- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
sanmaki yalnizsinUyku tutmuyor beni kızlar kaç haftadır böyleyim baykuş gibi oldum resmen
zazzle canim sitenin adi..Kızlar bu bebek şekeri lavanta keselerine isim yazılacak kartlar için bi site onermistiniz neydi hatırlayamadım hatırlayan varmı ya da yazan kimdi tekrar yazabilir misiniz
Ask-i Memnu ya gec,senin diziden sonra ne izliyosun gibi gelir bilmiyorum amaThe big bang theory de bittinapcam simdi geceleri..
Herseyi koydum cantaya ama sagol canim sabah bi deneyeyim..selam kızlar, gecelıkler kırısmaması için rulo şekilde katlayabilirsiniz
işe yarıyor. Eki Görüntüle 1720473
Duymamis olayimAsk-i Memnu ya gec,senin diziden sonra ne izliyosun gibi gelir bilmiyorum ama
1tane zıbın az değil mi bebek içinCanım bende yerleştirdim herşeyi kendiminkine son bikaç şey koycm bebeğinkini kapadım bebeğin takım takım poşetledim 2 takım 5li bir tane zıbın 2 tane tulum takım yaptım her poşete mendil şapka koydum bazılarına çorap ve e extra alt , süslü tulum seti battaniye kundak bez islak mendil emzik tek kullanımlık alt acma koydum, eşime bir takım kıyafet çamaşır vs koydum kendime ise 2 gecelik sabahlık birer tane emzirme atleti ve sutyeni 4 çamaşır toka taç terlik şal nevresim havlu şampuan diş fırçası hastane çıkış kıyafeti çorap ped 1 pkt depend , 2 tane büyük hasta bezi tarak makyaj malzemeleri olarak hazırlıyorum. Ayrıca süslemeler foto Makinası ,hurma,zemzem vs ve dua kağıtları hazırladım ben doğumdayken okumaları için
5li setlerde zıbın cnm iki tanede 5li koydum1tane zıbın az değil mi bebek için
Sağol canimbenimzazzle canim sitenin adi..
Benimde oyle canim son 1 aydir hic kilo almadim yiyorumda halbuki demekki bebisim aliyor yedigimiBen burdayimm. Saçlarımı boyadim bekliyorum. Dusa gircem. Ya aklima bisey takildi. Bir ay onceki kilomla ayniyim. Oglumda son ana kadar kilo almaya devam etmistim. Aranizda kilosu dusen ya da ayni devam eden var mi? Seker filan da tuketiyorum son zamanlarda ve bogazimdan da kismiyorum.
Ay biraz icim rahatladi. Pztesi gitcez bakalim ben almiyorum ama bizimki aliyomu??Benimde oyle canim son 1 aydir hic kilo almadim yiyorumda halbuki demekki bebisim aliyor yedigimi
Aliyodur canim merak etme ben nedense bu hafta karnimin biraz daha agarlastigini hissediyorum acaba gercekten agarlastimi yoksa gripten benmi halsizim ama dogumun yakinlastigini hissediyo insanAy biraz icim rahatladi. Pztesi gitcez bakalim ben almiyorum ama bizimki aliyomu??
Ben de tam tersi cok hafif hissediyorum birkac gundur. Sanki doguma daha coook varmis gibi..Aliyodur canim merak etme ben nedense bu hafta karnimin biraz daha agarlastigini hissediyorum acaba gercekten agarlastimi yoksa gripten benmi halsizim ama dogumun yakinlastigini hissediyo insan
Hadi yaaa ne guzel bende gecen hafta oyleydim ama bu hafta boyle anlamadim . Bu arada sen sacini boyuyormusun bende doktora sordum iyi duruyo kotu dursa boya derdim diyo sanki kotu durana zarari yokta iyi durana var deli mi neBen de tam tersi cok hafif hissediyorum birkac gundur. Sanki doguma daha coook varmis gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?