2016 Ocak AnneLeri..

Hadi yaaa ne guzel bende gecen hafta oyleydim ama bu hafta boyle anlamadim . Bu arada sen sacini boyuyormusun bende doktora sordum iyi duruyo kotu dursa boya derdim diyo sanki kotu durana zarari yokta iyi durana var deli mi ne
Hahah. Cesitmis senin dr. Ben 7. Ayda sormustum. Acici kullanma boya demisti. Bekledim simdi boyadim iste.

bende öyleyim garm olarak bile aynıyım. ama bebeğim almış eğer cihazdan cihaza farketmiyorrsa 2 günde bebek 400 gr yakın almış. 2800 dü bugun 3200 olmuş bende anlamadım doktor son zamanlarda çok alabilir dedi

Valla canim benimkide 2970 di 3400 olmus 1 haftada ama iste genelde bi 300 gr daha az oluyolar ama sanirim ben bu 2 haftada alirim gibi geliyo cunku hic hareket edesim kalmadi

Ha

Hadi ya bende boyasammi acaba sacimi bile kestiremedim 9 aydir ama organik boyayla boyayin diyolar gerci oyle bir boya varmi bilmiyorum ya
Olia amonyaksiz boya aldim. Ama dr ozellikle bitkisel filan demedi. Sadece açıcı kullanam dedi. Valla zaten dogumda kan kaybı bilmem ne iyice cokmeyelim. Bakin kizlar kendinize )

Olia amonyaksiz boya aldim. Ama dr ozellikle bitkisel filan demedi. Sadece açıcı kullanam dedi. Valla zaten dogumda kan kaybı bilmem ne iyice cokmeyelim. Bakin kizlar kendinize )
Bence de hem zaten dogumdan sonra hic vakti olmuyomus insanin internetten arastirdim ayrica bitkisel olup icinde sadece dogal urunler olan cok boya var sacimi da kestiricem iyice depresyona girmek istemiyorum

benim de ayni canim son iki haftadir yarim kilo falan aldim...yarin benim kontrolum...bakalim bebucuk almis mison ayda annelerde kilo aliminin durmasi ya da azalmasi normalmis diye okumustum,don`t panic

müthiş bir mide bulantım var bayılacak gibiyim :S kusmamak için kendimi zor tutuyorum . sabahalrı bazen oluyordu ilk defa bukadar şiddetli ya bebekte hareket ediyor normal anlamadım gitti

müthiş bir mide bulantım var bayılacak gibiyim :S kusmamak için kendimi zor tutuyorum . sabahalrı bazen oluyordu ilk defa bukadar şiddetli ya bebekte hareket ediyor normal anlamadım gitti
Bendede var bugün cok bulandim kusarim gibi bi hissiyat var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…