Kizlarrr ben dogum yaptim
Canım bu haftada doğum olunca kuveze alınıyor mu bebek şuan yok bir şey uyumadim sürekli lavaboya gittim bakalım doktor ne diyecek daha çok küçük bebeğim inşallah bir kaç hafta daha bekler Rabbimin takdiri artik
Allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşımKizlarrr ben dogum yaptim
kasılma yasıyorsun canım...2-3 gundur perısanım ben de...bugun de belım agrıyor...hayırlısı...Ağrım yok sadece karnım bir yerde Yükseliyor biraz öyle kalıyor
He oldu canim. Oglumu dogurmadan birkac saat once..Bacaklarınızın arasından taaa ayak bileğinize ince sızıntılar halinde uzanabilen akıntınız oldu mu hiçççç?????
ayyy inanmıyorummm nasılsınızz canımmKizlarrr ben dogum yaptim
canım hayırlı olsun inşallah bizim yerimize de kokla bebişiniSaol cnm darisi size insallah bebek kanala gitmeye calisiyomus ama giremedoginden sanci vardi acilma yoktu sezeryan oldum malesef tabiki ilk evrrsi cok zormus ama gececek
Kıyamam yaa,cok gecmis olsun canim...sarimsak nane limn ihlamur...bi de terle cabuk atlatirsin insallahGripten ölüyorum. ..boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı mahvoldum...
Saol canim benim..ilacsiz atlatmaya calisiyorum ama mahvoldum gece kalkip sinirden agladim esim gece 4 te burnumu acacak biseler bulmak icin eczane aradi.tam anlamiyla eziyet iyiye de gitmiyorum..umarim bu ara dogurmam..Kıyamam yaa,cok gecmis olsun canim...sarimsak nane limn ihlamur...bi de terle cabuk atlatirsin insallah
Saol canim benim..ilacsiz atlatmaya calisiyorum ama mahvoldum gece kalkip sinirden agladim esim gece 4 te burnumu acacak biseler bulmak icin eczane aradi.tam anlamiyla eziyet iyiye de gitmiyorum..umarim bu ara dogurmam..
çok akışkansa su olabilir belki okadar nasıl aktı canm doktorunu aradın mı ?Bacaklarınızın arasından taaa ayak bileğinize ince sızıntılar halinde uzanabilen akıntınız oldu mu hiçççç?????
Cnm ben ciğer geliştirici istedim çok şkr 2 kilo doğdı ama küveze girmediiCanım bu haftada doğum olunca kuveze alınıyor mu bebek şuan yok bir şey uyumadim sürekli lavaboya gittim bakalım doktor ne diyecek daha çok küçük bebeğim inşallah bir kaç hafta daha bekler Rabbimin takdiri artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?