- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
Daha gidemedim bugün inşallah gideceğim sonuçları söylerimSen gittin mi kontrole naptin,var mi bi yaramazlık
Oyyyy,hayırlıca gelsin kuzular...Foto da paylaş merakla bekliyorum....dua ederim ki ben bu gece sanaGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime
Nihayet bebişlenmeye başladık rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin sağlıkla Bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin :))Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime
Hadi insallahGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime
Saglıkla kucagına al ve saglıkla büyüsünler inşallah. İkiz olmalarına ragmen iyi durdular maşallah. Hayırlı olsun şimdidenGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime
çok heyecanlı inş. rahat bir ameliyat geçirirsin canım. çok güzel ya .beklemekte zormuş :)Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime
Oyyyy,hayırlıca gelsin kuzular...Foto da paylaş merakla bekliyorum....dua ederim ki ben bu gece sana
Nihayet bebişlenmeye başladık rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin sağlıkla Bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin :))
Hadi insallah
Saglıkla kucagına al ve saglıkla büyüsünler inşallah. İkiz olmalarına ragmen iyi durdular maşallah. Hayırlı olsun şimdiden
çok heyecanlı inş. rahat bir ameliyat geçirirsin canım. çok güzel ya .beklemekte zormuş :)
Hay masallah kuzumaaa. Toparlamis bile bizimkiler hala iceride. Allah hayirli bereketli omurler nasip etsin..Bizimm yarı kırkımız çıktı teyzoşlar .. Maşallah demeyi unutmayınn... Pramtürem benimmm:)))
Sağol cnm çok şkr toparladık.. Büyüyoruz siz içeride biz dışarıda:)Hay masallah kuzumaaa. Toparlamis bile bizimkiler hala iceride. Allah hayirli bereketli omurler nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?