Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime
bende alışamadan doğurucam galiba =)))Ben bu göbeğe alıştım galiba hahahaha
uzun suredir bu topigi takip ediyorum.Bende bir yorum yapayım bence erken degil ilk dogumumu 37+1de yaptim. 37 den itibaren her an dogum olabilir hazırlıklı olun kizlar.Yaaaa korkuyorum ben daha erken degil mi 37+5 im sancim falanda yok hic gelecekmis gibi hissetmiyorum
Ben 28de girmistim. Cunku bebek 3 gun filan hareket etmemisti canim. Ama simdi her gittigimde giriyorum artik.Merhaba kızlar benim 2 gündür göbeğimin altı ara ara çok agriyor bazen nefesimi kesiyor geçiyor bebek hareketli cok sukur hatta acitiyor hareketleri artik ben 34 deyim sizde bu haftalarda normal mi bu ağrılar yoksa sancim var ben mi anlamıyorum doktora gecen hafta gittigim de 35 de nts de bakalım dedi siz kaçıncı haftada ntsye girdiniz
bende 35den itibaren girmeye başladım canımMerhaba kızlar benim 2 gündür göbeğimin altı ara ara çok agriyor bazen nefesimi kesiyor geçiyor bebek hareketli cok sukur hatta acitiyor hareketleri artik ben 34 deyim sizde bu haftalarda normal mi bu ağrılar yoksa sancim var ben mi anlamıyorum doktora gecen hafta gittigim de 35 de nts de bakalım dedi siz kaçıncı haftada ntsye girdiniz
Ya benim hem belimde hem sirtimda sanci var bebekte asagi dogru bastiriyo diguracakmiyim acabauzun suredir bu topigi takip ediyorum.Bende bir yorum yapayım bence erken degil ilk dogumumu 37+1de yaptim. 37 den itibaren her an dogum olabilir hazırlıklı olun kizlar.
Bende 35 te basladim her hafta giriyorumMerhaba kızlar benim 2 gündür göbeğimin altı ara ara çok agriyor bazen nefesimi kesiyor geçiyor bebek hareketli cok sukur hatta acitiyor hareketleri artik ben 34 deyim sizde bu haftalarda normal mi bu ağrılar yoksa sancim var ben mi anlamıyorum doktora gecen hafta gittigim de 35 de nts de bakalım dedi siz kaçıncı haftada ntsye girdiniz
Bilemiyorum olabilir tabi..Benim sancilarim belimden kasiklarima vuruyordu.Herkeste farkli farkli olurmus kimi sanciyi karninda hissedermis. Eger dogurmak istiyorsan cok yurumelisin ama yok daha erken diyorsan surekli istirahat et.Ama bebisler genelde 38 de dogarmis zaten.Ya benim hem belimde hem sirtimda sanci var bebekte asagi dogru bastiriyo diguracakmiyim acaba
Merhaba kızlar benim 2 gündür göbeğimin altı ara ara çok agriyor bazen nefesimi kesiyor geçiyor bebek hareketli cok sukur hatta acitiyor hareketleri artik ben 34 deyim sizde bu haftalarda normal mi bu ağrılar yoksa sancim var ben mi anlamıyorum doktora gecen hafta gittigim de 35 de nts de bakalım dedi siz kaçıncı haftada ntsye girdiniz
Aynen belimden seyime dogru iniyo sanki acayip bir gaz sancisi cekiyomusum gibi ayaga bile kalkmiyorum ama gitmiyo bebekte karnimda bi kenara toplaniyo ozaman saha cok agriyo napsamda gecirsem bu agriyi ya hastaneye gitmek istemiyorumBilemiyorum olabilir tabi..Benim sancilarim belimden kasiklarima vuruyordu.Herkeste farkli farkli olurmus kimi sanciyi karninda hissedermis. Eger dogurmak istiyorsan cok yurumelisin ama yok daha erken diyorsan surekli istirahat et.Ama bebisler genelde 38 de dogarmis zaten.
o kadar cok agriyorsa nst ye girsen iyi olacak çünkü dogum anı sancıları saymazsak yarim saat falan sürüyor. Agrilarin dayanilmiycak gibiyse doktorunu ara.Aynen belimden seyime dogru iniyo sanki acayip bir gaz sancisi cekiyomusum gibi ayaga bile kalkmiyorum ama gitmiyo bebekte karnimda bi kenara toplaniyo ozaman saha cok agriyo napsamda gecirsem bu agriyi ya hastaneye gitmek istemiyorum
Canım senin sancı başlıyor saatini takip et benceAynen belimden seyime dogru iniyo sanki acayip bir gaz sancisi cekiyomusum gibi ayaga bile kalkmiyorum ama gitmiyo bebekte karnimda bi kenara toplaniyo ozaman saha cok agriyo napsamda gecirsem bu agriyi ya hastaneye gitmek istemiyorum
Aynen belimden seyime dogru iniyo sanki acayip bir gaz sancisi cekiyomusum gibi ayaga bile kalkmiyorum ama gitmiyo bebekte karnimda bi kenara toplaniyo ozaman saha cok agriyo napsamda gecirsem bu agriyi ya hastaneye gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?