- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Hahah. Cesitmis senin dr. Ben 7. Ayda sormustum. Acici kullanma boya demisti. Bekledim simdi boyadim iste.Hadi yaaa ne guzel bende gecen hafta oyleydim ama bu hafta boyle anlamadim . Bu arada sen sacini boyuyormusun bende doktora sordum iyi duruyo kotu dursa boya derdim diyo sanki kotu durana zarari yokta iyi durana var deli mi ne
Hadi ya bende boyasammi acaba sacimi bile kestiremedim 9 aydir ama organik boyayla boyayin diyolar gerci oyle bir boya varmi bilmiyorum yaHahah. Cesitmis senin dr. Ben 7. Ayda sormustum. Acici kullanma boya demisti. Bekledim simdi boyadim iste.
bende öyleyim garm olarak bile aynıyım. ama bebeğim almış eğer cihazdan cihaza farketmiyorrsa 2 günde bebek 400 gr yakın almış. 2800 dü bugun 3200 olmuş bende anlamadım doktor son zamanlarda çok alabilir dediBen burdayimm. Saçlarımı boyadim bekliyorum. Dusa gircem. Ya aklima bisey takildi. Bir ay onceki kilomla ayniyim. Oglumda son ana kadar kilo almaya devam etmistim. Aranizda kilosu dusen ya da ayni devam eden var mi? Seker filan da tuketiyorum son zamanlarda ve bogazimdan da kismiyorum.
Valla canim benimkide 2970 di 3400 olmus 1 haftada ama iste genelde bi 300 gr daha az oluyolar ama sanirim ben bu 2 haftada alirim gibi geliyo cunku hic hareket edesim kalmadibende öyleyim garm olarak bile aynıyım. ama bebeğim almış eğer cihazdan cihaza farketmiyorrsa 2 günde bebek 400 gr yakın almış. 2800 dü bugun 3200 olmuş bende anlamadım doktor son zamanlarda çok alabilir dedi
Olia amonyaksiz boya aldim. Ama dr ozellikle bitkisel filan demedi. Sadece açıcı kullanam dedi. Valla zaten dogumda kan kaybı bilmem ne iyice cokmeyelim. Bakin kizlar kendinizeHa
Hadi ya bende boyasammi acaba sacimi bile kestiremedim 9 aydir ama organik boyayla boyayin diyolar gerci oyle bir boya varmi bilmiyorum ya
Bence de hem zaten dogumdan sonra hic vakti olmuyomus insanin internetten arastirdim ayrica bitkisel olup icinde sadece dogal urunler olan cok boya var sacimi da kestiricem iyice depresyona girmek istemiyorumOlia amonyaksiz boya aldim. Ama dr ozellikle bitkisel filan demedi. Sadece açıcı kullanam dedi. Valla zaten dogumda kan kaybı bilmem ne iyice cokmeyelim. Bakin kizlar kendinize)
Ben burdayimm. Saçlarımı boyadim bekliyorum. Dusa gircem. Ya aklima bisey takildi. Bir ay onceki kilomla ayniyim. Oglumda son ana kadar kilo almaya devam etmistim. Aranizda kilosu dusen ya da ayni devam eden var mi? Seker filan da tuketiyorum son zamanlarda ve bogazimdan da kismiyorum.
Ben de tam tersi cok hafif hissediyorum birkac gundur. Sanki doguma daha coook varmis gibi..
Yok ya gelsinler artikAynen ben de...hatta karnim kuculdu sanki ya da hic buyumedi...biz iyiyiz oglumla dogurmucam,icimde kalsin
YooooğSizde lavaboya gidip kontrol ediyormusunuz kendinizi doguma dair bir belirti varmi diye
Himm pekii :))Yooooğ
Bendede var bugün cok bulandim kusarim gibi bi hissiyat var canimmüthiş bir mide bulantım var bayılacak gibiyim :S kusmamak için kendimi zor tutuyorum . sabahalrı bazen oluyordu ilk defa bukadar şiddetli ya bebekte hareket ediyor normal anlamadım gitti
Nasil.kontrol ben anlamadim ben sadece sutum varmi diye baktim oda azicik gelince biraktimHimm pekii :))
Yani nişan gelmis mi vsNasil.kontrol ben anlamadim ben sadece sutum varmi diye baktim oda azicik gelince biraktim
Nisan her zaman gelmio. Bana olmamisti ilkinde mesela.. :))Yani nişan gelmis mi vsyanlis anlasilmasin
Him gelmedimi ne olduda gittin sancilarmi artti diye...Nisan her zaman gelmio. Bana olmamisti ilkinde mesela.. :))
Cok asiri artti sancilar. Iki gun surdu. Siddetlenince yatırdılar ucuncu gun. Sonra hastanedeyken suyum geldi. Nisan gelmedi hic.Him gelmedimi ne olduda gittin sancilarmi artti diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?