Canım zekai tahir doğum hastanesi ama çok kalabalık orası sancı odasında cok kisi var zaten lik dogum korkuyorum özel oda refakatçi falan almiyorlar kimse brgrnnmiyor orayı canım ben de çok üzülüyorum o paraya ama başka seçenek yok kayınpeder sağlıkçı ankara üniversitesinde hoca ayarlayim orda yap diyor yarin bir konusuyum ona gore karar verecek bunaldim düşünmekten 2 falan olsa hic düşünmemiz inan ki doktorumuz seviyorum onun girmesini istiyorum ama artik nasipoha bile diyemiyorum ne dogurtturuyor oyle ki...arkadasım zekai tahir burakta yaptı.cok memnun kaldı...bi dene derim canım...ozelde pek almıyorlar bu haftalarda diye gitti o da cekine cekine devlete ama iyiki o kadar para dokmemısım diyor...4-5 milyara bebegine neler yaparsın dusunsene...bence fahis fiyat ben 1500 e normal yapıcam...sezeryan olursa 1750...hangi saatte olursa olsun gelecek doktorum da ins...ekstra ucret filan da odemiyoruz.
Birde en sona kaliyormussunGünaydın :))
Neden bana aranızda önce ben doğuracakmışım gibi geliyor anlamıyorum :))))
Hic az değil canim haftasiyla uyumlu bence :*Günaydın kızlar:)
Bizde dün once disciye gittik. Kanal tedavimi yarım bir sekilde yaptırdım. Şükür dis ağrısından kurtuldum. Ordan doktorumuzu ziyarete gittik. Bizimkinin kilosu 2870 boyu da 49 cm.kilosu az gibi geldi bana ama doktorum normL dedi. Doğuma kadar 3500-4000 arasi olur daha da fazla olmasin dogumun zor olmasın dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum. Bizimki ultrasona ne zaman girse gulucukler atıyor bize..babasına cekmis zaten ona da benziyormus doktora gorenst ue de girdik ama cins hemşire bisi soylemeyince sırt üstü yatmistim meger yan yatmaliymisim.cumartesi tekrar gidicez. .heyecan dorukta..ara ara benimde psikolojim bozulur gibi oluyor kendimi toparlamaya çalışıyorum. Yoksa dagilirim bende..temizlik falan umrumda değil kendimi bu halimle harap edemem. Kadın tutacagim kayinvalidrm annemde gelsin dursun basinda..Kocaman oldum yiruyemiyorum bile temizlik son dusineceginoz sey olsun kizlar kendinizi yormayin.siz isin sizi mutlu eden kısımların odaklanin..
surda 2-3 hafta icinde ana olacan daha kucugum diyosunHahahAllahtan artik senden korkumdan söylemiyorum unutsana yaa daha demiyorum sancim var diye felan yazık bana ama ben daha küçügum
Tamam ama gerçekten küçügum. :)surda 2-3 hafta icinde ana olacan daha kucugum diyosundogur gel oyle soyle o zaman inancam
Olmaz cnm hiç üzme kendini doğum zaten 37den sonra bekleniyor senin 38 olcak , inşallah hayırlısıyla alıcaz kucaklarımıza bebişlerimiziSlm kızlar bugün Dr a gittim bebislerimden birinin suyu azalmış dedi Drzaten hareketler azalmisti anlamistim ağrı sancı gelmezse haftaya gidicem gün verecek ve alacak insallah bisey olmaz
Ah keşke dediğin gibi yapabilsem ben kendi adıma, böyle evde bebegimin odası hazır evim hazır ,hersey yerli yerinde olduğunu görüp keyifle bebeğimin odasında bebeğimi beklemek benim için nasıl bi mutluluk olucak anlatamam,bu süreci yalnız geçirmek çok zormuş çok şükür eşim annem yanımda ama öyle üste geliyor ki tüm yoğunluklar hastalıklar iş yapmasan bile günlük rutin işler bile yoruyor fazlasıyla insan arkadaşlarını dostlarını yanında bulamayıp yalnız kalınca maddi manevi yoruluyor ama dediğin gibi biz kendimizi motive edicez Allah hepimizin işlerini kolaylaştırsın kalbimizi ferahlatsın inşallahGünaydın kızlar:)
Bizde dün once disciye gittik. Kanal tedavimi yarım bir sekilde yaptırdım. Şükür dis ağrısından kurtuldum. Ordan doktorumuzu ziyarete gittik. Bizimkinin kilosu 2870 boyu da 49 cm.kilosu az gibi geldi bana ama doktorum normL dedi. Doğuma kadar 3500-4000 arasi olur daha da fazla olmasin dogumun zor olmasın dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum. Bizimki ultrasona ne zaman girse gulucukler atıyor bize..babasına cekmis zaten ona da benziyormus doktora gorenst ue de girdik ama cins hemşire bisi soylemeyince sırt üstü yatmistim meger yan yatmaliymisim.cumartesi tekrar gidicez. .heyecan dorukta..ara ara benimde psikolojim bozulur gibi oluyor kendimi toparlamaya çalışıyorum. Yoksa dagilirim bende..temizlik falan umrumda değil kendimi bu halimle harap edemem. Kadın tutacagim kayinvalidrm annemde gelsin dursun basinda..Kocaman oldum yiruyemiyorum bile temizlik son dusineceginoz sey olsun kizlar kendinizi yormayin.siz isin sizi mutlu eden kısımların odaklanin..
Bisey olmaz Allahin izniyle. Ama hareketlerini sıkı takip et lutfen.Slm kızlar bugün Dr a gittim bebislerimden birinin suyu azalmış dedi Drzaten hareketler azalmisti anlamistim ağrı sancı gelmezse haftaya gidicem gün verecek ve alacak insallah bisey olmaz
Slm kızlar bugün Dr a gittim bebislerimden birinin suyu azalmış dedi Drzaten hareketler azalmisti anlamistim ağrı sancı gelmezse haftaya gidicem gün verecek ve alacak insallah bisey olmaz
Tamam ama gerçekten küçügum. :)
Him demek ispatlamam lazım imm peki dogurunca fotografla kanitlarim ozaman bende
Cok gitme üstünekac yasindasn kiz,merak ettimfoto olmadan hayatta inanmam zati
20 canimcimmkac yasindasn kiz,merak ettimfoto olmadan hayatta inanmam zati
Amaninn. Bildigin bebeymissin senn. Yavrum yaa..20 canimcimm
21 im ben de :))))20 canimcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?