2016 Ocak AnneLeri..

Bende ortaboy aldim canim can bebenin gayet iyi duruyo buyuk olursa rahat edemezsin

Kizlar cantasi hazir olanlar bi foto cekse koyduklari esyalarin
Kapadim cantalari. Ben kendime bi el cantasi bebege de bebek cantasini hazirladim. Kendime iki pijama bir gecelik bir sabahlik depend ic camasiri 1 paket. corap ve ped koydum. Bebege 3 4 tane zibin 2 3 tane citcitli badi 3 tane corap 2 eldiven 2 sapka emzik 3 4 tane alt bir tk hastane cikisi bir tane normal tk bez 1 kadife tulum ve islak mendil koydum.

Evet benim kiloma da orta boy uygundu. Orta boy aldim. Bu arada an itibariyle cantam hazir. Bu pijama ve gecelikler kirismaz mi cantada yaa..
kırışıyo ya ben iki gecelik iki pijama koymuştum birini çıkarıyım dedim bugün fazla abartı oldu eve kalsın bi takım diye , baktım kırış buruş olmuş=( halbuki baya muntazam katlamıştım

Kizlar cantasi hazir olanlar bi foto cekse koyduklari esyalarin
Canım bende yerleştirdim herşeyi kendiminkine son bikaç şey koycm bebeğinkini kapadım bebeğin takım takım poşetledim 2 takım 5li bir tane zıbın 2 tane tulum takım yaptım her poşete mendil şapka koydum bazılarına çorap ve e extra alt , süslü tulum seti battaniye kundak bez islak mendil emzik tek kullanımlık alt acma koydum, eşime bir takım kıyafet çamaşır vs koydum kendime ise 2 gecelik sabahlık birer tane emzirme atleti ve sutyeni 4 çamaşır toka taç terlik şal nevresim havlu şampuan diş fırçası hastane çıkış kıyafeti çorap ped 1 pkt depend , 2 tane büyük hasta bezi tarak makyaj malzemeleri olarak hazırlıyorum. Ayrıca süslemeler foto Makinası ,hurma,zemzem vs ve dua kağıtları hazırladım ben doğumdayken okumaları için

Evet benim kiloma da orta boy uygundu. Orta boy aldim. Bu arada an itibariyle cantam hazir. Bu pijama ve gecelikler kirismaz mi cantada yaa..

Benimki de kalin utulemicektim de kenarinda danteli var diye utuluyorum smdi,yikadiktan sonra bile utu istemiyor kumasi,katlayip koycam ama yatagin icinde olcagim icin utuyu o kadar dusunmem diye dusunuyorum...seyahat utusu iyi fikir ama taktiysan gotur utulerler essek degiller ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…