devletteki doktorlar çatı muanesi yapacam bile demiyor :) çünkü zaten sancı su yADA allah korusun kanama olduğunda zaten ebeler kontrol ediyor. varsa sıkıntılı bi durum kordondu vesaire zaten sezeryana yönlendiriyorlar. bugun arkadaşıma sordum oda hem özel hem devlete gidiyordu ikisinede son zamana kadar gitti ikiside yapmamış. sancısı geldi gitti doğurdu çok rahat. umarım bizde öyle oluruz :)Fundam benim Allah razı olsun...Aynen dedigin gibi ben de hep bunlarıı dusunuyorum...Normal dogum kadar normal bi olay varmı ya su dunyada.sartlar uygunsa sezeryana zorlamam uygun dıılse de normale zorlamam delimiyim benbulacıgım ınsallah cumaya kadar yeni bi doktor.hangı cocuk dunyaya gelmemıski.devlet hastanesi de benı beklıyor nıhayetınde en son care...Dualarımızı eksık etmeyelım bırbırımızden
İnşallah ya nasıl özeniyorum rahat doğumlaradevletteki doktorlar çatı muanesi yapacam bile demiyor :) çünkü zaten sancı su yADA allah korusun kanama olduğunda zaten ebeler kontrol ediyor. varsa sıkıntılı bi durum kordondu vesaire zaten sezeryana yönlendiriyorlar. bugun arkadaşıma sordum oda hem özel hem devlete gidiyordu ikisinede son zamana kadar gitti ikiside yapmamış. sancısı geldi gitti doğurdu çok rahat. umarım bizde öyle oluruz :)
Ablam yaptiriyor bana canim. Sunu begendim ben.Kızlar aranızda hiç babynest alan veya almayı düşünen varmı ? Uzun süredir görmemezlikten geliyorum az önce şeker bikaç modele denk gelince kayıtsız kalamadım
Valla düşünmüyordum canım..ama bugün istanbulda bi fuarda bunlara benzeyen kedi köpek yataklari vardı,kadının biri dedi ki kedime yılbaşı hediyesi alıyorum...noluyo layn dedim biz gereksiz masraf olmasın diye bebemize almıyoruz,elalemin ne değerli tüy yumaklari varKızlar aranızda hiç babynest alan veya almayı düşünen varmı ? Uzun süredir görmemezlikten geliyorum az önce şeker bikaç modele denk gelince kayıtsız kalamadım
Hem zaten devlette işi gücü yok akşama kadar 250-300 hasta hangi birini parmaklicak doktor :) arkadaşın kime yaptı canım doğumu,ne güzel bizim ki de kolay geçer ınşdevletteki doktorlar çatı muanesi yapacam bile demiyor :) çünkü zaten sancı su yADA allah korusun kanama olduğunda zaten ebeler kontrol ediyor. varsa sıkıntılı bi durum kordondu vesaire zaten sezeryana yönlendiriyorlar. bugun arkadaşıma sordum oda hem özel hem devlete gidiyordu ikisinede son zamana kadar gitti ikiside yapmamış. sancısı geldi gitti doğurdu çok rahat. umarım bizde öyle oluruz :)
Beni de bacin say,ablana da bacı olurum bacicimAblam yaptiriyor bana canim. Sunu begendim ben.
Sorma ben de sasirdim ama yaptiriyo iste sagolsun. Ben de cok memnuniyetle kabul edip desen begendim. Salonda filan yanimdayken kullanirim. Yatakta da cok durmadigi zamanlar koy birak yapmam besige. Kullanisli gibi geldi.Beni de bacin say,ablana da bacı olurum bacicim
Kendim almam ama hediyelere açığım açıkçasıSorma ben de sasirdim ama yaptiriyo iste sagolsun. Ben de cok memnuniyetle kabul edip desen begendim. Salonda filan yanimdayken kullanirim. Yatakta da cok durmadigi zamanlar koy birak yapmam besige. Kullanisli gibi geldi.
Ben boyle biseyin varligindan habersizdim ablam gosterene kadar. Ama sen bilion madem citlat ese dostaKendim almam ama hediyelere açığım açıkçasısizinki de pek güzelmiş güle güle kullanın ınş.
Ehehe,ben böyle şeyleri kendim yapıyorum genelde ama makinem olmadığı ve dikiş bilmediğim için ah anam yanımda olaydı diyorum.ben tarif ediyorum o dikiyor.belki doğum zamani halleder.bende malzeme gani.olmasa da ölmem amaBen boyle biseyin varligindan habersizdim ablam gosterene kadar. Ama sen bilion madem citlat ese dosta
Becerikli hatunun hali baska. Ne yapabilirim ne de yapmak isterim. Hic ilgimi cekmez ugrasamam valla. :))Ehehe,ben böyle şeyleri kendim yapıyorum genelde ama makinem olmadığı ve dikiş bilmediğim için ah anam yanımda olaydı diyorum.ben tarif ediyorum o dikiyor.belki doğum zamani halleder.bende malzeme gani.olmasa da ölmem ama
Gildir gıcık işler yapmayalı uzun zaman olmuştu,iyi geldi aslında bana bu bebege hazırlanma süreci...bu beni 3 yıl idare eder,ise dönmesem de olur :)Becerikli hatunun hali baska. Ne yapabilirim ne de yapmak isterim. Hic ilgimi cekmez ugrasamam valla. :))
Eğer normal doğmazsa sezeryan olacağım canım 40. Haftaya kadar beklemeyecek 38. Hafta içinde alacak doktor plasenta çocuğu besleniyormuş bu yüzden suyum azalıyor çocuğa birşey olmasından korkuyor doktorum hergün hastaneye gidiyorum pazartesi günü belli olur dedi ne olacağı yarın ne yapacağımıza karar vereceğiz doktorla
Bende hediye alsın biri diye içimden geçirdim geriye o birini bulmak kalıyorEhehe,ben böyle şeyleri kendim yapıyorum genelde ama makinem olmadığı ve dikiş bilmediğim için ah anam yanımda olaydı diyorum.ben tarif ediyorum o dikiyor.belki doğum zamani halleder.bende malzeme gani.olmasa da ölmem ama
Bende tam olarak bu yüzden devlete gidiyorm son ana kadar herşey normalsa ozeller gibi kurcamıyorlar arkadasimla aramizda on gün falan var yaptılar cati muayenesi dar aslında normalde olur alttan dikiş olur karnına bastirirz deyip korkuttular sanki sezeryan dikissizdevletteki doktorlar çatı muanesi yapacam bile demiyor :) çünkü zaten sancı su yADA allah korusun kanama olduğunda zaten ebeler kontrol ediyor. varsa sıkıntılı bi durum kordondu vesaire zaten sezeryana yönlendiriyorlar. bugun arkadaşıma sordum oda hem özel hem devlete gidiyordu ikisinede son zamana kadar gitti ikiside yapmamış. sancısı geldi gitti doğurdu çok rahat. umarım bizde öyle oluruz :)
devlette ersan şenere gidiyordu. ebeside çok iyi biri denk gelmiş mutlu ayrıldı oradan :) darısı başımıza. bende devletteki doktorumu çok seviyorum. ufak şeyleri sıkıntı yapmıyor psikoloji bozmuyor. sen devlette kime gidiyorsun?Hem zaten devlette işi gücü yok akşama kadar 250-300 hasta hangi birini parmaklicak doktor :) arkadaşın kime yaptı canım doğumu,ne güzel bizim ki de kolay geçer ınşben de devlete gidiyorum zaten bir yandan,bi sebebi varmış bak
aynen öyle. zaten karnına bastırıyorlarki yani herşekilde. hayırlısı olsun hakkımızda inş.Bende tam olarak bu yüzden devlete gidiyorm son ana kadar herşey normalsa ozeller gibi kurcamıyorlar arkadasimla aramizda on gün falan var yaptılar cati muayenesi dar aslında normalde olur alttan dikiş olur karnına bastirirz deyip korkuttular sanki sezeryan dikissiz
Allah bana da oyle akıllı doktorlar nasıp etsin...Halbuki aramızdaki en erkenci doktor da seninki...o bile almadıysa hala benimkinin derdi bellikandırıkcı kızın zamanlıca gelsin insaAllah...
Önder kaplan ve erol yazar benim doktorlar.hangisine randevu bulursam.benim doktorlarım da öyle,tamamen rahatlatıcı.liman da Alaaddin balciya randevu aldım cumaya.normali destekliyormus çok.58 cm 4220 gram bebeği normal dogurtmus :) bakalım nasıl geçecek randevu.varmı hiç limanda doğum yapan cevrenden?devlette ersan şenere gidiyordu. ebeside çok iyi biri denk gelmiş mutlu ayrıldı oradan :) darısı başımıza. bende devletteki doktorumu çok seviyorum. ufak şeyleri sıkıntı yapmıyor psikoloji bozmuyor. sen devlette kime gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?