- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
gittim doktorumuda bilgilendşirdim idrar yolu enfeksiyonu için monurol verdi. idrar yolundaki enfeksiyon yapar dedi. bebeğim iyi şükrolsun. su normalde okadar çok içiyorumki daha çok iç diyor doktor daha nasıl içeçecem bilmiyorum. en az hergün 2 2,5 litre içiyorum enfeksiyon olmasın diye ama kar etmiyor sanrım.
Ben de bugün hastaneye gittim ve bebeğin gelişimi yavaşlamış 1 hafta takip altında olacağım ve hergün gideceğim hastaneye eğer gelişimi normal bi şekilde devam etmezse ve sancim da gelmezse sezeryan olacağım ve bebeğim çok küçük 2600 dua edin nolur hayırlısıyla normal doğum olsun ve zamanında doğsun canım çok sıkkın çünkü
Bebeğinin kilosu 3.750 olan var mı ya benle aynı Zamanda doğum yapacak görümcemin işyerinden biri var öyle demiş bizimkiler de sen kilo almak için yemiyorsun zayıf doğacağa vurdular işi gıcık oldumonun çocuğu öyleyse maşallah kırkbir kere nazar değmesin
Meyve yiyin kizlaaarrrrİnşallah düzelir canım benim. Benimde önceki aylarda 1 hafta geriden geliyordu kilosu düşüktü şimdi normal diyor düzelmiş. Burada bana keçiboynuzu pekmezi ye dediler uyguladım işe yaradı sanırım. Birde gece kalktıgımda su yerine süt içtim. Ama sütü demir içeren bi şeyle beraber tüketme o zaman vucut tarafından emilimi azalıyor. Yarın kontrolüm var bende merak ediyorum kilosunu.
Üzülme canım benim bebeklerimin kilosu o kadar bile değil en fazla 2.500 o da enn fazla doktor olcemedi çünkü en son 2.100 duler sulari cok azalmis haftaya sezeryan ile alacak doktor. Ki sen benden iki haftaya yakın ondesin artık sıkıntılı dönemi geçtik çok şükür iyi dusun iyi olsun insallahinşallah sağlıklı olur dediğin gibi çok sağolun kızlar ilk olduğu için korkuyorum küçük olacak diye hepimizin evladı sağlıkla doğsun inşallah
Gercekten Allah kimseye gebelikte grip yasatmasin hala gecmedi genzim tikali sadece ama artik burnum akmiyor bir hafta oldu gecsin artik kac gundur evdenarmira01 Gribin geçti mi oyle okumustum İnşallah atlatmıssındır :) Aklım cıkıyor bende olacam diye
evet aramızda bi kaç kişi ciğer gelişim iğnesi olmuştu sanırım bende onu sormuştum ama gerek yok artık dediÜzülme canım benim bebeklerimin kilosu o kadar bile değil en fazla 2.500 o da enn fazla doktor olcemedi çünkü en son 2.100 duler sulari cok azalmis haftaya sezeryan ile alacak doktor. Ki sen benden iki haftaya yakın ondesin artık sıkıntılı dönemi geçtik çok şükür iyi dusun iyi olsun insallah
inşallah bakalım sağolun kızlar iyiki varsınız canım çok sıkılmıştı sayenizde daha iyiyimcanım hiç sıkma canını bol bol dua et, bizde edelim geçen ay bi arkadaşın bebeği doğumdan hemen önce 2800 gözüküyodu çocuk 3200 doğmuş dr bile şaşırmış, o zaman netten bakmıştım ultrason + -300 gr oynayabiliyomuş ki inş doğumunda hemen olmayacağını düşünürsek canını hiç sıkmana gerek yok
size göre kilosu az geliyor bilmiyorum da boyu da 49 cm içim dar olduğu için çocuk gelişemiyormuşAllahın izniyle saglıkla doğsun cnm. Normal veya sezeryan hangisi hayırlı ve sizin için iyi olucaksa o olsun. 2600 kötü bir kilo değil. Hayırlısı olsun hepimiz için.
ben 2 aydır her gece süt içiyorum canım aynen benim de 1 hafta geriden geliyordu simdi 2 buçuk hafta olmuş o yüzden haftaya muhtemelen olur galiba doğumİnşallah düzelir canım benim. Benimde önceki aylarda 1 hafta geriden geliyordu kilosu düşüktü şimdi normal diyor düzelmiş. Burada bana keçiboynuzu pekmezi ye dediler uyguladım işe yaradı sanırım. Birde gece kalktıgımda su yerine süt içtim. Ama sütü demir içeren bi şeyle beraber tüketme o zaman vucut tarafından emilimi azalıyor. Yarın kontrolüm var bende merak ediyorum kilosunu.
Erkek benim sözde erkek geç doğarmış ama benim oğlan aceleci çıktıAllah kolaylık versin canım cinsiyeti ne senin bebişin ?
Ben 35. Haftayı bitiriyorum. Bugün kontrolde 3 kilo olduğunu söyledi. Daha 1 ay var. 4 kilo doğar büyük ihtimalle dedi. Endişelendim biraz.Bebeğinin kilosu 3.750 olan var mı ya benle aynı Zamanda doğum yapacak görümcemin işyerinden biri var öyle demiş bizimkiler de sen kilo almak için yemiyorsun zayıf doğacağa vurdular işi gıcık oldumonun çocuğu öyleyse maşallah kırkbir kere nazar değmesin
Allah bagaslasin cnm simdi oyle der sonra unutunca yeniden isterMerhaba kızlar herkes nerde kimse uğramamış buraya bugün kuzenim normal doğum yaptı 38. haftada çok zordu bir daha bebek istemiyorum diyor :) ben zaten korkuyordum iyice tirstim :) Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah sağlıklı kolay dogumlarimiz olur dua ve kuran elimizden gelen Rabbim büyük
Allah anasina babasina bagislasin canim.Merhaba kızlar herkes nerde kimse uğramamış buraya bugün kuzenim normal doğum yaptı 38. haftada çok zordu bir daha bebek istemiyorum diyor :) ben zaten korkuyordum iyice tirstim :) Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah sağlıklı kolay dogumlarimiz olur dua ve kuran elimizden gelen Rabbim büyük
valla o is belli olmaz. Ben de tovbe etmistim ilkinde. 11 senede zor yaptim ikinciyi. Iki sene daha gecse yapmazdim da..Allah bagaslasin cnm simdi oyle der sonra unutunca yeniden isterkac kilo dogdu bebegi
Valla canim sen cok ara vermissin ama ilkinde yasin kucuk ya ondandir ben acikcasi buyuk konusmak isremiyorum ama cok ara vermeye niyetim yok yas geciyorAllah anasina babasina bagislasin canim.
valla o is belli olmaz. Ben de tovbe etmistim ilkinde. 11 senede zor yaptim ikinciyi. Iki sene daha gecse yapmazdim da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?