fazla 4 hafta sonra zaten goreceksin annesi. Takma bu kadar. Benimki hep gosteriyordu ama son 1.5 aydir asagi dondugu icin artik goremiyoruz hicbir sekilde. Son aylarda gormenin zorlastigini söylemişti doktorumuz.günaydın teyzelerim ben bugun doktora gideceğim ve inş. bu sefer anneme yüzümü göstereceğim :) dua edin de gösterim yoksa annem bana bitane çimdik atacak şimdiden
Gelecek benimki cok ekstra bir durum olmadigi sürece.kızlar merhabalarr mesai saatleri dışında doğumunuz başlarsa doktorlarınız gelecek mi
Walla benim ole bir durum olmasi imkansiz en fazla iki hafta dururlar ama kirk haftayu gecirenler daha cok stres oliyorlar devamli kontrol altinda olmak gerekiyor insallah tam zamaninda gelsiin kuzucuklarimizEn korktuğum seyde 40. Haftayi doldurup hala doguramamak inşallah oyle birsey olmaz
Benim kendi Dr um hastaneye öyle anlaştığı için mesai saatleri dışında gelmiyormus. Onun yerine başka bir Dr geliyormuş onunla gidip gorustum gelirim dedi o da inşallah gece sancı tutmaz bende şuan o korku warkızlar merhabalarr mesai saatleri dışında doğumunuz başlarsa doktorlarınız gelecek mi
Anladim canim o yonden şanslısin insallah benimkide tam 38 bitirirken gelir :)Walla benim ole bir durum olmasi imkansiz en fazla iki hafta dururlar ama kirk haftayu gecirenler daha cok stres oliyorlar devamli kontrol altinda olmak gerekiyor insallah tam zamaninda gelsiin kuzucuklarimiz
İnşallah ama Benimkiler de ufak dogacaklar ama.olsun sağlıklı olsunlar da. allah gönlüne gore wersin hayırlı doğumlar nasip etsin canom benimAnladim canim o yonden şanslısin insallah benimkide tam 38 bitirirken gelir :)
Bizimde hastanenin öyle bir hizmeti yok .hangi Doktor nöbetçiyse o pazar günü acile gittim ve nöbetçi doktorun tavrını Vs hiç sevmedim o yüzden bende çok korkuyorum inşallah mesai saatlerinde doğururuzBenim kendi Dr um hastaneye öyle anlaştığı için mesai saatleri dışında gelmiyormus. Onun yerine başka bir Dr geliyormuş onunla gidip gorustum gelirim dedi o da inşallah gece sancı tutmaz bende şuan o korku war
zaten göstermedi yine. bizim doktorda öyle söyledi son ayda zor olur alanı darlaştığı için görülmüyormuş.Surada en fazla 4 hafta sonra zaten goreceksin annesi. Takma bu kadar. Benimki hep gosteriyordu ama son 1.5 aydir asagi dondugu icin artik goremiyoruz hicbir sekilde. Son aylarda gormenin zorlastigini söylemişti doktorumuz.
özel hastanemi peki?Bizimde hastanenin öyle bir hizmeti yok .hangi Doktor nöbetçiyse o pazar günü acile gittim ve nöbetçi doktorun tavrını Vs hiç sevmedim o yüzden bende çok korkuyorum inşallah mesai saatlerinde doğururuz
Benim doktorum gece ve özel günlerde çalışmıyo o günler de ararsak gelecek ama belirli bi ücret alıyormuşkızlar merhabalarr mesai saatleri dışında doğumunuz başlarsa doktorlarınız gelecek mi
Çok pahalı :/Merhaba kızlar benim doktor gece gündüz her şekilde geliyor ama 4 5 milyar istiyor hastaneyle beraber bu ücrete gelsin artik bir zahmet perşembe kontrolüm var konusacam inşallah indirim yapar yeni doktor nerden bulacam iyice stres oldum kaç gündür düşünüyorum bu kadar parays da çok üzülüyorum ama yeni doktor nasıl olacak bu haftadan sonra kabul ederler mi inşallah anlasiriz doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?