- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Benimki de geliyor ama hastane ucreti disinda ucret almiyor. 1750 tl normal 2350 tl sezeryanMerhaba kızlar benim doktor gece gündüz her şekilde geliyor ama 4 5 milyar istiyor hastaneyle beraber bu ücrete gelsin artik bir zahmet perşembe kontrolüm var konusacam inşallah indirim yapar yeni doktor nerden bulacam iyice stres oldum kaç gündür düşünüyorum bu kadar parays da çok üzülüyorum ama yeni doktor nasıl olacak bu haftadan sonra kabul ederler mi inşallah anlasiriz doktorla
evet özel hastane canımözel hastanemi peki?
ay daha doğurmayalım vaktimiz var bizimBen de adet Ağrıları gibi Ağrılar yaşıyorum böyle iki üç saat sürüyor bir kaç dk arayla geliyor tamam daha sürerse ya da suyum gelirse gidicem diyorum sonra birden bıçak gibi kesiliyor öğlende öyle sancım vardı ki eşimle okula gidip geldik eve bırakırken ben bugün doğurucam haber bekle benden dedim akşam eve geldi sen hala doğurmadın mı diyor :)))
Canım seninkinin fiyatı çok uygun ben düşünmekten iyice stres oldum zaten korkular başladı nasıl doğacak diye sürekli dua ediyorum bu saatten sonra kime gidecem yeni doktor sil bastan ankaradayim ama devlet hastaneleri belli olanlar üniversite hastanelerinde de stajyerlrr var onlarla istemiyorum zaten 33 oldum kabul etmezler bunaldim valla hayırlısı artikBenimki de geliyor ama hastane ucreti disinda ucret almiyor. 1750 tl normal 2350 tl sezeryan
çoğu arkadaşın öyle sanrım. özel hastaneye okadar parayı döktükten sonra doktorun gelmesi lazım nasıl insanları sömürüyorlar ya. ebe doğurttuktan sonra devletteki ebeler onlara göre daha tecrübeli. Allah yardımcımız olsun sancılarımız gelip hastaneye gittiğimizde iyi insanlar. bizi anlayan ebeler hemşireler doktorlar denk gelir inş. hepimize.evet özel hastane canım
Evet maalesef hem o kadar parayi aliyorlar hem de gelmiyorlar. Ama işte sırf temiz diye tek oda diye ozeli tercih ediyoruz.çoğu arkadaşın öyle sanrım. özel hastaneye okadar parayı döktükten sonra doktorun gelmesi lazım nasıl insanları sömürüyorlar ya. ebe doğurttuktan sonra devletteki ebeler onlara göre daha tecrübeli. Allah yardımcımız olsun sancılarımız gelip hastaneye gittiğimizde iyi insanlar. bizi anlayan ebeler hemşireler doktorlar denk gelir inş. hepimize.
Yerimki onlari benn ♡♡İnşallah ama Benimkiler de ufak dogacaklar ama.olsun sağlıklı olsunlar da. allah gönlüne gore wersin hayırlı doğumlar nasip etsin canom benim
Şaka demi bu
kızlar bu samsundaki devlet hastanesinde normal doğum yapanlara verilen oda :) tabi 5 tane var şans işi biraz ama doğumu bile bunun içindeki oda da yapıyorlarmış . doğum bitnce direk odasına geçiyormuş . yalvaracağım ebelere ağlıcam beni bu odaya alın diye :)
Kandirikci olsunlar zaten mümkünse yarın ağrısız bir sabaha uyanmak istiyorum resmen yürüyemiyorumKızlar o sancilara aldanmayin ben şahsen kanmiyorum artik cok kandirikci sancilar onlar hihhh o_o
kızlar bu samsundaki devlet hastanesinde normal doğum yapanlara verilen oda :) tabi 5 tane var şans işi biraz ama doğumu bile bunun içindeki oda da yapıyorlarmış . doğum bitnce direk odasına geçiyormuş . yalvaracağım ebelere ağlıcam beni bu odaya alın diye :)
biz de aldanmıyoruz artık senin sancılarına...valla billaKızlar o sancilara aldanmayin ben şahsen kanmiyorum artik cok kandirikci sancilar onlar hihhh o_o
Merhaba kızlar benim doktor gece gündüz her şekilde geliyor ama 4 5 milyar istiyor hastaneyle beraber bu ücrete gelsin artik bir zahmet perşembe kontrolüm var konusacam inşallah indirim yapar yeni doktor nerden bulacam iyice stres oldum kaç gündür düşünüyorum bu kadar parays da çok üzülüyorum ama yeni doktor nasıl olacak bu haftadan sonra kabul ederler mi inşallah anlasiriz doktorla
halil ibrahim mi yapıyor oyle...kız sen de oyle yapıyorsa dedigin gibi...cins midir nehaftaya çatı kontrolü yapıcam dedi doktor ona göre doğumu netleştirirz dedi. 2 haftadır salı günü gidiyorum sabah ameliyatı oluyormuş bi tuhaf geliyor doktor ilgisiz gibi. babasının hayrına bakıyormuş gibi davranıyor kızdırıyor beni
kendimi gereksiz gidiyormuş gibi hissediyorum halbuki kendi çağırıyor psikolojimi bozdu resmen. haftayada böyle olursa kızacağım doktora. ultrasyon kağıdı bile vermedi boy kilonun yazdığı
Amin canım insaAllah...Sana da kolaylık versin Rabbim sana daha zor...sorumlulugun daha fazlaWalla benim ole bir durum olmasi imkansiz en fazla iki hafta dururlar ama kirk haftayu gecirenler daha cok stres oliyorlar devamli kontrol altinda olmak gerekiyor insallah tam zamaninda gelsiin kuzucuklarimiz
Gelcek canım.kızlar merhabalarr mesai saatleri dışında doğumunuz başlarsa doktorlarınız gelecek mi
Hahahbiz de aldanmıyoruz artık senin sancılarına...valla billaay saka bi yana bi gun cidden doguma gidiyorum dicen inanmıcam.anasını ne durumlara dusuruyo senin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?