2016 Ocak AnneLeri..

[QUOTE="ikimelegim, post: 44seninle..inşallah : 62çırpıda ünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun tüm dualarimizz kabul olsun inşallah. Bgun kontrole gittim ve bebeklerimin suyu azaldığından dolayı perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorum perşembe günü kavuşuyorum inşallah bebislerime[/QUOTE]
Aklimiz sende ..dualarimiz seninle..insallah bir cirpida kavus bebislerine canim...habersiz birakma..aklimiz sende

Canım bebeğin durumuna göre değişiyor küveze girmesi 34 lü haftalarda. Bi tanıdığımın 2 gün küvezde kaldı. Bi arkadasımın ki hiç kalmadı. Ciğer geliştirici olmamış üstelik. Ben oldum ciğer geliştirici mecbur erken doğum riskinden. 15 gün içinde doğarsa etkili imiş iğne.

Bacaklarınızın arasından taaa ayak bileğinize ince sızıntılar halinde uzanabilen akıntınız oldu mu hiçççç?????

Saol cnm darisi size insallah bebek kanala gitmeye calisiyomus ama giremedoginden sanci vardi acilma yoktu sezeryan oldum malesef tabiki ilk evrrsi cok zormus ama gececek
canım hayırlı olsun inşallah bizim yerimize de kokla bebişini

Kıyamam yaa,cok gecmis olsun canim...sarimsak nane limn ihlamur...bi de terle cabuk atlatirsin insallah
Saol canim benim..ilacsiz atlatmaya calisiyorum ama mahvoldum gece kalkip sinirden agladim esim gece 4 te burnumu acacak biseler bulmak icin eczane aradi.tam anlamiyla eziyet iyiye de gitmiyorum..umarim bu ara dogurmam..

Saol canim benim..ilacsiz atlatmaya calisiyorum ama mahvoldum gece kalkip sinirden agladim esim gece 4 te burnumu acacak biseler bulmak icin eczane aradi.tam anlamiyla eziyet iyiye de gitmiyorum..umarim bu ara dogurmam..

Bende senin gibiyim ya inşallah cabuk atlatırız

Cnm ben ciğer geliştirici istedim çok şkr 2 kilo doğdı ama küveze girmedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…