2016 Ocak AnneLeri..

İnşakkah çabuk geçer.
Bana da günde 3lt. iç diyor kavanozla içiyorum artık eşim gülüyor o ne öyle diye

[QUOTE="
Benimde yapmam gereken o kadar çok sey var ama maalesef yerinden kalkamiyorum. .biri beni kaldırsın. ...[/QUOTE]

Geliyim mi yardıma :)

Son düzenleme:

İnşallah düzelir canım benim. Benimde önceki aylarda 1 hafta geriden geliyordu kilosu düşüktü şimdi normal diyor düzelmiş. Burada bana keçiboynuzu pekmezi ye dediler uyguladım işe yaradı sanırım. Birde gece kalktıgımda su yerine süt içtim. Ama sütü demir içeren bi şeyle beraber tüketme o zaman vucut tarafından emilimi azalıyor. Yarın kontrolüm var bende merak ediyorum kilosunu.

Beni de korkuttlar var ya hemde erkenden daha karnım belli değilkenden başladılar. Korkumdan ne bulduysam yemeye çalıştım şimdi 30 kilo aldım. 72 ile hamile kaldım suan 99 u görüyorum tokken 102 cıkıyor :/ Sağlıklı olsun da verilir bi şekilde diyorum ama bu kadar almama ragmen çok kilolu bir bebek olmayacak gibi

Meyve yiyin kizlaaarrrr

Meyve buldugum kadar yiyorum bizimki elmacı güzeli olacak elmayı 3-4 tane yiyorum DD hiç bıkmadan

inşallah sağlıklı olur dediğin gibi çok sağolun kızlar ilk olduğu için korkuyorum küçük olacak diye hepimizin evladı sağlıkla doğsun inşallah
Üzülme canım benim bebeklerimin kilosu o kadar bile değil en fazla 2.500 o da enn fazla doktor olcemedi çünkü en son 2.100 duler sulari cok azalmis haftaya sezeryan ile alacak doktor. Ki sen benden iki haftaya yakın ondesin artık sıkıntılı dönemi geçtik çok şükür iyi dusun iyi olsun insallah

armira01 Gribin geçti mi oyle okumustum İnşallah atlatmıssındır :) Aklım cıkıyor bende olacam diye

armira01 Gribin geçti mi oyle okumustum İnşallah atlatmıssındır :) Aklım cıkıyor bende olacam diye
Gercekten Allah kimseye gebelikte grip yasatmasin hala gecmedi genzim tikali sadece ama artik burnum akmiyor bir hafta oldu gecsin artik kac gundur evden
cikmiyorum iyilesemem diye annem bana bakmaya geldi oda grip bebek dogunca etrafta hasta kimse olsun istemiyorum o yuzden bu aralar feci sekilde sinirliyim

evet aramızda bi kaç kişi ciğer gelişim iğnesi olmuştu sanırım bende onu sormuştum ama gerek yok artık dedi
inşallah bakalım sağolun kızlar iyiki varsınız canım çok sıkılmıştı sayenizde daha iyiyim
Allahın izniyle saglıkla doğsun cnm. Normal veya sezeryan hangisi hayırlı ve sizin için iyi olucaksa o olsun. 2600 kötü bir kilo değil. Hayırlısı olsun hepimiz için.
size göre kilosu az geliyor bilmiyorum da boyu da 49 cm içim dar olduğu için çocuk gelişemiyormuş
ben 2 aydır her gece süt içiyorum canım aynen benim de 1 hafta geriden geliyordu simdi 2 buçuk hafta olmuş o yüzden haftaya muhtemelen olur galiba doğum

Kızlar bi haftadir iş güç yapmiyordum bugün bi ev supureym dedim belim kopacak resmen dinlendigim halde geçmedi kalcamada agri saplaniyor bebek daha az hareket ediyor ve grip başlıyor sanırım çok kotuyum bişey olmaz dimi ?

Ben 35. Haftayı bitiriyorum. Bugün kontrolde 3 kilo olduğunu söyledi. Daha 1 ay var. 4 kilo doğar büyük ihtimalle dedi. Endişelendim biraz.

Merhaba kızlar herkes nerde kimse uğramamış buraya bugün kuzenim normal doğum yaptı 38. haftada çok zordu bir daha bebek istemiyorum diyor :) ben zaten korkuyordum iyice tirstim :) Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah sağlıklı kolay dogumlarimiz olur dua ve kuran elimizden gelen Rabbim büyük

Allah bagaslasin cnm simdi oyle der sonra unutunca yeniden ister kac kilo dogdu bebegi

Allah anasina babasina bagislasin canim.
Allah bagaslasin cnm simdi oyle der sonra unutunca yeniden ister kac kilo dogdu bebegi
valla o is belli olmaz. Ben de tovbe etmistim ilkinde. 11 senede zor yaptim ikinciyi. Iki sene daha gecse yapmazdim da..

Allah anasina babasina bagislasin canim.
valla o is belli olmaz. Ben de tovbe etmistim ilkinde. 11 senede zor yaptim ikinciyi. Iki sene daha gecse yapmazdim da..
Valla canim sen cok ara vermissin ama ilkinde yasin kucuk ya ondandir ben acikcasi buyuk konusmak isremiyorum ama cok ara vermeye niyetim yok yas geciyor

meraba kizlar....sezeryan meraklisi doktorum yuzunden 37.haftada doktorsuz kaldim...Bir de cati muayenesini kabul etmedigim icin....yani boyle mecburiyetle stresle normal doguma nasil giderim bilmiyorum bu adamla...islerim bitiyor derken doktor bulmaya calisacagim bu haftada...Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin...Vardir bi hayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…