2016 Ocak AnneLeri..

Herkese geçmiş olsun kızlar size bi sorum olacak sabah kalktigm dan beri karımın içinde bi acı var gecmedi bebek hareket ediyor elimi göbeğimin üstüne koyamiyorm ve hareket ederken acı normal mi
Dun benim de aynisi oldu. Sabah kalktigimda. 6 gibi kalktim. Sanki bi yere vurmusum da morarmis gibi. Gun boyu surdu. Bugun azaldi. Normal oldugunu dusunuyorum. Kocaman oldular sigamiyolar artik )

Kizlar benim belimde hic gecmeyen ağrı var fıtık olmadigina %100 eminim ve kalcam da agriyor acaba bebek kanala girdigi icinmidir

Eskisi gibi rahat oturup kalkmayı özledim kuş gibi hafiftim hızlı hızlı yürüyordum koşuyordum ne güzeldi. Şimdi elim ayağım şişti oturamıyorum oturduğum Zaman kalkamıyorum yatamıyorum yataktan bir kalkışım var debeleniyorum bildiğin karaya vuran balık gibi
Bir tuhaf oldum ya ben bugün daha bir elim yüzüm değişti

Siyatik hic duymadım canim nedir tam olarak ?
Belden kalçanın arka kısımlarında oluşan ağrı. Önceden bel sanıyordum ama bel değil daha aşağıda popomun yukarısında sonra araştırdık siyatik deniyormuş. Önceden sadece temizlik yaptığımda oluyordu şimdi bir geliyor iki üç gün ne oturtabiliyordum ne kalkabiliyorum biri biraz belime masaj yapsa rahatlıyorum ama geçmiyor ya sağ da oluyor ya solda. Benim genelde sağda oluyor eşime ovduruyorum tedavisi falan var ama

Gecmis olsun ... canim benim bu son ayda oldu böyle baskidan felan diye düşünüyorum

Uyuyamiyoruummmm cok feci bi sekilde bir yere toplaniyor ve nefes aldirtmiyor.saga sola yatarkende korkuyorum sıkısıyormu acaba diye yataktan kalkak icin resmen sirtustu dusmus kaplumbaga gibi debeleniyorum
Ay bi gulesim geldi debelene debelene kalkiyoruz Allahdan kalktiktan sonra iz bırakmıyoruz

Gunaydin kizlarrr gece 3.30 dan once yatamiyorum sabahta 10 a kadar parca parca yatiyorum sonra sabah uyaninca bebek hareket etmeden icim rahat etmiyor bunu yasayan varmi nerdeyse durtucem oynasin diye yazik oda kimildayinca icim rahatliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…