- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Sizde lavaboya gidip kontrol ediyormusunuz kendinizi doguma dair bir belirti varmi diye
Canim gunaydin kacinci haftadasin. Daha once konusmamis miydin fiyati?Kızlar uyumwyqn var mi uyku tutmadı bugün doktora gittik bebeğim çok şükür iyi haftasiyla uyumlu 2150 gr 44 cm kafası aşağıda şuan için her ey normal doğum ama değişebilir dedi inşallah normal olur hayırlısı bakalım yüzünü de çok zor gördük kafası aşağıda ya doğum ücretinden anlasamadik doktorla 4 milyar diyor indirimli hali sezeryan epidural normal hepsi aynı dedi 2 ben 2 de hastane alıyorum diyor çok canım sıkıldı bu paraya çok aciyorum ama bu saatten sonra nereye gidecem bilmiyorum iyice stres oldumm off allahım yardim et bu aralar bir de duygusalim ki biri birşey dese aglama modundayim eşimin de is sıkıntıları var ona da ayrı canım sıkılıyor
Him iyi ozaman sadece nişanla olcak sey degil demekki herkeste farklı semptomlar oluyorCok asiri artti sancilar. Iki gun surdu. Siddetlenince yatırdılar ucuncu gun. Sonra hastanedeyken suyum geldi. Nisan gelmedi hic.
Hayırdır insallah canimAy gece bir fenaydım bir fenaydım..
Kızlar uyumwyqn var mi uyku tutmadı bugün doktora gittik bebeğim çok şükür iyi haftasiyla uyumlu 2150 gr 44 cm kafası aşağıda şuan için her ey normal doğum ama değişebilir dedi inşallah normal olur hayırlısı bakalım yüzünü de çok zor gördük kafası aşağıda ya doğum ücretinden anlasamadik doktorla 4 milyar diyor indirimli hali sezeryan epidural normal hepsi aynı dedi 2 ben 2 de hastane alıyorum diyor çok canım sıkıldı bu paraya çok aciyorum ama bu saatten sonra nereye gidecem bilmiyorum iyice stres oldumm off allahım yardim et bu aralar bir de duygusalim ki biri birşey dese aglama modundayim eşimin de is sıkıntıları var ona da ayrı canım sıkılıyor
Ay gece bir fenaydım bir fenaydım..
nasi yaa,hangi hastane bu?niye aglayasin ki hem ben olsam acilde seni gorsem sana dogurtmam derdim...ne saniyor kendini hadsizAllah sağlıklı bir doğum nasip eder inşallah canım. Seni anlıyorum bende özele gidiyorum fiyatı sormadık çok isterler diye korkuyorum. Geçen hafta doktorum yoktu 36.hafta muayenesi için devlete gittim. Ordaki doktora bu hafta doktorum izinli oldugundan geldim dedim. Önceki tahlillerimi fln götürmüştüm bana ne dedi biliyor musun ? "Özele gittiğin için dogum yapacagında burda nöbetçi doktor ben olursam dogumunu yapmam" dedi. Hamile bir insana söylenecek şey mi bu ya. Bende kontrollerimi yapsın diye sus pus oturdum ama o kadar üzüldüm ki anlatamam. Bende trombosit düşüklüğü var ondan özelde olmak istiyordum devlette özenmezler diye. Zaten burnum bile kanasa durmuyor. Doğumdaki kanamayla kıyaslanamaz bile burun kanaması. Hakkımda hiç bir şey dinlemeden öyle demesi çok üzdü beni. Odada kendimi zor tuttum hafif gözlerim doldu ama toparladım. Dısardada eşim vardı ağlasam girer kavga ederdi. 3 haftam var dün aradık doktorum gelmişmi diye hastaneyi. Çok şükür ki gelmiş cumartesi günü için rendavu aldık o doktor kilosunu bile demedi bende soramadım zaten.
Canım ben de senin gibi sormadim bana hamile kaldigimda liste vermişti fiyatlar için ben indirim yapar dedim ama yok daha diyor ki sana 2015 fiyatlarıyla veriyorum bu fiyatı ankardaki en iyi hastanelerde anlaşmış en ucuzu koru yani memorial TOBB güven falan 5 6 diyor canım doktor bir de ne diyor ben 2 bin alıyorum çok mu diyor dedim ben 2 bine bir ay çalışıyorum memurun dedim ya bu doktorlar niye doyumsuz ya düşünün karar verin dedi canım 33 hafta bitecek yeni doktor nerden bulacam senin dedgin gibi tetkikleri ben yapmadım girmem der ankaada da oyle eşim tamam verelim diyor ama ben çok üzülüyorum hayırlısı artikAllah sağlıklı bir doğum nasip eder inşallah canım. Seni anlıyorum bende özele gidiyorum fiyatı sormadık çok isterler diye korkuyorum. Geçen hafta doktorum yoktu 36.hafta muayenesi için devlete gittim. Ordaki doktora bu hafta doktorum izinli oldugundan geldim dedim. Önceki tahlillerimi fln götürmüştüm bana ne dedi biliyor musun ? "Özele gittiğin için dogum yapacagında burda nöbetçi doktor ben olursam dogumunu yapmam" dedi. Hamile bir insana söylenecek şey mi bu ya. Bende kontrollerimi yapsın diye sus pus oturdum ama o kadar üzüldüm ki anlatamam. Bende trombosit düşüklüğü var ondan özelde olmak istiyordum devlette özenmezler diye. Zaten burnum bile kanasa durmuyor. Doğumdaki kanamayla kıyaslanamaz bile burun kanaması. Hakkımda hiç bir şey dinlemeden öyle demesi çok üzdü beni. Odada kendimi zor tuttum hafif gözlerim doldu ama toparladım. Dısardada eşim vardı ağlasam girer kavga ederdi. 3 haftam var dün aradık doktorum gelmişmi diye hastaneyi. Çok şükür ki gelmiş cumartesi günü için rendavu aldık o doktor kilosunu bile demedi bende soramadım zaten.
Canım 33 bitecek doktorlarca kabul etmiyor ki bu haftada canım liste fiyatları verdi de indirim yapar diyordum yok ne yapacak bilmiyorum ya hayırlısı artikCanim gunaydin kacinci haftadasin. Daha once konusmamis miydin fiyati?
nasi yaa,hangi hastane bu?niye aglayasin ki hem ben olsam acilde seni gorsem sana dogurtmam derdim...ne saniyor kendini hadsiz
Canım ben de senin gibi sormadim bana hamile kaldigimda liste vermişti fiyatlar için ben indirim yapar dedim ama yok daha diyor ki sana 2015 fiyatlarıyla veriyorum bu fiyatı ankardaki en iyi hastanelerde anlaşmış en ucuzu koru yani memorial TOBB güven falan 5 6 diyor canım doktor bir de ne diyor ben 2 bin alıyorum çok mu diyor dedim ben 2 bine bir ay çalışıyorum memurun dedim ya bu doktorlar niye doyumsuz ya düşünün karar verin dedi canım 33 hafta bitecek yeni doktor nerden bulacam senin dedgin gibi tetkikleri ben yapmadım girmem der ankaada da oyle eşim tamam verelim diyor ama ben çok üzülüyorum hayırlısı artik
sanki 4 ay boyunca kusan ben değildim yaa. dün gece mahvoldum yediğim bişimi dokundu acaba kustum çok. hafifiten yine var sanki dün doktordaydım bugunde arasam gitsem mi acaba . annemler sancın varmı diyor sürekli doğum belirtisi olabilirmiş ama hiçbir sancı hissetmiyorum dün nst yede girmiştim bişi çkmamıştı. hareketleride var bebeğin kafam oldu çorba
Canım inşallah gönlüne gore olur konuş bakalım nr diyecek doktorun valla ben de çok sinirlendim 2 bine az diyor ya gece hic uyumadim can sıkıntısından hayırlısı artik Rabbim yardımcımız olsunÇok sinir oluyorum böyle kişilere yabizde yeni araba aldık borca girdik biraz ondan fazla cıkar diye korkuyorum hastane ücreti. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sağlık ocağına babannemi götürecem birazdan orada soracağım ama bebeğin hareketlerini hissediyorum. sıkıntım aşırı mide bulantısıCanım sağlık ocagında seni takip eden ebe yok mu ona sorsana. Ben bebegin hareketlerini 1 gun hissetmedim gittim saglık ocagına hemen kalbini dinledi bir cihazla içime su serpti benim yaramazda saglık ocagında haraketlendi megersem oraya gitmemi beklemiş yumurcak :)
Canım çok haklisin herkes bana nr doguruyorsun sanki diyorlar fiyatları öğrenince ama bana gore çok önemli canından can geliyor ve Rabbim nasip ederse 2 bebek istiyorum benim rahatligimdan daha değerli değil ben de dojtorumu çok seviyorum anakarada hamile kalmadan o kadar çok doktor gezdim ki bende polikistikover vardı senin hamile kalman cok zor dediler bu doktorla iki ayda hamile kaldım hep destekledi ne zaman arasam açtı telefonu sonuçları hep kendi aradı söyledi hakkini inkar edemem ama biraz indirim yapar diye düşünmüştüm dun çok üzüldüm şuan düşünüyorum karar verecek artik hayırlısı inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alırızHerkese Günaydın diyorum çünkü bama bişiler oluyor bütün gün uyuyorum. .gece yatmak istemiyorum sabahta kalkmak..Yarın muayene var yine ilk günkü heyecan. .hayırlısı. ..
Kizlar maalesef fiyatlar izmirde de böyle. Ama basindan beri biliyorduk biz yani hazirlikliydik kendimiz tercih ettik.hep söyle düşündük disimi cekmeyecekler Candan can dünyaya gelecek kolay bir iş değil. Benim doktorum hakediyor en azından. Basından beri güleryüzu ile beni yureklendirmesi ile zamansiz telefonlaromiza gayet güzel cevaplar vermesi. Bana hem kadın dogumcu hem psikiyatrist oldu doktorum. Çok güveniyorum başından beri.yani 2000 -3000 e bebek Arabası yada nu kadar pahalı olmasi gerekli olmayan bir sürü sey alınıyor ki ben hic gereksiz masraf yapmadım ..öyle düşünün birde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?