2016 Ocak AnneLeri..

1tane zıbın az değil mi bebek için

Oğluşumun çantası
Baştan keselerin biraz kıro oldukları konusunda farkındalığımı belirtmek isterim
Kırmızı çanta benim lacivert çanta oğluşumun Gratis yazan çantada bir yastık kılıfı lastikli çarşaf ve bendeniz için bir battaniye bulunmakta. Hastane yatağında Nasıl Yatıcam diyenlerdenim
1)oğluşum için bir adet lastikli çarşaf (oğluşumun da annesi gibi olacağından hareketle :) )
2)o kesenin içinde ne yok ki iki adet yedek eldiven iki kısa iki uzun kollu yedek çıtçıtlı yedek kalın çorap dört ağız mendili bir ter bezi iki Alt açma pişik kremi evde Nivea olduğu için acil olursa diye koydum ama bugün internetten sipariş ettiğim mustela gelecek ve emzik ve bir de çıkarken kafasına takmalık sevimli şapka ve eldivenler
3)15 adet bez ve ıslak mendil
4)iki adet kalın battaniye
5)emzirme yastığı hastaneden çıkarken giydirmelik içi yumuş yumuş tulum ve buzdolabı poşetine konmuş sterilize biberonlar
6) üç kesenin içinde ikisi onlu takım biri beşli mavi ve Beşiktaşlı olanların pembe battaniyeleri mevcut ve çoraplar içlerinde
7)ön kısımda da ıslak mendilini ve bir de niveanınkini koydum bana lazım olur diye ve çöp poşeti

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    45 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 87
Gelelim bana şimdi fark ettim penye yazacağıma pembe yazmışım yukarda
1)depend emici külotları orta boy
2) şeffaf cüzdan içinde nemlendirici, deodorant şampuan diş fırçası diş macunu, sabun ve şampuan var kısacası dove un seyahat setini aldım içine toka ve göğüs kremimi de koydum
3) tül kese de uzun ped göğüs pedi ve hiç kullanılmamış bir tarak var
4)rulo kağıt havlu
5)gözden çıkarabileceğim süslü terlikler hediye onlar hastanede kullanabilirim sonra ise ne yapacağıma karar vermedim
6) çiçekli taç terliği de var ama onu hastaneye götürmeyeceğim
7) iki gecelik biri sabahlıyor iki pijama takımı birinin gri polar sabahlığı var
8)yüz havlusu
9) üç tane tuhaf büyük iç çamaşırları iki emzirme sütyeni iki emzirme atleti
10)ve çoraplar

Eklentiler

• image.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 87
Ben burdayimm. Saçlarımı boyadim bekliyorum. Dusa gircem. Ya aklima bisey takildi. Bir ay onceki kilomla ayniyim. Oglumda son ana kadar kilo almaya devam etmistim. Aranizda kilosu dusen ya da ayni devam eden var mi? Seker filan da tuketiyorum son zamanlarda ve bogazimdan da kismiyorum.

Benimde oyle canim son 1 aydir hic kilo almadim yiyorumda halbuki demekki bebisim aliyor yedigimi

Ben de tam tersi cok hafif hissediyorum birkac gundur. Sanki doguma daha coook varmis gibi..
Hadi yaaa ne guzel bende gecen hafta oyleydim ama bu hafta boyle anlamadim . Bu arada sen sacini boyuyormusun bende doktora sordum iyi duruyo kotu dursa boya derdim diyo sanki kotu durana zarari yokta iyi durana var deli mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…