Aradim acmadiEvet canım olabilir.arkadaşımdan da gelmisti.doktor normal dedi.Bi hafta sonra doğum yaptı.nisan olabilir @nesli_ankara06 nin dediği gibidoktoruna sor bir istersen
Gel diyecektir direk git canım istersenAradim acmadi
Gorustumm ayakta cokmu durdun dedi yeni kalktim dedim bebegin hareketinde bi degisiklik yoksa kanama devam etmezse gelmene gerek yok daha erken ama kanama devam ederse gel dedi insallah devam etmezzzGel diyecektir direk git canım istersen
İnsallah canım doktor sorun yok dediyse sorun yoktur o zaman ..dinlen canım iş falan yapmaGorustumm ayakta cokmu durdun dedi yeni kalktim dedim bebegin hareketinde bi degisiklik yoksa kanama devam etmezse gelmene gerek yok daha erken ama kanama devam ederse gel dedi insallah devam etmezzz
Allah kolay doğum nasip etsin inşallah senden sonrada sıra bende sanırımGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime
Cok korktum ama Allahtan bebegim hareketli ama asagi dogru baski yaptikca korkuyorum geliyomu acaba diye, boyle hep konusuyoruz ama sanirim is ciddiye binince de panik oluyo insanİnsallah canım doktor sorun yok dediyse sorun yoktur o zaman ..dinlen canım iş falan yapma
Canım doğum yaklaşmış demek hadi hayırlı olsun sancinin eli kulağında demek :)Kizlar gunaydin az once lavaboya gittim cok acik renkte kan geldi neden olurki cok panik oldum aranuzda bunu yasayan varmi
yok canım kanama devam etmez gibi çok açık renk diyorsun ben doğum yapmadim daha önce ama abimin eşi hep bu şekilde olur sonra sancı başlar dogurur hayırlısı olsunGorustumm ayakta cokmu durdun dedi yeni kalktim dedim bebegin hareketinde bi degisiklik yoksa kanama devam etmezse gelmene gerek yok daha erken ama kanama devam ederse gel dedi insallah devam etmezzz
Yaaaa korkuyorum ben daha erken degil mi 37+5 im sancim falanda yok hic gelecekmis gibi hissetmiyorumCanım doğum yaklaşmış demek hadi hayırlı olsun sancinin eli kulağında demek :)
Benim basindan beri azdi ama birkac gundur hic durmadan donuyir ve hareketleri canimi acitacak kadar sertlesti. Cok uzuluyorum. Sıkışıp kaldi sanki orada.Benim sıkıntım bebeğim gene az hareket ediyor siz de de varmı aynı durum
Amin insallah hepimizin dogumu kolay olsun. Benimki sezeryan kesin bende sanci gelsin istiuordum ama su az olunca doktorum riske atmak istemedi artik zamanlari da dolduAllah kolay doğum nasip etsin inşallah senden sonrada sıra bende sanırımbende dün doktora gittim benim hala suyum az malesef 2 gün sonra tekrar gel dedi yarın tekrar gideceğim inşallah sancim gelir belki diye bekliyoruz çok istiyorum normal doğum olsun bakalım hayırlısı kızlar sizlerde neler var bugün?
Benim de başından beri az ama dün yattim ve sabah kalktığımdan beri gene iyice az gibi korkuyorum vala hep de normal deniyor bu zamana kadar amaBenim basindan beri azdi ama birkac gundur hic durmadan donuyir ve hareketleri canimi acitacak kadar sertlesti. Cok uzuluyorum. Sıkışıp kaldi sanki orada.
Yaaaa korkuyorum ben daha erken degil mi 37+5 im sancim falanda yok hic gelecekmis gibi hissetmiyorum[/DÜO
aynı haftayiz canım normal artik ama benim ki bi tahmin sadece hayırlısı olsun
Benimki basindan beri cok hareketliydi hala ayni hatta acitiyor ama hep biyle oldugu icin simdi azalsa heralde kotu olurum beni tek rahatlatan hareket etmesi suanBenim de başından beri az ama dün yattim ve sabah kalktığımdan beri gene iyice az gibi korkuyorum vala hep de normal deniyor bu zamana kadar ama
Benim dr hareketlerine dikkat et. Azalirsa durtup hareketlendirmeye calis. Anormallik hissedersen bekleme gel diyo. Ve her seferinde bunu tembihliyo. Arasan mi bi?Benim de başından beri az ama dün yattim ve sabah kalktığımdan beri gene iyice az gibi korkuyorum vala hep de normal deniyor bu zamana kadar ama
Ben devlete gidiyorm arayacagim bi dr yok yani belim ağrıyor şimdi de uzandim biraz beklicem ama sanırım acilin yolu gözüktü banaBenim dr hareketlerine dikkat et. Azalirsa durtup hareketlendirmeye calis. Anormallik hissedersen bekleme gel diyo. Ve her seferinde bunu tembihliyo. Arasan mi bi?
Korkma cnm 30+ larda başladı kanamalarım hep azdı siler gibi nişan olmsdı için devamı gelmesi gerek hem erken de değil 37 haftada normal doğm süreci başlıyoYaaaa korkuyorum ben daha erken degil mi 37+5 im sancim falanda yok hic gelecekmis gibi hissetmiyorum
Canim isi birakali 1, 5 ayi gecti yoksa surekli çizim yapıyorum .şuan hic bilgisayar kullanmıyorum..sence normal mi hu uyusmalar[/QUOTE]Yorumlar, cevaplar karisti biras ama anladim cnm saol cvp icin. Buarada bilekte uyusma bende dw oluyordu biara arastrdim surekli mouse kullanimi tetikliyormus, hatta o yuzden ozel mouseped aldim bilekten destekli. Eskisi kadar kalmadi arada hala bilegim agriyor ve sizliyor ama doktora gitmedim. Senin de oyle olabilir surekli mouse kullanior isen isyerinde falan.
Bizimm yarı kırkımız çıktı teyzoşlar .. Maşallah demeyi unutmayınn... Pramtürem benimmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?