2016 Ocak AnneLeri..

Cati muayenesini neden istemedin canim yaa
Çatı muayenesini neden istemedin yaa

Allah anasina babasina bagislasin canim.
valla o is belli olmaz. Ben de tovbe etmistim ilkinde. 11 senede zor yaptim ikinciyi. Iki sene daha gecse yapmazdim da..
Allah anasina babasina bagislasin canim.
valla o is belli olmaz. Ben de tovbe etmistim ilkinde. 11 senede zor yaptim ikinciyi. Iki sene daha gecse yapmazdim da..
Amin kızlar sagolun 3200 doğmuş daha yaşı da 18 çok küçük annem benle dalga geçiyor 27 yasindasin korkuyorsun diyor dedim onun ki cahil cesareti :) hayırlısı bakalım armira ben de senin gibi 2 yaşına gelince dusunuyum ikinciyi diyorum çünkü yas geçiyor ama ilki bir olsun bakacaz artık kısmet:)

medicanayamı gidiyordun canım sen ? neden çatı muyanesi istemedin? salı günü için yapalım dedi de kararszıım devlettemi yaptırsam burdamı ? devlette ki doktor 2 hafta sonra yaparım demişti bu erken diyor sanki. acaba zararı varmı ?

En son 7 aralikta 2780 di. En 3800 hatta 4 kiloyu bulabilir demisti. Bakalim ne gosterecek zaman. Ama normal yapcam diye cok da zorlamayi dusunmuyorum.. Doktor ne derse uyarim sanirim.
Anladım cnm bnm 4aralıkta 2700 küsür çıkmıştı, 35+0 da yani, 37+0 da 3150 cıktı doğumda 3300-3500 olabilir diye konuştuk, seninki fazla söylemiş gibi geldi, içini ferah tut korkma

Anladım cnm bnm 4aralıkta 2700 küsür çıkmıştı, 35+0 da yani, 37+0 da 3150 cıktı doğumda 3300-3500 olabilir diye konuştuk, seninki fazla söylemiş gibi geldi, içini ferah tut korkma
2 ay once yakin bi arkadasim beni dr da dogum yapti. Drun soylediginden daha yuksek cikar muhtemelen. Benimki oyle oldu demisti. Bakalim.. Hayirlisi.

2 ay once yakin bi arkadasim beni dr da dogum yapti. Drun soylediginden daha yuksek cikar muhtemelen. Benimki oyle oldu demisti. Bakalim.. Hayirlisi.
Aynı doktorsa olabilir tabi Benim de kuzenime 3500 demişler 2700 doğdu oğlu, aşağıda çıkabilir yukarıda ama 3500 üstü derse riske atmamak lazım tabi doktora göre hareket etmek gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Herkese geçmiş olsun kızlar size bi sorum olacak sabah kalktigm dan beri karımın içinde bi acı var gecmedi bebek hareket ediyor elimi göbeğimin üstüne koyamiyorm ve hareket ederken acı normal mi

Herkese geçmiş olsun kızlar size bi sorum olacak sabah kalktigm dan beri karımın içinde bi acı var gecmedi bebek hareket ediyor elimi göbeğimin üstüne koyamiyorm ve hareket ederken acı normal mi
Anlik aciysa normalde.. uzun sureliyse bilemiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…