Bende sizle ugrasim bak demedi demeyin :) ♡Cok gitme üstüneyazik aplasii. Sonra kendimi tutamıyorum. Ugrasasim gelio benim dee
Hiçbir şeycik olmaz Allah'ın izniyle yavaş yavaş bebişlenelim artık kızlar :))Slm kızlar bugün Dr a gittim bebislerimden birinin suyu azalmış dedi Drzaten hareketler azalmisti anlamistim ağrı sancı gelmezse haftaya gidicem gün verecek ve alacak insallah bisey olmaz
34 yasindayim.. BaslaBende sizle ugrasim bak demedi demeyin :) ♡
Birsey olmaz canim rahat ol inşallah ♡♡Slm kızlar bugün Dr a gittim bebislerimden birinin suyu azalmış dedi Drzaten hareketler azalmisti anlamistim ağrı sancı gelmezse haftaya gidicem gün verecek ve alacak insallah bisey olmaz
Ehehe,napim dayanamıyorumCok gitme üstüneyazik aplasii. Sonra kendimi tutamıyorum. Ugrasasim gelio benim dee
Evet ne güzel iste ben bebek benim icimdeki bebek
Seni biliyoz cnm,senin de sancıların basladiydi demi,sizin yaş grubu hep böyle mi hemen doguruyorum saniyonuz21 im ben de :))))
Aaa şuna bak şuna cok ayip... hem bikere doktor sırf oyuzden iki gun yatirdi hastanede beni hihhhhhhSeni biliyoz cnm,senin de sancıların basladiydi demi,sizin yaş grubu hep böyle mi hemen doguruyorum saniyonuz
Uğraş kiz nolcek,dur koz veriyim sana hatta:: ay sancim başladı doguruyorum galibaBende sizle ugrasim bak demedi demeyin :) ♡
wala bi elektiriğimiz tutmadı gitti. koca samsunda gelip beni doktorumu buldular öldürecek hay allahım..halil ibrahim mi yapıyor oyle...kız sen de oyle yapıyorsa dedigin gibi...cins midir ne
dersanede yanımdaki kız ebe o dedi bana ebelere iyi davran güleryüzle rica et pembe odaya alırlar seni dediben daha gecen gıttım arkadasın dogumunda...kandırıkcı resım.oyle bı oda yok be gulum
Ya da bikmis ebelere kotu davranilmasindan. O yuzden seni kandirmis.. Bu daha bi ihtimal dahilinde gibi sankidersanede yanımdaki kız ebe o dedi bana ebelere iyi davran güleryüzle rica et pembe odaya alırlar seni dediistemeden vermiyorlar sanrım. tabiki boşta olması lazım
Canımız çok tatlı ne yapalımSeni biliyoz cnm,senin de sancıların basladiydi demi,sizin yaş grubu hep böyle mi hemen doguruyorum saniyonuz
Beni de bi kere gazim var diye yatircakti da Ihhhh yatmam dedimAaa şuna bak şuna cok ayip... hem bikere doktor sırf oyuzden iki gun yatirdi hastanede beni hihhhhhh
farkindayim bebísim bebek gibi hassas ve narinCanımız çok tatlı ne yapalım
ikizlerde geride cikmasi normal...sen hic kafana takma geri mi ilerimi 36 bile olsa normal dogum haftasi sayilir,masaAllah iyi bile dayandinAmiinn insallahhh hepiniz cok sagloun kızlar
Burda 37 görünüyor Dr ultrasonda 35 hafta çıkıyor. İnşallah bu zamandan sonra kötü bisey olmaz ama benim skintım hareketlerini takip etmeye çalışıyorum devamlı dedi ama çok zor ayırt etmek artık büyüdükleri için. Hangisi olduğunu. Bakalım belki haftaya kadar sancim falan gelirde doğarlar.
ben de oyle dusunmustum,sirf daha iyi davranilsin diye oyle demis olabilir,fotograf mobilya reklami gibi cunkiYa da bikmis ebelere kotu davranilmasindan. O yuzden seni kandirmis.. Bu daha bi ihtimal dahilinde gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?