- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Cati muayenesini neden istemedin canim yaameraba kizlar....sezeryan meraklisi doktorum yuzunden 37.haftada doktorsuz kaldim...Bir de cati muayenesini kabul etmedigim icin....yani boyle mecburiyetle stresle normal doguma nasil giderim bilmiyorum bu adamla...islerim bitiyor derken doktor bulmaya calisacagim bu haftada...Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin...Vardir bi hayri
Çatı muayenesini neden istemedin yaameraba kizlar....sezeryan meraklisi doktorum yuzunden 37.haftada doktorsuz kaldim...Bir de cati muayenesini kabul etmedigim icin....yani boyle mecburiyetle stresle normal doguma nasil giderim bilmiyorum bu adamla...islerim bitiyor derken doktor bulmaya calisacagim bu haftada...Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin...Vardir bi hayri
Allah anasina babasina bagislasin canim.
valla o is belli olmaz. Ben de tovbe etmistim ilkinde. 11 senede zor yaptim ikinciyi. Iki sene daha gecse yapmazdim da..
Amin kızlar sagolun 3200 doğmuş daha yaşı da 18 çok küçük annem benle dalga geçiyor 27 yasindasin korkuyorsun diyor dedim onun ki cahil cesareti :) hayırlısı bakalım armira ben de senin gibi 2 yaşına gelince dusunuyum ikinciyi diyorum çünkü yas geçiyor ama ilki bir olsun bakacaz artık kısmet:)Allah anasina babasina bagislasin canim.
valla o is belli olmaz. Ben de tovbe etmistim ilkinde. 11 senede zor yaptim ikinciyi. Iki sene daha gecse yapmazdim da..
kontrolun ne zaman canim? Gecmis olsunKızlarrr evde. uyuyorum sürekli iştahım da yok midem bulanıyor
Dün gittim bir sıkıntı yok cok sükür 2 haftaya sezeryan oluyorum, bebiş iyice ağırlık yapmaya basladı yoruluyorum korkuyorum kafam cok karışıkkontrolun ne zaman canim? Gecmis olsun
medicanayamı gidiyordun canım sen ? neden çatı muyanesi istemedin? salı günü için yapalım dedi de kararszıım devlettemi yaptırsam burdamı ? devlette ki doktor 2 hafta sonra yaparım demişti bu erken diyor sanki. acaba zararı varmı ?meraba kizlar....sezeryan meraklisi doktorum yuzunden 37.haftada doktorsuz kaldim...Bir de cati muayenesini kabul etmedigim icin....yani boyle mecburiyetle stresle normal doguma nasil giderim bilmiyorum bu adamla...islerim bitiyor derken doktor bulmaya calisacagim bu haftada...Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin...Vardir bi hayri
Ben hatirlayamadim neden sezeryan ki? Benim de biraz daha buyurse sezeryan riskim var da.. O yuzden merak ettimDün gittim bir sıkıntı yok cok sükür 2 haftaya sezeryan oluyorum, bebiş iyice ağırlık yapmaya basladı yoruluyorum korkuyorum kafam cok karışık
Benim plasentam önde o yüzden sezeryan olacağım cnm,Ben hatirlayamadim neden sezeryan ki? Benim de biraz daha buyurse sezeryan riskim var da.. O yuzden merak ettim
Senin kaç kilo cıktıBen hatirlayamadim neden sezeryan ki? Benim de biraz daha buyurse sezeryan riskim var da.. O yuzden merak ettim
En son 7 aralikta 2780 di. En 3800 hatta 4 kiloyu bulabilir demisti. Bakalim ne gosterecek zaman. Ama normal yapcam diye cok da zorlamayi dusunmuyorum.. Doktor ne derse uyarim sanirim.Senin kaç kilo cıktı
Benim de midem çok bulanıyor ya acaba nedenKızlarrr evde. uyuyorum sürekli iştahım da yok midem bulanıyor
Dogumun cok yaklaştığının belirtisi diye okumustum bir yerlerdeBenim de midem çok bulanıyor ya acaba neden
Anladım cnm bnm 4aralıkta 2700 küsür çıkmıştı, 35+0 da yani, 37+0 da 3150 cıktı doğumda 3300-3500 olabilir diye konuştuk, seninki fazla söylemiş gibi geldi, içini ferah tut korkmaEn son 7 aralikta 2780 di. En 3800 hatta 4 kiloyu bulabilir demisti. Bakalim ne gosterecek zaman. Ama normal yapcam diye cok da zorlamayi dusunmuyorum.. Doktor ne derse uyarim sanirim.
Bilmiyorum ki hiçbişi yiyemiyorum cnm istemiyor gaviscon içiyorum, umarım dogum belirtisi değildirBenim de midem çok bulanıyor ya acaba neden
2 ay once yakin bi arkadasim beni dr da dogum yapti. Drun soylediginden daha yuksek cikar muhtemelen. Benimki oyle oldu demisti. Bakalim.. Hayirlisi.Anladım cnm bnm 4aralıkta 2700 küsür çıkmıştı, 35+0 da yani, 37+0 da 3150 cıktı doğumda 3300-3500 olabilir diye konuştuk, seninki fazla söylemiş gibi geldi, içini ferah tut korkma
Aynı doktorsa olabilir tabi Benim de kuzenime 3500 demişler 2700 doğdu oğlu, aşağıda çıkabilir yukarıda ama 3500 üstü derse riske atmamak lazım tabi doktora göre hareket etmek gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun2 ay once yakin bi arkadasim beni dr da dogum yapti. Drun soylediginden daha yuksek cikar muhtemelen. Benimki oyle oldu demisti. Bakalim.. Hayirlisi.
Anlik aciysa normalde.. uzun sureliyse bilemiyorum canimHerkese geçmiş olsun kızlar size bi sorum olacak sabah kalktigm dan beri karımın içinde bi acı var gecmedi bebek hareket ediyor elimi göbeğimin üstüne koyamiyorm ve hareket ederken acı normal mi
Bebek kanala girince bulanti olur diye birsey okudum biyerde bilmiyorum ne kadar dogrudur amaBende de mide bulantısı var kizlarr baya bi ne yesem bulandiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?