2016 Ocak AnneLeri..

Benimki de geliyor ama hastane ucreti disinda ucret almiyor. 1750 tl normal 2350 tl sezeryan

ay daha doğurmayalım vaktimiz var bizim

Benimki de geliyor ama hastane ucreti disinda ucret almiyor. 1750 tl normal 2350 tl sezeryan
Canım seninkinin fiyatı çok uygun ben düşünmekten iyice stres oldum zaten korkular başladı nasıl doğacak diye sürekli dua ediyorum bu saatten sonra kime gidecem yeni doktor sil bastan ankaradayim ama devlet hastaneleri belli olanlar üniversite hastanelerinde de stajyerlrr var onlarla istemiyorum zaten 33 oldum kabul etmezler bunaldim valla hayırlısı artik

evet özel hastane canım
çoğu arkadaşın öyle sanrım. özel hastaneye okadar parayı döktükten sonra doktorun gelmesi lazım nasıl insanları sömürüyorlar ya. ebe doğurttuktan sonra devletteki ebeler onlara göre daha tecrübeli. Allah yardımcımız olsun sancılarımız gelip hastaneye gittiğimizde iyi insanlar. bizi anlayan ebeler hemşireler doktorlar denk gelir inş. hepimize.

Evet maalesef hem o kadar parayi aliyorlar hem de gelmiyorlar. Ama işte sırf temiz diye tek oda diye ozeli tercih ediyoruz.

İkimelegim senin doğumun nasıl olacak normal oluyor mu ikiz de çok tatlı olurlar ya bizim ailede de ikiz var ben de çok istemiştim ama kısmet Rabbimin takdiri inşallah sağlıkla kucağına alırsın sanırım ikisi de kız senin tatlı kızların olur cici cici giydirirsin hayali bile güzel :)

ben pahalı diyordum ama benim hastane size göre bedavaymış benim normal 1000 tl sezeryan 1400 tl demişler ama doktorum gece gelirse 500 tl istiyormuş ama bunlar sgklı fiyatı özel günlerde sgk hiç ödeme yapmadığı için normal ücret ödeniyormuş

Şaka demi bu

ben daha gecen gıttım arkadasın dogumunda... kandırıkcı resım.oyle bı oda yok be gulum

oha bile diyemiyorum ne dogurtturuyor oyle ki...arkadasım zekai tahir burakta yaptı.cok memnun kaldı...bi dene derim canım...ozelde pek almıyorlar bu haftalarda diye gitti o da cekine cekine devlete ama iyiki o kadar para dokmemısım diyor...4-5 milyara bebegine neler yaparsın dusunsene...bence fahis fiyat ben 1500 e normal yapıcam...sezeryan olursa 1750...hangi saatte olursa olsun gelecek doktorum da ins...ekstra ucret filan da odemiyoruz.

halil ibrahim mi yapıyor oyle...kız sen de oyle yapıyorsa dedigin gibi...cins midir ne

Walla benim ole bir durum olmasi imkansiz en fazla iki hafta dururlar ama kirk haftayu gecirenler daha cok stres oliyorlar devamli kontrol altinda olmak gerekiyor insallah tam zamaninda gelsiin kuzucuklarimiz
Amin canım insaAllah...Sana da kolaylık versin Rabbim sana daha zor...sorumlulugun daha fazla

biz de aldanmıyoruz artık senin sancılarına...valla billa ay saka bi yana bi gun cidden doguma gidiyorum dicen inanmıcam.anasını ne durumlara dusuruyo senin kuzu
Hahah Allahtan artik senden korkumdan söylemiyorum unutsana yaa daha demiyorum sancim var diye felan yazık bana ama ben daha küçügum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…