2016 Ocak AnneLeri..

Sağlıkla gelsin bebişlerin cnm, bebişler gelmeye başladı bakalım heyecan artıyo bizde de iyice :)

Buarada bizim de kontrolümüz vardı dün. Çatı muayenesini haftaya yapacaktı ama sancılarım oluyor diyince dün yaptı kızlar. Açılma yok, normal doğuma uygunsun dedi ama bebiş biraz iri gibi önden gidiyor. Haftasını doldurursa normal doğum zor olur gibi geliyor bana ama bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemli diil. Buarada çatı muayenesinden korkmayın kızlar öyle ağrılı acılı bişi diil. Doğuma çağırdılar o ara bir de doktorumu hemen muayeneye aldı beni gitmeden. Bundan sonra her an olabilir dedi ama hiç bi belirti yok şuan, zaman geçmiyor sanki hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum.

Canım vE="armira01, post: 44246364, member: 698208"]Aradim acmaçıktı QUOTE]
Canim benim son ay 2 kere leke gibi kanama oldu idrarda da kan cikti kum dokuyormusum.hamilelikte normal dedi.canıni sıkma doğum sancısı belirtisi bile olsa bundan sonra tehlikeli bir durum yok.37.haftayi atlattik çok şükür. .

Merhaba kızlar benim 2 gündür göbeğimin altı ara ara çok agriyor bazen nefesimi kesiyor geçiyor bebek hareketli cok sukur hatta acitiyor hareketleri artik ben 34 deyim sizde bu haftalarda normal mi bu ağrılar yoksa sancim var ben mi anlamıyorum doktora gecen hafta gittigim de 35 de nts de bakalım dedi siz kaçıncı haftada ntsye girdiniz

Yaaaa korkuyorum ben daha erken degil mi 37+5 im sancim falanda yok hic gelecekmis gibi hissetmiyorum
uzun suredir bu topigi takip ediyorum.Bende bir yorum yapayım bence erken degil ilk dogumumu 37+1de yaptim. 37 den itibaren her an dogum olabilir hazırlıklı olun kizlar.

Ben 28de girmistim. Cunku bebek 3 gun filan hareket etmemisti canim. Ama simdi her gittigimde giriyorum artik.

bende 35den itibaren girmeye başladım canım

B
Bende 35 te basladim her hafta giriyorum

Ben 32 de girdim ilk nst ye ama operasyon geçirmiştim ondan
İlk çatı muayenemi 28 de oldum kanamadan dolayı
Bir daha da olmadım olmadan doğurucam galiba sezeryan olacak çünkü :/

Ya benim hem belimde hem sirtimda sanci var bebekte asagi dogru bastiriyo diguracakmiyim acaba
Bilemiyorum olabilir tabi..Benim sancilarim belimden kasiklarima vuruyordu.Herkeste farkli farkli olurmus kimi sanciyi karninda hissedermis. Eger dogurmak istiyorsan cok yurumelisin ama yok daha erken diyorsan surekli istirahat et.Ama bebisler genelde 38 de dogarmis zaten.

35'te girdim bende ve her hafta giriliyor 35ten itibaren

Aynen belimden seyime dogru iniyo sanki acayip bir gaz sancisi cekiyomusum gibi ayaga bile kalkmiyorum ama gitmiyo bebekte karnimda bi kenara toplaniyo ozaman saha cok agriyo napsamda gecirsem bu agriyi ya hastaneye gitmek istemiyorum

bende tekmeleri çok aşağıda hissediyorum şuan yaa , sanki bebek çıkıcak gibi kendimi kasıyorum normal mi bu kızlar bu haftalarda biz daha miniğiz

Aynen belimden seyime dogru iniyo sanki acayip bir gaz sancisi cekiyomusum gibi ayaga bile kalkmiyorum ama gitmiyo bebekte karnimda bi kenara toplaniyo ozaman saha cok agriyo napsamda gecirsem bu agriyi ya hastaneye gitmek istemiyorum
o kadar cok agriyorsa nst ye girsen iyi olacak çünkü dogum anı sancıları saymazsak yarim saat falan sürüyor. Agrilarin dayanilmiycak gibiyse doktorunu ara.

Kızlar sonunda bende grip oldum + bogaz iltihabı önerileriniz var mı ?

Ben gecen cumartesi köye gittim orda bir basladı 2 saat ağrı cektim agrı azalmıyordu ama 5 dk ya 1 şiddeti artıyordu. Şehire gidelim belki dogum olur dedik evin yolunu tuttuk megerse gaz sancısıymıs. Çok korktum 1 saat daha devam etse hastaneye gitcektim. İnsan telaş yapıyor ister istemez. Allah hepimize kolay dogumlar nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…