- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Dun benim de aynisi oldu. Sabah kalktigimda. 6 gibi kalktim. Sanki bi yere vurmusum da morarmis gibi. Gun boyu surdu. Bugun azaldi. Normal oldugunu dusunuyorum. Kocaman oldular sigamiyolar artikHerkese geçmiş olsun kızlar size bi sorum olacak sabah kalktigm dan beri karımın içinde bi acı var gecmedi bebek hareket ediyor elimi göbeğimin üstüne koyamiyorm ve hareket ederken acı normal mi
bendede var doktor normal olabilir bu zamanlarda dedi. hatta geçen gün çok şiddetliydi kustum bile. sık sık ağzıma bişiyler atıyorum biraz rahatlatıyorBenim de midem çok bulanıyor ya acaba neden
Kizlar benim belimde hic gecmeyen ağrı var fıtık olmadigina %100 eminim ve kalcam da agriyor acaba bebek kanala girdigi icinmidir
Siyatik hic duymadım canim nedir tam olarak ?Siyatik olunca da öyle oluyor Canım bende de var
Belden kalçanın arka kısımlarında oluşan ağrı. Önceden bel sanıyordum ama bel değil daha aşağıda popomun yukarısında sonra araştırdık siyatik deniyormuş. Önceden sadece temizlik yaptığımda oluyordu şimdi bir geliyor iki üç gün ne oturtabiliyordum ne kalkabiliyorum biri biraz belime masaj yapsa rahatlıyorum ama geçmiyor ya sağ da oluyor ya solda. Benim genelde sağda oluyor eşime ovduruyorum tedavisi falan var amaSiyatik hic duymadım canim nedir tam olarak ?
Gecmis olsun ... canim benim bu son ayda oldu böyle baskidan felan diye düşünüyorumBelden kalçanın arka kısımlarında oluşan ağrı. Önceden bel sanıyordum ama bel değil daha aşağıda popomun yukarısında sonra araştırdık siyatik deniyormuş. Önceden sadece temizlik yaptığımda oluyordu şimdi bir geliyor iki üç gün ne oturtabiliyordum ne kalkabiliyorum biri biraz belime masaj yapsa rahatlıyorum ama geçmiyor ya sağ da oluyor ya solda. Benim genelde sağda oluyor eşime ovduruyorum tedavisi falan var ama
dün ben oyleydim bugün o gecti karnim acıdı hergün değişik artik :)Kizlar benim belimde hic gecmeyen ağrı var fıtık olmadigina %100 eminim ve kalcam da agriyor acaba bebek kanala girdigi icinmidir
Doğru söylüyorsun canım yeni geçti sayılır valaDun benim de aynisi oldu. Sabah kalktigimda. 6 gibi kalktim. Sanki bi yere vurmusum da morarmis gibi. Gun boyu surdu. Bugun azaldi. Normal oldugunu dusunuyorum. Kocaman oldular sigamiyolar artik)
Evet hergun farklı bir ağrı oluyordün ben oyleydim bugün o gecti karnim acıdı hergün değişik artik :)
Ay bi gulesim geldi debelene debelene kalkiyoruz Allahdan kalktiktan sonra iz bırakmıyoruzUyuyamiyoruummmm cok feci bi sekilde bir yere toplaniyor ve nefes aldirtmiyor.saga sola yatarkende korkuyorum sıkısıyormu acaba diye yataktan kalkak icin resmen sirtustu dusmus kaplumbaga gibi debeleniyorum
Dogumun cok yaklaştığının belirtisi diye okumustum bir yerlerde
İnşallah doğum belirtisidir benim zaten muhtemelen bu hafta içinde doğuracağım en azından normal olmuş olurBilmiyorum ki hiçbişi yiyemiyorum cnm istemiyor gaviscon içiyorum, umarım dogum belirtisi değildir
Nst de hemşire hurma yiyin diyordu. Hızlandırıyor mu yoksa kolaylaştırıyor mu bilmiyorum ama.Doğumu hizlandiracak birşeyler biliyormusunuz kizlar
Evet herkes öneriyor ama denemek lazimNst de hemşire hurma yiyin diyordu. Hızlandırıyor mu yoksa kolaylaştırıyor mu bilmiyorum ama.
Havalar soğuk erzincanda oyuzden evde edebildigim kadariylaBol yürüyüş ama yapabilirsen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?