- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
Kizlar benim belimde hic gecmeyen ağrı var fıtık olmadigina %100 eminim ve kalcam da agriyor acaba bebek kanala girdigi icinmidir
40. Haftan 1 ocak görünüyor cnm, neden bu hafta doğurmak istiyorsun bir aksilik mi var?İnşallah doğum belirtisidir benim zaten muhtemelen bu hafta içinde doğuracağım en azından normal olmuş olur
Sıkıntılı geciyor hamileligi. Nuhtemelen o yuzden..40. Haftan 1 ocak görünüyor cnm, neden bu hafta doğurmak istiyorsun bir aksilik mi var?
Benim yarin randevum. Bakalim.. Yazarim. 34+li haftalarda 2780diDün kontolüm vardı 37. hafya kontrolü çok şükür sağlıklı kilosu 3 kilo ama yanılma payıda olabilir dedi doktor sizlerin 37.haftada kaç kiloydu kızlar ?
Benim 37+0 da 3150 gr geldi cnm:)Dün kontolüm vardı 37. hafya kontrolü çok şükür sağlıklı kilosu 3 kilo ama yanılma payıda olabilir dedi doktor sizlerin 37.haftada kaç kiloydu kızlar ?
Cati muayenesini neden istemedin canim yaa
Çatı muayenesini neden istemedin yaa
medicanayamı gidiyordun canım sen ? neden çatı muyanesi istemedin? salı günü için yapalım dedi de kararszıım devlettemi yaptırsam burdamı ? devlette ki doktor 2 hafta sonra yaparım demişti bu erken diyor sanki. acaba zararı varmı ?
Hosgeldın canım....bıdakıne bebeklı gelırsın heraldeSelam kizlar ne alemdesiniz? Ufak tefek sıkıntılar dışında cok sukur herkes iyi gibi. Ben de kasik, bacak ve bel üçlüsüne aniden giren sancilarla ugrasiorm. Gece kackez uykudan uyandim hatta sanirim dogum baslio dedim ama kayboldu sonra. Doktorum da siklasirsa haber et dedi. Yalanci sanci yani.Buarada iice agirlastim, evden de pek cikmiorm, ciksamda cok gezemiyorum hemen kasiklarimda bi baski olusuyor. Bizde durumlar böyle anlicaginiz. Herkese saglikli gunler, deliksiz uykular diliyorum
Ya bak simdi kurt dusurdun icime. Cati muayenesinin herhangi bir sekilde dogumu tetiklemedigini okumustum. Benimki de yarin yapmak isteyecek. Napsam ki simdi bilemedimm..sata gore 36 hafta bıtımınde ıstedı ve benım asıl derdım zaten sezeryan bıle olsa bebegın ıstedıgı kadar yanı ben gelıyorum dıyene kadar karnımda kalması..sezeryan doktorun ısıne gelıyor tabi...gunu bellı ıstedıgı saatte..ben de son haftaya kadar catı muayenei istemeyince basladı ukalalıga ustune de ben saydım...sımdı doktor arıyorum
evet canım medıcana.catı dogumu tetıkleyebılıyor...ben de gununden once sırf mudahaleyle dunyaya gelsin istemiyorum...hem ben sezeryan bıle olsam son dakıkada bellı olsun sancım gelsın ıstıyorum...Adam da delımı ne ılle yapacak catıyı...Son hafta yap kardesım benı nıye endıselendırıyorsun...dogumdan korkmuyorum valla catı muayenesınden cekındıgım kadar.o da acısı yuzunden dııl.erkencilik olmasın diye...yana done doktor arıyorum simdi.saglam gerildik cunki
ben bu durumu boyle soyledıgımde zaten o yuzden son haftalarda yapıyoruz dedı...benımkı zaten agır hareket ediyor su ara..ablam 39.haftada yaptırmıstı...ben de erkenden yaptırmak istemedim o nedenle...bak burda yazanlar varYa bak simdi kurt dusurdun icime. Cati muayenesinin herhangi bir sekilde dogumu tetiklemedigini okumustum. Benimki de yarin yapmak isteyecek. Napsam ki simdi bilemedimm..
Bakiyorum..ben bu durumu boyle soyledıgımde zaten o yuzden son haftalarda yapıyoruz dedı...benımkı zaten agır hareket ediyor su ara..ablam 39.haftada yaptırmıstı...ben de erkenden yaptırmak istemedim o nedenle...bak burda yazanlar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cati-muaynesi-sonrasi-kanama.306404/
hem ben mudahale etmıs olmayayım..sız yaptırın catınızıYa bak simdi kurt dusurdun icime. Cati muayenesinin herhangi bir sekilde dogumu tetiklemedigini okumustum. Benimki de yarin yapmak isteyecek. Napsam ki simdi bilemedimm..
Orada konu acan bayanin kanamasi olmus ama dogumu 40+da gerceklesmis:)) sanirim dr ne derse uyacagim. Çünkü ilkinde bunu yapmamisti ve muthis zor bir dogum anim var biliyosun. Gecen randevuda da dogumunun zor olmasi bebegin dogurabileceginden daha iri oldugundan kaynaklanmasi olabilir demisti. Once Allaha sonra dr a emanet ediom kendimi :)))hem ben mudahale etmıs olmayayım..sız yaptırın catınızı
kıyamam inşallah tez zamanda bulursun cnm şöyle vicdanlı dünyaya yeni gelecek bir insanın kaderini kendi rahatlığı uğruna etkilemeyecek bi doktor ...bu doğum meselesi sadece operasyon değilki , doğduğu gün . doğum şekliyle orantılı olarak bebeğin doğum çabası bunların hepsi bebeklerimizin tüm hayatını etkileyecek detaylar ... o yüzden sonuna kadar destekçinim ve duacınım canım inşallah gönlüne göre en hayırlı doktorunu bulursunsata gore 36 hafta bıtımınde ıstedı ve benım asıl derdım zaten sezeryan bıle olsa bebegın ıstedıgı kadar yanı ben gelıyorum dıyene kadar karnımda kalması..sezeryan doktorun ısıne gelıyor tabi...gunu bellı ıstedıgı saatte..ben de son haftaya kadar catı muayenei istemeyince basladı ukalalıga ustune de ben saydım...sımdı doktor arıyorum
evet canım medıcana.catı dogumu tetıkleyebılıyor...ben de gununden once sırf mudahaleyle dunyaya gelsin istemiyorum...hem ben sezeryan bıle olsam son dakıkada bellı olsun sancım gelsın ıstıyorum...Adam da delımı ne ılle yapacak catıyı...Son hafta yap kardesım benı nıye endıselendırıyorsun...dogumdan korkmuyorum valla catı muayenesınden cekındıgım kadar.o da acısı yuzunden dııl.erkencilik olmasın diye...yana done doktor arıyorum simdi.saglam gerildik cunki
Elbette canım doktoruna guvenıyorsan sıkıntı zaten yok...ben guven duymuyorum.yanı gosterdıgı tavırla yeterınce guvenımı kırdı...kac arkadasım catı muayenesıne gırdı ve normal dogumda sakınca gorulmedı ıse de yok bebek iri yok kakasını yapmıs gibi bahanelerle bebekleri 38-39. haftalarda alındı...Ben sana asıl gondermek ıstedıgım konuyu bulamadım...bu yolladıgımı tam okuyamadım zati..ben catıya karsı degılım 3-4 hafta onceden yapılmasını ıstemıyorum..sen kendını emanet et doktoruna zaten ilki travma olmus...Rabbim bunda yardımcın olsunOrada konu acan bayanin kanamasi olmus ama dogumu 40+da gerceklesmis:)) sanirim dr ne derse uyacagim. Çünkü ilkinde bunu yapmamisti ve muthis zor bir dogum anim var biliyosun. Gecen randevuda da dogumunun zor olmasi bebegin dogurabileceginden daha iri oldugundan kaynaklanmasi olabilir demisti. Once Allaha sonra dr a emanet ediom kendimi :)))
Fundam benim Allah razı olsun...Aynen dedigin gibi ben de hep bunlarıı dusunuyorum...Normal dogum kadar normal bi olay varmı ya su dunyada.sartlar uygunsa sezeryana zorlamam uygun dıılse de normale zorlamam delimiyim benkıyamam inşallah tez zamanda bulursun cnm şöyle vicdanlı dünyaya yeni gelecek bir insanın kaderini kendi rahatlığı uğruna etkilemeyecek bi doktor ...bu doğum meselesi sadece operasyon değilki , doğduğu gün . doğum şekliyle orantılı olarak bebeğin doğum çabası bunların hepsi bebeklerimizin tüm hayatını etkileyecek detaylar ... o yüzden sonuna kadar destekçinim ve duacınım canım inşallah gönlüne göre en hayırlı doktorunu bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?