- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Net bağımlısı anne :) alistin tabi durmadan kontrole gitmeye şimdi zor geliyor evde beklemek :) kontrol sonuçlarını bekliyorum sabırsızlıklaBizimki herşeyi erkenden yaptırdı, yapacak bişi kalmadı şimdide iyice ağırdan almaya başladı valla canımı sıkıyo :) sancım var gelim mi hastaneye diyorum gerek yok sıklaşırsa haber et diyoinsan bi çağırır nst ye bağlar falan, gerçi geçti sonra o da ayrı haksız sayılmazmış Yarın kontrol var bakalım cadımızı görecez rahatlicaz :)
Agirlasiyoruz gitgide ondandir canım.kalsiyum eksikliği de yapıyor.takviye almıyor musun? Senin doktoru ben de sevdim,beni de alsana yaninaSelam kızlar. .
Bugün çok ağrılı uyandım bedenim belimden 2ye ayrilmis gibi..kalcalarim feci ağrıyor. .nedendir. .
Benim doktor bi çatı muayene sinden hiç bahsetmedi.dogal doğum diyor baska birsey demiyor..doktorumu çok seviyorum. .
Kontrole ne zaman gidiyorsun cnm, sancın olursa takip etSelam kızlar. .
Bugün çok ağrılı uyandım bedenim belimden 2ye ayrilmis gibi..kalcalarim feci ağrıyor. .nedendir. .
Benim doktor bi çatı muayene sinden hiç bahsetmedi.dogal doğum diyor baska birsey demiyor..doktorumu çok seviyorum. .
tombıs yanak yaa.yeyım onu.Kizlar selam ben geldim randevudan. Bebisim 3230 olmus. Cati muayenesi yapti. Ve catimin normal doguma cok uygun oldugunu eger sezeryan secersem kendime yazik edecegimi soyledi dr. Su cati muayenesi ile ilgili yazilan efsanelere de pes diyorum. Birkac saniye surdu ve aci filan hissetmedim. Normal dogumu cok kolay yapacagimi soyledi. Yalnizca bebegin miadi asmasini istemiyorum cok kilo alacak o yuzden artik her geldiginde alttan muayebe yapcam ve biraz da zorlayacam ozellikle ki 39. Haftayi gecmeden dogum baslasin istiyorum dedi. 38den sonra alacagi kilo sadece seni zorlayacak zorlanmani istemiyorum dedi. Minigimin fotografini asagida gorebilirsiniz.
Aliyorumcanim..gel valla bana da guc verirsin hem:)[/QUOTE]ogret_menim, post: 44210311, memgüç verirsin: 675628"]Agirlasiyoruz gitgide ondandir canım.kalsiyum eksikliği de yapıyor.takviye almıyor musun? Senin doktoru ben de sevdim,beni de alsana yanina
maşallah doktora.birkaç arkadaşım orada doğum yaptı ikisi nur öztürkteydi . diğerlerini bilmiyorum. genel olarak hastaneyi beğenmişlerdi. halil ibrahimde normal doğumu çok destekliyor. ona kalsa kadın tek başına evde doğum yapacak şekilde yaratılmış diyor ama ısınamıyorum bir türlü adama :)Önder kaplan ve erol yazar benim doktorlar.hangisine randevu bulursam.benim doktorlarım da öyle,tamamen rahatlatıcı.liman da Alaaddin balciya randevu aldım cumaya.normali destekliyormus çok.58 cm 4220 gram bebeği normal dogurtmus :) bakalım nasıl geçecek randevu.varmı hiç limanda doğum yapan cevrenden?
Cumartesi gidicem canım. .bu bel ağrısı sadece bende mi var[/QUOTE]Cumart"chibi_chibi, post: 44210365, member: 450513"]Kontrole ne zaman gidiyorsun cnm, sancın olursa takip et
Kizlar selam ben geldim randevudan. Bebisim 3230 olmus. Cati muayenesi yapti. Ve catimin normal doguma cok uygun oldugunu eger sezeryan secersem kendime yazik edecegimi soyledi dr. Su cati muayenesi ile ilgili yazilan efsanelere de pes diyorum. Birkac saniye surdu ve aci filan hissetmedim. Normal dogumu cok kolay yapacagimi soyledi. Yalnizca bebegin miadi asmasini istemiyorum cok kilo alacak o yuzden artik her geldiginde alttan muayebe yapcam ve biraz da zorlayacam ozellikle ki 39. Haftayi gecmeden dogum baslasin istiyorum dedi. 38den sonra alacagi kilo sadece seni zorlayacak zorlanmani istemiyorum dedi. Minigimin fotografini asagida gorebilirsiniz.
Sevgili hamisler birascik ozel bi sorum olacak simdi size.Ya dogumun ne zaman olacagini bilmioruz sonucta, kisisel bakiminizi ne zamn yapmayi planliosunuz? Suana kadar baska bi yontem kullanmamis olsam da dogumu tetikleyebilecegi gibi bisiler de okudum nette. Ama ani bi durumda hazirliksiz yakalanmak da istemiorm. Sizin fikirleriniz ne bu konuda? Umarim anlatabilmisimdir
Merhaba canim ben dun hallettim o isi cunku insan ne olr ne olmaz diye beklemek istemiyo ben amiden sancim.olur o sekilde gidemem diye dun hallettim dogumu falan tetikledigini sanmam suan cok rahatom valla ohhhh mis gibiSevgili hamisler birascik ozel bi sorum olacak simdi size.Ya dogumun ne zaman olacagini bilmioruz sonucta, kisisel bakiminizi ne zamn yapmayi planliosunuz? Suana kadar baska bi yontem kullanmamis olsam da dogumu tetikleyebilecegi gibi bisiler de okudum nette. Ama ani bi durumda hazirliksiz yakalanmak da istemiorm. Sizin fikirleriniz ne bu konuda? Umarim anlatabilmisimdir
Kuaföre mi gittin canım ?Merhaba canim ben dun hallettim o isi cunku insan ne olr ne olmaz diye beklemek istemiyo ben amiden sancim.olur o sekilde gidemem diye dun hallettim dogumu falan tetikledigini sanmam suan cok rahatom valla ohhhh mis gibi
Evet canim kizda sagolsun cok dikkatli az az yapti simdi cok rahatimKuaföre mi gittin canım ?
ehehe,utanma canim ortak sorun...ben bu hafta halledicem,en son 2 ay once gittim daha cikmadilar bile diyebilirim...hamilelikte epey duraksadi bu tuy kil isi...o yuzden bu hafta yaptiracagim ki 3-4 hafta sonra bile cikmamis oluyor.doguma dek idare ederSevgili hamisler birascik ozel bi sorum olacak simdi size.Ya dogumun ne zaman olacagini bilmioruz sonucta, kisisel bakiminizi ne zamn yapmayi planliosunuz? Suana kadar baska bi yontem kullanmamis olsam da dogumu tetikleyebilecegi gibi bisiler de okudum nette. Ama ani bi durumda hazirliksiz yakalanmak da istemiorm. Sizin fikirleriniz ne bu konuda? Umarim anlatabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?