- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Geçmiş olsun canim sıcak birseyler yedirip icir.. ama uzaktan uzaktan dur. Bebegede gecebiliyormus grip soguk algınlığı dikkat etmekte yarar varKızlar eşim hasta oldu yaaa bogaz agrısı burın tıkanıklığı halsizlik elime bakıyor napıcam bilmiyorum bana geçmez insallah son 2 haftam hasta olsam erken doguma neden olur mu acaba
:) napiyorsun canimmm
Hosgeldın canım....bıdakıne bebeklı gelırsın heralde
Offf yaaa geçmesin bebişimeGeçmiş olsun canim sıcak birseyler yedirip icir.. ama uzaktan uzaktan dur. Bebegede gecebiliyormus grip soguk algınlığı dikkat etmekte yarar var
yok cnım oyle sey olur mu haftalardır hasta olan arkadaslarımız var...dogursa onlar dogururdu...endiselenmeKızlar eşim hasta oldu yaaa bogaz agrısı burın tıkanıklığı halsizlik elime bakıyor napıcam bilmiyorum bana geçmez insallah son 2 haftam hasta olsam erken doguma neden olur mu acaba
Uzak durursan sıkıntı olmaz canim onlem al gerisi takdir ilahiOfff yaaa geçmesin bebişime
Allah bana da oyle akıllı doktorlar nasıp etsin...Halbuki aramızdaki en erkenci doktor da seninki...o bile almadıysa hala benimkinin derdi belliYok cnm acmam arayi okadar, zira kizimin acelesi yok gibi kandiriyo beni.Doktorumada sordum dogum yakin demek mi bu diye ama hayir 15gun bile surebilir bu sancilar dedi. Sonuc olarak kurbanlik koyun tadinda beklemede takiliyoruz :) Saglikla gelsinler de gerisi onemli diil. Buarada senin olaya da uzuldm insallah kafana gore bi dr bulursun canim. Bana 29 Araliga randevu verdi cati muayenesi icin, sanirim 38-39 arasina denk gelio. Hepimizin hakkinda hayırlısı..
ni oldu kız.sancın yok kasınıyosun dimeCanim sıkıldı benim kimse yokmu
ni oldu kız.sancın yok kasınıyosun dimeAman neyse olmasın gel yamacıma
hepimizden inşallah canım benim , eğer çocuk doğum mücadelesini verebilcek konumdaysa sezeryan travma oluyo , yok normal doğum için aciz kalıyosa zaten yavrucaklar kurtulmak zorunda oldukları için annede bebekte sezeryana muhtaç oluyo , ama bizim vicdansız doktorlarımız tacir gibi hareket ettikleri için annede bebekte gereksiz yere travma yaşıyo doğum anında ve bu onların tüm hayatını etkiliyo, bu konuda görüşlerim çok net aslında sezeryanla doğan çocuklarla ilgili araştırmalarda çok çarpıcı ama burda hiç paylaşmıyorum , hepimizin farklı kişiliği, fizyolojisi ve isteği olduğu için ... O yüzden Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı eylesin , bize mutlu doğum hikayeleri nasip etsin inşallahFundam benim Allah razı olsun...Aynen dedigin gibi ben de hep bunlarıı dusunuyorum...Normal dogum kadar normal bi olay varmı ya su dunyada.sartlar uygunsa sezeryana zorlamam uygun dıılse de normale zorlamam delimiyim benbulacıgım ınsallah cumaya kadar yeni bi doktor.hangı cocuk dunyaya gelmemıski.devlet hastanesi de benı beklıyor nıhayetınde en son care...Dualarımızı eksık etmeyelım bırbırımızden
canım olmazsın inşallah , eşine de bol sarımsaklı çorbalar içir hatta soysun soysun yesinKızlar eşim hasta oldu yaaa bdoktorum ogaz agrısı burın tıkanıklığı halsizlik elime bakıyor napıcam bilmiyorum bana geçmez insallah son 2 haftam hasta olsam erken doguma neden olur mu acaba
Kesinlikle katılıyorum doktorlarin hepsinde var bu sezeryan yapma hastaligi bin bir türlü bahane uyduruyorlarhepimizden inşallah canım benim , eğer çocuk doğum mücadelesini verebilcek konumdaysa sezeryan travma oluyo , yok normal doğum için aciz kalıyosa zaten yavrucaklar kurtulmak zorunda oldukları için annede bebekte sezeryana muhtaç oluyo , ama bizim vicdansız doktorlarımız tacir gibi hareket ettikleri için annede bebekte gereksiz yere travma yaşıyo doğum anında ve bu onların tüm hayatını etkiliyo, bu konuda görüşlerim çok net aslında sezeryanla doğan çocuklarla ilgili araştırmalarda çok çarpıcı ama burda hiç paylaşmıyorum , hepimizin farklı kişiliği, fizyolojisi ve isteği olduğu için ... O yüzden Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı eylesin , bize mutlu doğum hikayeleri nasip etsin inşallah
Benim sancim hep varonunla kardes kardes anlasiyoruz artik. Gelelim yamacina bakalim
Haha bu smileler beni benden aliyor..
Amiiiiiiiiiiin insaAllah kuzum...sekli ne olursa olsun saglıklı ve hayırlı gecsın ınsaAllah dogumlarımız ve sonrasıhepimizden inşallah canım benim , eğer çocuk doğum mücadelesini verebilcek konumdaysa sezeryan travma oluyo , yok normal doğum için aciz kalıyosa zaten yavrucaklar kurtulmak zorunda oldukları için annede bebekte sezeryana muhtaç oluyo , ama bizim vicdansız doktorlarımız tacir gibi hareket ettikleri için annede bebekte gereksiz yere travma yaşıyo doğum anında ve bu onların tüm hayatını etkiliyo, bu konuda görüşlerim çok net aslında sezeryanla doğan çocuklarla ilgili araştırmalarda çok çarpıcı ama burda hiç paylaşmıyorum , hepimizin farklı kişiliği, fizyolojisi ve isteği olduğu için ... O yüzden Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı eylesin , bize mutlu doğum hikayeleri nasip etsin inşallah
Telefondan giriyorum smile secme yeri yok goremiyorumbenı de
40. Haftan 1 ocak görünüyor cnm, neden bu hafta doğurmak istiyorsun bir aksilik mi var?
Eğer normal doğmazsa sezeryan olacağım canım 40. Haftaya kadar beklemeyecek 38. Hafta içinde alacak doktor plasenta çocuğu besleniyormuş bu yüzden suyum azalıyor çocuğa birşey olmasından korkuyor doktorum hergün hastaneye gidiyorum pazartesi günü belli olur dedi ne olacağı yarın ne yapacağımıza karar vereceğiz doktorlaSıkıntılı geciyor hamileligi. Nuhtemelen o yuzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?