2016 Ocak AnneLeri..

Canım bebEsürekli yaptiriyorumoo, postboyumca.hamila0, member: 496562"]Sevgili hamisler birascik ozel bi sorum olacak simdi size. Ya dogumun ne zaman olacagini bilmioruz sonucta, kisisel bakiminizi ne zamn yapmayi planliosunuz? Suana kadar baska bi yontem kullanmamis olsam da dogumu tetikleyebilecegi gibi bisiler de okudum nette. Ama ani bi durumda hazirliksiz yakalanmak da istemiorm. Sizin fikirleriniz ne bu konuda? Umarim anlatabilmisimdir [/QUOTE]
Canim ben surekli yaptirdim hamilelik boyumca.hamileligim ilk aylarinda bir arkadasim soylemisti bende doktoruma sordum yok oyle birsey demisti.haftasonu tekrar yaptiricam.

Benim bu sabah kalktigimda iki elimde acayip uyusmus durumdaydı. Karpal tünel Sendromu diye internette birsey buldum ama yasayan bilen var mi arkadaşlar. .

Canim ben surekli yaptirdim hamilelik boyumca.hamileligim ilk aylarinda bir arkadasim soylemisti bende doktoruma sordum yok oyle birsey demisti.haftasonu tekrar yaptiricam.[/QUOTE]
Aynen oyle bence bi sıkıntı olacagini sanmiyorum bende hamilelik boyunca yaptirdim zaten 1.5 ayda anca cikiyor o yuzden bu hafta bana uygun bi zaman gibi geldi dogumda hep kinadigim seydir ayni duruma dusmek istemedim.

Bende bu hafta gitmek istiyorum catı muayenesine o sekil yakalanmak hele hele de doguma istemem ama acısından cok korkuyorum Allah hepimizin yardımcı olsun

Merhaba canim ben dun hallettim o isi cunku insan ne olr ne olmaz diye beklemek istemiyo ben amiden sancim.olur o sekilde gidemem diye dun hallettim dogumu falan tetikledigini sanmam suan cok rahatom valla ohhhh mis gibi

Tesekkur ederim kizlar cevaplar icin, herkesin ortak sorunu sanirim bu isler :) bu hafta ici gideyim bende randevu alip bari. Bi iki hafta daha bekleyeceksekde sıkıntı olmaz herhalde. ogret_menim cim bende de ayni durumlar. Sadece dogumu tetikleme olayi varsa diye kafama takilmisti.

Canim ben surekli yaptirdim hamilelik boyumca.hamileligim ilk aylarinda bir arkadasim soylemisti bende doktoruma sordum yok oyle birsey demisti.haftasonu tekrar yaptiricam.
Aynen oyle bence bi sıkıntı olacagini sanmiyorum bende hamilelik boyunca yaptirdim zaten 1.5 ayda anca cikiyor o yuzden bu hafta bana uygun bi zaman gibi geldi dogumda hep kinadigim seydir ayni duruma dusmek istemedim.[/QUOTE]

Ben de surekli yaptirdim da son ay olunca tedirgin oldum canim. Aynen ben de en kotu evde cozerm ani bisi olursa demistim de ona gerek kalmadan cozerim bu haftaici.

Canim ben surekli yaptirdim hamilelik boyumca.hamileligim ilk aylarinda bir arkadasim soylemisti bende doktoruma sordum yok oyle birsey demisti.haftasonu tekrar yaptiricam.[/QUOTE]
Yorumlar, cevaplar karisti biras ama anladim cnm saol cvp icin. Buarada bilekte uyusma bende dw oluyordu biara arastrdim surekli mouse kullanimi tetikliyormus, hatta o yuzden ozel mouseped aldim bilekten destekli. Eskisi kadar kalmadi arada hala bilegim agriyor ve sizliyor ama doktora gitmedim. Senin de oyle olabilir surekli mouse kullanior isen isyerinde falan.

Maşallah bebeğe de sana da çatı işi konusunda moral motivasyon için teşekkürler arkadaşım :)

Yorumlar, cevaplar karisti biras ama anladim cnm saol cvp icin. Buarada bilekte uyusma bende dw oluyordu biara arastrdim surekli mouse kullanimi tetikliyormus, hatta o yuzden ozel mouseped aldim bilekten destekli. Eskisi kadar kalmadi arada hala bilegim agriyor ve sizliyor ama doktora gitmedim. Senin de oyle olabilir surekli mouse kullanior isen isyerinde falan.[/QUOTE]
Canim isi birakali 1, 5 ayi gecti yoksa surekli çizim yapıyorum .şuan hic bilgisayar kullanmıyorum..sence normal mi hu uyusmalar

Canim isi birakali 1, 5 ayi gecti yoksa surekli çizim yapıyorum .şuan hic bilgisayar kullanmıyorum..sence normal mi hu uyusmalar[/QUOTE]
Benim de uyusuyo. Bazen de sisiyo.. Normaldir kizlar hepsi gececek bikac haftaya..

Helal olsun sanabida bu performans i beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…