Canim ben surekli yaptirdim hamilelik boyumca.hamileligim ilk aylarinda bir arkadasim soylemisti bende doktoruma sordum yok oyle birsey demisti.haftasonu tekrar yaptiricam.[/QUOTE]Canım bebEsürekli yaptiriyorumoo, postboyumca.hamila0, member: 496562"]Sevgili hamisler birascik ozel bi sorum olacak simdi size.Ya dogumun ne zaman olacagini bilmioruz sonucta, kisisel bakiminizi ne zamn yapmayi planliosunuz? Suana kadar baska bi yontem kullanmamis olsam da dogumu tetikleyebilecegi gibi bisiler de okudum nette. Ama ani bi durumda hazirliksiz yakalanmak da istemiorm. Sizin fikirleriniz ne bu konuda? Umarim anlatabilmisimdir
Bende bu hafta gitmek istiyorum catı muayenesine o sekil yakalanmak hele hele de doguma istemem ama acısından cok korkuyorum Allah hepimizin yardımcı olsun
Merhaba canim ben dun hallettim o isi cunku insan ne olr ne olmaz diye beklemek istemiyo ben amiden sancim.olur o sekilde gidemem diye dun hallettim dogumu falan tetikledigini sanmam suan cok rahatom valla ohhhh mis gibi
ehehe,utanma canim ortak sorun...ben bu hafta halledicem,en son 2 ay once gittim daha cikmadilar bile diyebilirim...hamilelikte epey duraksadi bu tuy kil isi...o yuzden bu hafta yaptiracagim ki 3-4 hafta sonra bile cikmamis oluyor.doguma dek idare eder
Aynen oyle bence bi sıkıntı olacagini sanmiyorum bende hamilelik boyunca yaptirdim zaten 1.5 ayda anca cikiyor o yuzden bu hafta bana uygun bi zaman gibi geldi dogumda hep kinadigim seydir ayni duruma dusmek istemedim.[/QUOTE]Canim ben surekli yaptirdim hamilelik boyumca.hamileligim ilk aylarinda bir arkadasim soylemisti bende doktoruma sordum yok oyle birsey demisti.haftasonu tekrar yaptiricam.
Canim ben surekli yaptirdim hamilelik boyumca.hamileligim ilk aylarinda bir arkadasim soylemisti bende doktoruma sordum yok oyle birsey demisti.haftasonu tekrar yaptiricam.[/QUOTE]Canım bebEsürekli yaptiriyorumoo, postboyumca.hamila0, member: 496562"]Sevgili hamisler birascik ozel bi sorum olacak simdi size.Ya dogumun ne zaman olacagini bilmioruz sonucta, kisisel bakiminizi ne zamn yapmayi planliosunuz? Suana kadar baska bi yontem kullanmamis olsam da dogumu tetikleyebilecegi gibi bisiler de okudum nette. Ama ani bi durumda hazirliksiz yakalanmak da istemiorm. Sizin fikirleriniz ne bu konuda? Umarim anlatabilmisimdir
Maşallah bebeğe de sana da çatı işi konusunda moral motivasyon için teşekkürler arkadaşım :)Kizlar selam ben geldim randevudan. Bebisim 3230 olmus. Cati muayenesi yapti. Ve catimin normal doguma cok uygun oldugunu eger sezeryan secersem kendime yazik edecegimi soyledi dr. Su cati muayenesi ile ilgili yazilan efsanelere de pes diyorum. Birkac saniye surdu ve aci filan hissetmedim. Normal dogumu cok kolay yapacagimi soyledi. Yalnizca bebegin miadi asmasini istemiyorum cok kilo alacak o yuzden artik her geldiginde alttan muayebe yapcam ve biraz da zorlayacam ozellikle ki 39. Haftayi gecmeden dogum baslasin istiyorum dedi. 38den sonra alacagi kilo sadece seni zorlayacak zorlanmani istemiyorum dedi. Minigimin fotografini asagida gorebilirsiniz.
Yorumlar, cevaplar karisti biras ama anladim cnm saol cvp icin. Buarada bilekte uyusma bende dw oluyordu biara arastrdim surekli mouse kullanimi tetikliyormus, hatta o yuzden ozel mouseped aldim bilekten destekli. Eskisi kadar kalmadi arada hala bilegim agriyor ve sizliyor ama doktora gitmedim. Senin de oyle olabilir surekli mouse kullanior isen isyerinde falan.[/QUOTE]Canim ben surekli yaptirdim hamilelik boyumca.hamileligim ilk aylarinda bir arkadasim soylemisti bende doktoruma sordum yok oyle birsey demisti.haftasonu tekrar yaptiricam.
Canim isi birakali 1, 5 ayi gecti yoksa surekli çizim yapıyorum .şuan hic bilgisayar kullanmıyorum..sence normal mi hu uyusmalar[/QUOTE]Yorumlar, cevaplar karisti biras ama anladim cnm saol cvp icin. Buarada bilekte uyusma bende dw oluyordu biara arastrdim surekli mouse kullanimi tetikliyormus, hatta o yuzden ozel mouseped aldim bilekten destekli. Eskisi kadar kalmadi arada hala bilegim agriyor ve sizliyor ama doktora gitmedim. Senin de oyle olabilir surekli mouse kullanior isen isyerinde falan.
Evet canim kizda sagolsun cok dikkatli az az yapti simdi cok rahatim
Masallah canim. Allah bagislasinAy ben hala aynayla halletmeye çalışıyorum o işi
Benim minnakım açıp açıp bakıyorum ne kadar yakışıklı dimi maşallah
Ayni ben....ne guldurdu beni gece gece....kendimi inek gibi hissediyorummmmm
Kesinlikle haklisin canim..bu ugurda herseye deger...Bebişlerimize kavusmak için yaşıyoruz bunları kuzum ben mutlu oluyorum bazen dayanılmaz olsa da
Sen gittin mi kontrole naptin,var mi bi yaramazlıkbenim göbeğim 6 aylık gibi olduğu için çoğunu yaşamıyorum
Helal olsun sanaSabahlar olmasın hahahaha
İki kere kalkıp gaviscon içildi, dört gere wc turu yapıldı bir kere sıcak basıp ince bir pijama giyilmek için kalkındı dönme etme yatağa sığışma debelenme hamile yastığı ile tuhaf ilişkiler derken bu gece de doğurmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?