ayy benim öğrencilerim var 23 yaşında =) grubumuzun minnakı
Bende ortaboy aldim canim can bebenin gayet iyi duruyo buyuk olursa rahat edemezsinya ben acil soru sormaya girmiştim bi baktım takılıp kalmışım size yine =) neyse sadede geliyorum depend emici külot alıcam ama doğumdan sonra karnımız ne durumda olur büyük boy mu alsam orta boy mu bilemiyorum siz nasıl aldınız ?
çok iyimiş yaa :)Hahaha :))
Kapadim cantalari. Ben kendime bi el cantasi bebege de bebek cantasini hazirladim. Kendime iki pijama bir gecelik bir sabahlik depend ic camasiri 1 paket. corap ve ped koydum. Bebege 3 4 tane zibin 2 3 tane citcitli badi 3 tane corap 2 eldiven 2 sapka emzik 3 4 tane alt bir tk hastane cikisi bir tane normal tk bez 1 kadife tulum ve islak mendil koydum.Kizlar cantasi hazir olanlar bi foto cekse koyduklari esyalarin
kırışıyo ya ben iki gecelik iki pijama koymuştum birini çıkarıyım dedim bugün fazla abartı oldu eve kalsın bi takım diye , baktım kırış buruş olmuş=( halbuki baya muntazam katlamıştımEvet benim kiloma da orta boy uygundu. Orta boy aldim. Bu arada an itibariyle cantam hazir. Bu pijama ve gecelikler kirismaz mi cantada yaa..
banada orta boy uyar bu halimden çok daha şiş olmam heralde inşallah =)Evet benim kiloma da orta boy uygundu. Orta boy aldim. Bu arada an itibariyle cantam hazir. Bu pijama ve gecelikler kirismaz mi cantada yaa..
Pff bak sinir oldum simdi..kırışıyo ya ben iki gecelik iki pijama koymuştum birini çıkarıyım dedim bugün fazla abartı oldu eve kalsın bi takım diye , baktım kırış buruş olmuş=( halbuki baya muntazam katlamıştım
Vallaha buldum.. Seyahat ütüsü götürürüm..kırışıyo ya ben iki gecelik iki pijama koymuştum birini çıkarıyım dedim bugün fazla abartı oldu eve kalsın bi takım diye , baktım kırış buruş olmuş=( halbuki baya muntazam katlamıştım
bebişler bizi öğrenci yapıcak canım hepimiz öğrenci olucaz =)Ay ne guzel benide öğrenciniz yapın♡
hahahhaaa doğumdan sonra kalkıp ütü mü yapıcan =) yakında kettle vs.de götürmeyede kalkıcaz bizVallaha buldum.. Seyahat ütüsü götürürüm..
Benimkiler ince kumas olmadigindan kirismadi pijama zaten pamuklu gecelikte oyle sabahlik zaten polar heralde kirismazVallaha buldum.. Seyahat ütüsü götürürüm..
Yapan biri cikar yahu :)) esek degilleryahahahhaaa doğumdan sonra kalkıp ütü mü yapıcan =) yakında kettle vs.de götürmeyede kalkıcaz biz
Bende götürüpek ütüleyen desem hem ütülemezler hemde dalga geçerlerYapan biri cikar yahu :)) esek degillerya
Ben utuletirim. :))Bende götürüpek ütüleyen desem hem ütülemezler hemde dalga geçerlero yüzden gecelik koydum onların kumaşı kalın kırışmaz pek
Canım bende yerleştirdim herşeyi kendiminkine son bikaç şey koycm bebeğinkini kapadım bebeğin takım takım poşetledim 2 takım 5li bir tane zıbın 2 tane tulum takım yaptım her poşete mendil şapka koydum bazılarına çorap ve e extra alt , süslü tulum seti battaniye kundak bez islak mendil emzik tek kullanımlık alt acma koydum, eşime bir takım kıyafet çamaşır vs koydum kendime ise 2 gecelik sabahlık birer tane emzirme atleti ve sutyeni 4 çamaşır toka taç terlik şal nevresim havlu şampuan diş fırçası hastane çıkış kıyafeti çorap ped 1 pkt depend , 2 tane büyük hasta bezi tarak makyaj malzemeleri olarak hazırlıyorum. Ayrıca süslemeler foto Makinası ,hurma,zemzem vs ve dua kağıtları hazırladım ben doğumdayken okumaları içinKizlar cantasi hazir olanlar bi foto cekse koyduklari esyalarin
Ütület cnm en güzeliBen utuletirim. :))
Evet benim kiloma da orta boy uygundu. Orta boy aldim. Bu arada an itibariyle cantam hazir. Bu pijama ve gecelikler kirismaz mi cantada yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?