2016 Ocak AnneLeri..

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bu güzel günde tüm dualarimizi kabul etsin inşallah sağlıklı kolay dogumlarimiz olur bebeklerimiz de hayırlı evlat olurlar inşallah bugün ben de hic uyuyamadim oruç tutmayı çok isterdim ama kısmet eşime sahur hazırlıyorum o tutsun :) uyuyamiyorum bende gündüz temizlik yaptım belim çok agridi ondan sanırım

Oyyyy,hayırlıca gelsin kuzular...Foto da paylaş merakla bekliyorum....dua ederim ki ben bu gece sana

Nihayet bebişlenmeye başladık rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin sağlıkla Bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin :))

Hadi insallah

Saglıkla kucagına al ve saglıkla büyüsünler inşallah. İkiz olmalarına ragmen iyi durdular maşallah. Hayırlı olsun şimdiden

çok heyecanlı inş. rahat bir ameliyat geçirirsin canım. çok güzel ya .beklemekte zormuş :)

Bizimde herşeyimi normalmiş çok şükür,kg.muz 2580 gr bana az geliyo ama Dr. Um iyi dedi zaten söylemişti çok kilolu bi çocuğun olmucak sanırım diye ama yinede 3kg.yi geçer doğuma kadar dedi, bide Allah bilir ama 2 3 hafta içinde doğum olabilir dedi 37 38.hafta gibi de çatı muayenesini yaparım dedi bizde haberler böyle , hemen evdeki işleri bitirip bikaç eksiğimi tamamlamamış lazım heyecan yaptım

[QOUTE="fffunda, post: 44232854, member: 423806"]Hayırlı kandiller hepimize bol dua edelim birbirimize hepinizi çok öpüyorum bizimde bugün randevumuz var , ikimelegim prensesler geliyo demek sonunda heyecanlandım. Doğumlarımız başladı demek artık[/QUOTE]

Oyyyy,hayırlıca gelsin kuzular...Foto da paylaş merakla bekliyorum....dua ederim ki ben bu gece sana

Nihayet bebişlenmeye başladık rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin sağlıkla Bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin :))

Saglıkla kucagına al ve saglıkla büyüsünler inşallah. İkiz olmalarına ragmen iyi durdular maşallah. Hayırlı olsun şimdiden

çok heyecanlı inş. rahat bir ameliyat geçirirsin canım. çok güzel ya .beklemekte zormuş :)

Cok sagolun kizlar allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Hayırlı kandiller kızlar. Allah dualarınızı kabul etsin. Sağlıkla kavuştursun bebeklerimize . Ikimelegim sağlıklı dogumlar sanada.
Bizde geçen cuma kontroldeydik iyiyiz şükür kg 2800 49 cm olmuş kızım yüzünu gostermedi bu kez. 2hf önce görünuyo. Bu ara çok yorgun hissediyorum kanim düşmüş biraz 2 hap alcam. Birde şu ütü işini halledeydim. Bu sene ocak bebekleri sabırlı. Gecen sene ocakta dogum yapcak arkadaşlarim Kasım aralıkta dogurduydu. 4nde kontrol o zaman belli olur bizim dogumda.herkese hayırlı geceler takipteyim yazamasamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…