2016 Ocak AnneLeri..

Aynen belimden seyime dogru iniyo sanki acayip bir gaz sancisi cekiyomusum gibi ayaga bile kalkmiyorum ama gitmiyo bebekte karnimda bi kenara toplaniyo ozaman saha cok agriyo napsamda gecirsem bu agriyi ya hastaneye gitmek istemiyorum
Cnm benimde öyle başladı akşamına suyum geldi aldım kucağıma 10 saat çektimm şiddetlendi hep sonında nefes alamıcak gibi oldu

Yaaaa korkuyorum ben daha erken degil mi 37+5 im sancim falanda yok hic gelecekmis gibi hissetmiyorum
Erken filan diil canim 37 + li zamanlar normal dogum sayiliyor

Benim sıkıntım bebeğim gene az hareket ediyor siz de de varmı aynı durum
Donem donem oluyor canim,takip et ama ihmal etme...

Benim basindan beri azdi ama birkac gundur hic durmadan donuyir ve hareketleri canimi acitacak kadar sertlesti. Cok uzuluyorum. Sıkışıp kaldi sanki orada.
Dun halimi bi goreydin kesin doguruyor bu kiz derdin...yavrum nasil sikisti kaldi orda bi kasilmalar bi kasilmalar...o icerde ben disarda perisan...Bugun nst ye girdim sannci falan cikmadi...karnim cok gergin ama,bundan sonra hareketleri boyle olacakmis

Ben ilk 34 te girdim,sonra 36-37...

bende tekmeleri çok aşağıda hissediyorum şuan yaa , sanki bebek çıkıcak gibi kendimi kasıyorum normal mi bu kızlar bu haftalarda biz daha miniğiz

Senin haftanda ben de yasamistim canim.pit pit asaglarima vuruyordu...hala dogmadi

Kızlar sonunda bende grip oldum + bogaz iltihabı önerileriniz var mı ?

oyyy,gecmis olsun ki sana...sarimsak yutmani,nane limon ve ihlamur oneririm canim...elden baska bisiy gelmiyor bu surecte

ikimelegim benim canim benim canim benim seni ben pek cok pek cok severimozel mesaj atilmiyor sayfana baktim da,burdan yazayim...Yarin hayatinda yeni bi donem basliyor,umuyorum bebeklerin sagliklica gelir sen de sagliklica atlatirsin ameliyatini...nacizane tavsiyem gelen gidenle fazla hasir nesir olma temas anlaminda...mikroplara acik olacaksin fazlasiyla...Enerjini bebislerine harca...Bize de dua et operasyona girmeden...Sonrasinda da musait olunca bilgilendir,merak ederim(z)...Operim gozlerinden

Son haftalarda hareketleri azalir dediler ki oglumda oyle olmuştu gercekten de ama bizim sipa 37lerde costu. Canimi acitiyor artik. Sirk kurdu galiba iceride. Oyle akrobatik hareketler. Ama sanci filan yok tabi. Bakalim carsamba kontrolumuz nasil gececek. Sanirim ondan sonra daha sık cagiracak dr. Sancilarin hala olmamasi guzel..

Kızlar lavaboya girdiğimde pembe bir akıntı geldi peceteyle anladım hemen doktoru aradım dinlenme yorulduysan olur yarin goruyum seni dedi dua edin lütfen daha bebeğim çok küçük 34+3 deyim çok korkuyorum

Kızlar lavaboya girdiğimde pembe bir akıntı geldi peceteyle anladım hemen doktoru aradım dinlenme yorulduysan olur yarin goruyum seni dedi dua edin lütfen daha bebeğim çok küçük 34+3 deyim çok korkuyorum
Korkacak birsey yok canim. Son ay bu sekilde kanama yasayanlar var. Koyu kirmizi olmadigi surece sorun yok bildigim kadariyla. Sen tabi ki git doktora ama endise etme.

Korkacak birsey yok canim. Son ay bu sekilde kanama yasayanlar var. Koyu kirmizi olmadigi surece sorun yok bildigim kadariyla. Sen tabi ki git doktora ama endise etme.
Canım daha çok erken değil mi 34 deyim kotu değil çok açık pembe geliyor iç camasirimda yok ama peceteyle anlıyorum inşallah birşey olmaz bebegin hareketleri de ayni şuan sorun yok

Canım daha çok erken değil mi 34 deyim kotu değil çok açık pembe geliyor iç camasirimda yok ama peceteyle anlıyorum inşallah birşey olmaz bebegin hareketleri de ayni şuan sorun yok
Sanmam. Burada birkac kiside daha okudum. Senin zamanlarinda acik renk kanama yasayan ama hala dogim yapmayan. Dikkat et tabi sen yine ve dr a gorun. Ama bugun bi yerde daha okudum. Son ayimizda acik renk kanama olmasi normalmis. Tehlikeli olan kirmizi kanama imis. Sakin ol. Iyi dusun..

Hissetmistim canım senden haber bekliyordum en geç sabaha hadi hayırlı olsun bebisin çok sevindim hayırlısıyla darısı bize kolay olmuştur inşallah canım
Saol cnm darisi size insallah bebek kanala gitmeye calisiyomus ama giremedoginden sanci vardi acilma yoktu sezeryan oldum malesef tabiki ilk evrrsi cok zormus ama gececek

Korkma cnm ciğer geliştirici vurull ben 34+0 da doğrdm şmdi 23 günlüğüzz
Canım bu haftada doğum olunca kuveze alınıyor mu bebek şuan yok bir şey uyumadim sürekli lavaboya gittim bakalım doktor ne diyecek daha çok küçük bebeğim inşallah bir kaç hafta daha bekler Rabbimin takdiri artik

Ayyy çok sevindimm dualarımız sizinle, gözünüz aydın. Bebişi bizim yerimize de sevin. Birlikte güzel günler yaşamanız dileğiyle.

Ya senin o ağrı gibi gecen hafta gece agrım oldu 2 saat düzenli gecmese bende gidecektim dogum kanalına mı girdi ki ?

Hayırlı olsun"armira01, post: 44263911, member: 698208"]Kizlarrr ben dogum yaptim[/QUOTE]
Hayirli olsun canım. .sende atlattin..darisi basimiza..aynen fotograf bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…