- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Aramizda birkac gun var. Ama senin kuzu alisti bile dunyaya. Darisi hayirlisiyla basimiza..Sağol cnm çok şkr toparladık.. Büyüyoruz siz içeride biz dışarıda:)
Aman cnnm bırak vaktnde olsn böyle çok zor inanAramizda birkac gun var. Ama senin kuzu alisti bile dunyaya. Darisi hayirlisiyla basimiza..
Masalllaaahh subhanallaaahhhBizimm yarı kırkımız çıktı teyzoşlar .. Maşallah demeyi unutmayınn... Pramtürem benimmm:)))
Sağlıkla sıhhatle alın bebişlerinizi inşallah lausa duası kabuş olur derler:) biz kavuştuk alıştık birbirimize büyüyorız darısı bu yolda bekleyen her arkadaşımıza olsun.. Doğumum çok zordu sizinki bi nefeste olsun inşallah:)Masalllaaahh subhanallaaahhhdarısı baaimizaaa
Allah nazarlardan saklasin masallah..Bizimm yarı kırkımız çıktı teyzoşlar .. Maşallah demeyi unutmayınn... Pramtürem benimmm:)))
Anammmm ablası gibi ne güzel masaAllah subhanAllah...cin gibi yaaa,bizimkiler de dogsun dua et kolay kurtulalım canimBizimm yarı kırkımız çıktı teyzoşlar .. Maşallah demeyi unutmayınn... Pramtürem benimmm:)))
Sağol cnmAllah nazarlardan saklasin masallah..
Canim bol bol dua edicem..bizi unutma ama.bak simdiden stres oldum..haberdar et merakta birakma..Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime
:) gözlerimiz 20 gün olunca açıldı çok şkr açana kadar çok uğraştık:) darısı size benim çektiğim zorluklarn tam tersi olsun anlamadan doğrn inşllh:)))Anammmm ablası gibi ne güzel masaAllah subhanAllah...cin gibi yaaa,bizimkiler de dogsun dua et kolay kurtulalım canim
Bi açılmış tam açılmış masaAllah...huzurla buyut yavrunu yavrularını:) gözlerimiz 20 gün olunca açıldı çok şkr açana kadar çok uğraştık:) darısı size benim çektiğim zorluklarn tam tersi olsun anlamadan doğrn inşllh:)))
Sağol cnm :) darısı size olsnBi açılmış tam açılmış masaAllah...huzurla buyut yavrunu yavrularını
Maşallah saglıkla büyüsün kuzucuk. Çok da tatlıymış. Nazar değmesinSağol cnm :) darısı size olsn
maşallahBizimm yarı kırkımız çıktı teyzoşlar .. Maşallah demeyi unutmayınn... Pramtürem benimmm:)))
Masallah canim yaaa Allah nazardan korusun iyi toparlamis annesi iyi bakmissin kuzuyaBizimm yarı kırkımız çıktı teyzoşlar .. Maşallah demeyi unutmayınn... Pramtürem benimmm:)))
Maşallah paşaya nazarlardan korusun bu güzel gecede bu güzel duaya kocaman aminnSağlıkla sıhhatle alın bebişlerinizi inşallah lausa duası kabuş olur derler:) biz kavuştuk alıştık birbirimize büyüyorız darısı bu yolda bekleyen her arkadaşımıza olsun.. Doğumum çok zordu sizinki bi nefeste olsun inşallah:)
Canım bir doktorunu ara nişan olabilir devamı geldi miKizlar gunaydin az once lavaboya gittim cok acik renkte kan geldi neden olurki cok panik oldum aranuzda bunu yasayan varmi
Evet canım olabilir.arkadaşımdan da gelmisti.doktor normal dedi.Bi hafta sonra doğum yaptı.nisan olabilirKizlar gunaydin az once lavaboya gittim cok acik renkte kan geldi neden olurki cok panik oldum aranuzda bunu yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?