2016 Ocak AnneLeri..

Benimki duzenli sanciydi sekerella seninki basit gaz sancisiymis yatmaman yerli olmus
sekerella?o nece kiz
ben de onu diyorum tatlim,her sanciyi dogum sancisi sanmamak lazim...accicik evde cekeydin sanciyi yataginda uyurdun ayrica asaglayamassin sen benim gaz sancimi basit diye,ben senin kandirikci dogum sancina bisiy diyomuyum basit masit diye cok ayip

ikizlerde geride cikmasi normal...sen hic kafana takma geri mi ilerimi 36 bile olsa normal dogum haftasi sayilir,masaAllah iyi bile dayandin
Ewet bu haftalarda genelde geriliyor hafta sigamadiklari iicin. Walla bazen patlayacak gibi oluyorum canimmm yaaa insallah sagliklica gelirler artik iyice yaklasti dogum

Ayibin yollari kayip zaten hamilelik sinirlerimi zıplatiyor hepimiz kurulu bomba gibiyiz bence sancilarimizi yaristirmayaalim

Kızlar bu bebek şekeri lavanta keselerine isim yazılacak kartlar için bi site onermistiniz neydi hatırlayamadım hatırlayan varmı ya da yazan kimdi tekrar yazabilir misiniz

Hahaha :))

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 42
ya ben acil soru sormaya girmiştim bi baktım takılıp kalmışım size yine =) neyse sadede geliyorum depend emici külot alıcam ama doğumdan sonra karnımız ne durumda olur büyük boy mu alsam orta boy mu bilemiyorum siz nasıl aldınız ?

Orta boy 50 kg 90 kg arası büyük boy 90 120 kg arası canım ben aldım geçtiğimiz pazar :) az kalsın büyük alıyordum bir baktım büyük baya büyükmüş 120 kg a kadar yazıyordu :)))

Orta :) zaten bel kısmı lastiklii her turlu gideri var yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…