2016 Ocak AnneLeri..

Gorustumm ayakta cokmu durdun dedi yeni kalktim dedim bebegin hareketinde bi degisiklik yoksa kanama devam etmezse gelmene gerek yok daha erken ama kanama devam ederse gel dedi insallah devam etmezzz
İnsallah canım doktor sorun yok dediyse sorun yoktur o zaman ..dinlen canım iş falan yapma

Allah kolay doğum nasip etsin inşallah senden sonrada sıra bende sanırım bende dün doktora gittim benim hala suyum az malesef 2 gün sonra tekrar gel dedi yarın tekrar gideceğim inşallah sancim gelir belki diye bekliyoruz çok istiyorum normal doğum olsun bakalım hayırlısı kızlar sizlerde neler var bugün?

C
Gorustumm ayakta cokmu durdun dedi yeni kalktim dedim bebegin hareketinde bi degisiklik yoksa kanama devam etmezse gelmene gerek yok daha erken ama kanama devam ederse gel dedi insallah devam etmezzz
yok canım kanama devam etmez gibi çok açık renk diyorsun ben doğum yapmadim daha önce ama abimin eşi hep bu şekilde olur sonra sancı başlar dogurur hayırlısı olsun

Amin insallah hepimizin dogumu kolay olsun. Benimki sezeryan kesin bende sanci gelsin istiuordum ama su az olunca doktorum riske atmak istemedi artik zamanlari da doldu

Benim basindan beri azdi ama birkac gundur hic durmadan donuyir ve hareketleri canimi acitacak kadar sertlesti. Cok uzuluyorum. Sıkışıp kaldi sanki orada.
Benim de başından beri az ama dün yattim ve sabah kalktığımdan beri gene iyice az gibi korkuyorum vala hep de normal deniyor bu zamana kadar ama

Benim de başından beri az ama dün yattim ve sabah kalktığımdan beri gene iyice az gibi korkuyorum vala hep de normal deniyor bu zamana kadar ama
Benimki basindan beri cok hareketliydi hala ayni hatta acitiyor ama hep biyle oldugu icin simdi azalsa heralde kotu olurum beni tek rahatlatan hareket etmesi suan

Benim dr hareketlerine dikkat et. Azalirsa durtup hareketlendirmeye calis. Anormallik hissedersen bekleme gel diyo. Ve her seferinde bunu tembihliyo. Arasan mi bi?

Benim dr hareketlerine dikkat et. Azalirsa durtup hareketlendirmeye calis. Anormallik hissedersen bekleme gel diyo. Ve her seferinde bunu tembihliyo. Arasan mi bi?
Ben devlete gidiyorm arayacagim bi dr yok yani belim ağrıyor şimdi de uzandim biraz beklicem ama sanırım acilin yolu gözüktü bana

Canim isi birakali 1, 5 ayi gecti yoksa surekli çizim yapıyorum .şuan hic bilgisayar kullanmıyorum..sence normal mi hu uyusmalar[/QUOTE]

Valla bilemiyorum canım, biraz sabret olmadı gidersin bi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…