- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
sekerella?o nece kizBenimki duzenli sanciydi sekerella seninki basit gaz sancisiymis yatmaman yerli olmus
Ewet bu haftalarda genelde geriliyor hafta sigamadiklari iicin. Walla bazen patlayacak gibi oluyorum canimmm yaaa insallah sagliklica gelirler artik iyice yaklasti dogumikizlerde geride cikmasi normal...sen hic kafana takma geri mi ilerimi 36 bile olsa normal dogum haftasi sayilir,masaAllah iyi bile dayandin
Çok güzel olmus canım güle güle kullanınKızlar bebisimin kapı süsü geldi sizce nasıl olmuş henüz isme karar verenedigimiz için hoşgeldin bebegm yazıyorEki Görüntüle 1720224
Ayibin yollari kayipsekerella?o nece kiz
ben de onu diyorum tatlim,her sanciyi dogum sancisi sanmamak lazim...accicik evde cekeydin sanciyi yataginda uyurdunayrica asaglayamassin sen benim gaz sancimi basit diye,ben senin kandirikci dogum sancina bisiy diyomuyum basit masit diye cok ayip
İşte o rahatlık fırtına öncesi sessizlik olabilir.....:))Benim isler hafifledi agri sanci kalmadi. Bazen niye agrimiyo diye korkuyorum. E 4 hafta kaldi neden bu kadar rahatim diyorum.
Cok hos olmus canimm sade ve şık gorunuyorKızlar bebisimin kapı süsü geldi sizce nasıl olmuş henüz isme karar verenedigimiz için hoşgeldin bebegm yazıyorEki Görüntüle 1720224
masaAllah canım agrı sızı bende de yok cok sukur.dogumda kolay olcak gıbı gelıyor..Hayırlısı olsun hakkımızdaBenim isler hafifledi agri sanci kalmadi. Bazen niye agrimiyo diye korkuyorum. E 4 hafta kaldi neden bu kadar rahatim diyorum.
Illa pimpiriklendireceksin yani :))İşte o rahatlık fırtına öncesi sessizlik olabilir.....:))
Pazartesi randevum var. 37 +li gunler oluyor. Sanirim cati muayene yapar ve dogumun sekli hakkinda biseyler soyler.masaAllah canım agrı sızı bende de yok cok sukur.dogumda kolay olcak gıbı gelıyor..Hayırlısı olsun hakkımızda
ayy benim öğrencilerim var 23 yaşında =) grubumuzun minnakıBende sizle ugrasim bak demedi demeyin :) ♡
hahhaha tatlımısınız sizUğraş kiz nolcek,dur koz veriyim sana hatta:: ay sancim başladı doguruyorum galiba
Orta boy 50 kg 90 kg arası büyük boy 90 120 kg arası canım ben aldım geçtiğimiz pazar :) az kalsın büyük alıyordum bir baktım büyük baya büyükmüş 120 kg a kadar yazıyordu :)))ya ben acil soru sormaya girmiştim bi baktım takılıp kalmışım size yine =) neyse sadede geliyorum depend emici külot alıcam ama doğumdan sonra karnımız ne durumda olur büyük boy mu alsam orta boy mu bilemiyorum siz nasıl aldınız ?
Orta :) zaten bel kısmı lastiklii her turlu gideri var yani :))ya ben acil soru sormaya girmiştim bi baktım takılıp kalmışım size yine =) neyse sadede geliyorum depend emici külot alıcam ama doğumdan sonra karnımız ne durumda olur büyük boy mu alsam orta boy mu bilemiyorum siz nasıl aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?