2016 Ocak AnneLeri..

devletteki doktorlar çatı muanesi yapacam bile demiyor :) çünkü zaten sancı su yADA allah korusun kanama olduğunda zaten ebeler kontrol ediyor. varsa sıkıntılı bi durum kordondu vesaire zaten sezeryana yönlendiriyorlar. bugun arkadaşıma sordum oda hem özel hem devlete gidiyordu ikisinede son zamana kadar gitti ikiside yapmamış. sancısı geldi gitti doğurdu çok rahat. umarım bizde öyle oluruz :)

İnşallah ya nasıl özeniyorum rahat doğumlara

Kızlar aranızda hiç babynest alan veya almayı düşünen varmı ? Uzun süredir görmemezlikten geliyorum az önce şeker bikaç modele denk gelince kayıtsız kalamadım

Kızlar aranızda hiç babynest alan veya almayı düşünen varmı ? Uzun süredir görmemezlikten geliyorum az önce şeker bikaç modele denk gelince kayıtsız kalamadım
Ablam yaptiriyor bana canim. Sunu begendim ben.

Eklentiler

• IMG-20151214-WA0030.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 37
Valla düşünmüyordum canım..ama bugün istanbulda bi fuarda bunlara benzeyen kedi köpek yataklari vardı,kadının biri dedi ki kedime yılbaşı hediyesi alıyorum...noluyo layn dedim biz gereksiz masraf olmasın diye bebemize almıyoruz,elalemin ne değerli tüy yumaklari var

Hem zaten devlette işi gücü yok akşama kadar 250-300 hasta hangi birini parmaklicak doktor :) arkadaşın kime yaptı canım doğumu,ne güzel bizim ki de kolay geçer ınşben de devlete gidiyorum zaten bir yandan,bi sebebi varmış bak

Sorma ben de sasirdim ama yaptiriyo iste sagolsun. Ben de cok memnuniyetle kabul edip desen begendim. Salonda filan yanimdayken kullanirim. Yatakta da cok durmadigi zamanlar koy birak yapmam besige. Kullanisli gibi geldi.
Kendim almam ama hediyelere açığım açıkçası sizinki de pek güzelmiş güle güle kullanın ınş.

Ben boyle biseyin varligindan habersizdim ablam gosterene kadar. Ama sen bilion madem citlat ese dosta
Ehehe,ben böyle şeyleri kendim yapıyorum genelde ama makinem olmadığı ve dikiş bilmediğim için ah anam yanımda olaydı diyorum.ben tarif ediyorum o dikiyor.belki doğum zamani halleder.bende malzeme gani.olmasa da ölmem ama

Becerikli hatunun hali baska. Ne yapabilirim ne de yapmak isterim. Hic ilgimi cekmez ugrasamam valla. :))

Hadi güzel haberlerle gelirsin insallah, bebişin sağlığı önemli tabi, bizi de habersiz bırakma

Bende hediye alsın biri diye içimden geçirdim geriye o birini bulmak kalıyor bide büzgüsü açılınca alt açmada olabiliyormuş ben sevdim baya saskinimanneyim sizinkide pek Şeker miş cnm

Bende tam olarak bu yüzden devlete gidiyorm son ana kadar herşey normalsa ozeller gibi kurcamıyorlar arkadasimla aramizda on gün falan var yaptılar cati muayenesi dar aslında normalde olur alttan dikiş olur karnına bastirirz deyip korkuttular sanki sezeryan dikissiz

devlette ersan şenere gidiyordu. ebeside çok iyi biri denk gelmiş mutlu ayrıldı oradan :) darısı başımıza. bende devletteki doktorumu çok seviyorum. ufak şeyleri sıkıntı yapmıyor psikoloji bozmuyor. sen devlette kime gidiyorsun?

aynen öyle. zaten karnına bastırıyorlarki yani herşekilde. hayırlısı olsun hakkımızda inş.

Allah bana da oyle akıllı doktorlar nasıp etsin...Halbuki aramızdaki en erkenci doktor da seninki...o bile almadıysa hala benimkinin derdi belli kandırıkcı kızın zamanlıca gelsin insaAllah...

Bizimki herşeyi erkenden yaptırdı, yapacak bişi kalmadı şimdide iyice ağırdan almaya başladı valla canımı sıkıyo :) sancım var gelim mi hastaneye diyorum gerek yok sıklaşırsa haber et diyo insan bi çağırır nst ye bağlar falan, gerçi geçti sonra o da ayrı haksız sayılmazmış Yarın kontrol var bakalım cadımızı görecez rahatlicaz :)

Önder kaplan ve erol yazar benim doktorlar.hangisine randevu bulursam.benim doktorlarım da öyle,tamamen rahatlatıcı.liman da Alaaddin balciya randevu aldım cumaya.normali destekliyormus çok.58 cm 4220 gram bebeği normal dogurtmus :) bakalım nasıl geçecek randevu.varmı hiç limanda doğum yapan cevrenden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…