2016 Ocak AnneLeri..

sağlık ocağına babannemi götürecem birazdan orada soracağım ama bebeğin hareketlerini hissediyorum. sıkıntım aşırı mide bulantısı

Okudum canım işte sen de onu sor o seni hastaneye yönlendirir zaten önemli bir şeyse ama kusmak su kaybına yol acıyor azar azar su içmeye çalış :) Mesajı 12 de yazmıssın gittin mi merak ettim Geçmiş olsun bu arada inşallah hemen geçer gecenlerde benimde midem bulanıyordu iştahım yoktu ve banyodayken tutamadım kendimi sonra su içtim falan geçti inşalllah seninde hemen geçer.

Uyku probleminde yalnız degilsiniz gece bebekler gibi uyanık gunduzde uyur vaziyetteyim suan uyumak istiyorum ama bugun kendimi tutcam ütülencek şeyler var onlarla ugraşcam yarın sabah rendevum var benimde :) İnşallah sagsalim kucagımıza alırız minikleri :)

gittim doktorumuda bilgilendşirdim idrar yolu enfeksiyonu için monurol verdi. idrar yolundaki enfeksiyon yapar dedi. bebeğim iyi şükrolsun. su normalde okadar çok içiyorumki daha çok iç diyor doktor daha nasıl içeçecem bilmiyorum. en az hergün 2 2,5 litre içiyorum enfeksiyon olmasın diye ama kar etmiyor sanrım.

Benimde E="emilian, post: 44164816, member: 711302"]Uyku probleminde yalnız degilsiniz gece bebekler gibi uyanık gunduzde uyur vaziyetteyim suan uyumak istiyorum ama bugun kendimi tutcam ütülencek şeyler var onlarla ugraşcam yarın sabah rendevum var benimde :) İnşallah sagsalim kucagımıza alırız minikleri :)[/QUOTE]
Benimde yapmam gereken o kadar çok sey var ama maalesef yerinden kalkamiyorum. .biri beni kaldırsın. ...

dün hep dışardaydım kızlar hiç durmadı bizimki baya hareketliydi bugün zar zor kalktım yataktan ama bi hafifleme karnımda daha rahat nefes alıyorum bebeğimin de hareketleri çok seyrek acaba dün yorulduk diye mi bilemiyorum anlamadım

Yoruldufffunda, post: 44167496, member: 423806"]dün hep dışardaydım kızlar hiç durmadı bizimki baya hareketliydi bugün zar zor kalktım yataktan ama bi hafifleme karnımda daha rahat nefes alıyorum bebeğimin de hareketleri çok seyrek acaba dün yorulduk diye mi bilemiyorum anlamadım[/QUOTE]
Yoruldun diyedir canım yarın tekrar hareketler kaldığı yerden devam eder.
Bizimle beraber onlarda yoruluyor..çok yorma kendini.

Yoruldun diyedir canım yarın tekrar hareketler kaldığı yerden devam eder.
Bizimle beraber onlarda yoruluyor..çok yorma kendini.[/QUOTE]
yaptığımda çok bişi yok aslında ama ben öyle sanıyorum sanırım etrafımdakiler de kızıyo =( daha yavaş hareket etmeyi öğrenemeden doğurucam

Ben de bugün hastaneye gittim ve bebeğin gelişimi yavaşlamış 1 hafta takip altında olacağım ve hergün gideceğim hastaneye eğer gelişimi normal bi şekilde devam etmezse ve sancim da gelmezse sezeryan olacağım ve bebeğim çok küçük 2600 dua edin nolur hayırlısıyla normal doğum olsun ve zamanında doğsun canım çok sıkkın çünkü

Bebeğinin kilosu 3.750 olan var mı ya benle aynı Zamanda doğum yapacak görümcemin işyerinden biri var öyle demiş bizimkiler de sen kilo almak için yemiyorsun zayıf doğacağa vurdular işi gıcık oldum onun çocuğu öyleyse maşallah kırkbir kere nazar değmesin

Dualarımız seninle Allah'ın izniyle sağlıklı olsun da sezeryan normal düşünme kendini üzme

geçmiş olsun canım. inş. düzelir canım az kaldı zaten Allahın izniyle kötü düşünme güzel olsun

ablam hamile benimle beraber 3600 kilosu çokta iyi değil doktor 28 aralıkta sezeryanla alacak daha önce sezeryan olduğu için bebeğin büyük olması dikişleri için tehlikeli. kaldıki ilk doğum olsa bile çok kilolu bebek çok iyi demek değilki direk sezeryana alıyorlar.

geçmiş olsun canım. inş. düzelir canım az kaldı zaten Allahın izniyle kötü düşünme güzel olsun
Dualarımız seninle Allah'ın izniyle sağlıklı olsun da sezeryan normal düşünme kendini üzme
inşallah sağlıklı olur dediğin gibi çok sağolun kızlar ilk olduğu için korkuyorum küçük olacak diye hepimizin evladı sağlıkla doğsun inşallah

Doktorlar iyi bisey olmadigindan degil kendilerini riske atmamak icin sezeryana aliyorlar 3600 demisler ama 3200 den fazla degildir o diyelimki dogana kadar 4 kilo oldu normal dogum icin aslinda fazla bir kilo degil zayif olana gelince inanin en onemlisi saglik dogduktan sonra en fazla 2 hafta icinde normal kilosuna ulasiyorlar artik hepimiz riskli donemi atlattik allah tum bebislere saglik versin kilo falan bos isler

Bizim seninle aynı günlerimiz cnm. Bugün bizde kontrole gittik. 2700gr ve 49 cm ki bu bile 200-300 gr fazla. Onda ya bir yanlışlık var yada çok iri bebek olucak. Saglıklı olsunlar yeter.

canım hiç sıkma canını bol bol dua et, bizde edelim geçen ay bi arkadaşın bebeği doğumdan hemen önce 2800 gözüküyodu çocuk 3200 doğmuş dr bile şaşırmış, o zaman netten bakmıştım ultrason + -300 gr oynayabiliyomuş ki inş doğumunda hemen olmayacağını düşünürsek canını hiç sıkmana gerek yok

yani doktorlar riske girmiyor kesinlikle ama ablam çok sancılanıyor bebek çok sıkıştırıyor onu. başından beri onun bebeği benimkinden hep ilerideydi. çok rahat 4 ü bulur gibi geliyor bana. sağlıkla doğsunlarda inş. kilo alınıyor sonra.

Allahın izniyle saglıkla doğsun cnm. Normal veya sezeryan hangisi hayırlı ve sizin için iyi olucaksa o olsun. 2600 kötü bir kilo değil. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Benim bebegimde 3400 ve karnimi oyle bir ittiriyor iceride oyle bir geriliyorki sıkıstıgi belli bende normal.dogum istoyordum ama yapicak bisey yok hangisi bizim icin hayirliysa o olsun benim tek dusuncem prensesimi saglikli bir sekilde kucagima almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…